Glavobolja

• Začetnik teme Začetnik teme Daka
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Daka

Zainteresovan član
Poruka
342
Pozdrav imam 15 godina i vec jednu godinu me muče glavobolje. Naime nosim naocare i dioptrija mi je -2.00 i bio sam kod ocnog ali je rekao da mi je dioptrija okej i da glavobolje nisu zbog toga, isao sam i kod doktora cak 3 puta i 3 puta sam vadio krv i na kraju nikad nista ne kazu sem da kad me zaboli glava da popijem brufen. Doktor je na pocetku testirao ravnotezu i utvrdio da je sve okej.
Nista me ne muči sem glave i imam jedan problem da kad ustanem naglo crno mi je pred oci ali cisto sumnjam da je nesto zbog toga, takodje kad me zaboli glava kao da mi se stegne grlo ne znam kako da objasnim taj osecaj. Molim vas recite mi sta vi mislite i kod koga da odem i nemojte me plasiti sa nedaj Boze tumorom pls. Hvala unapred.

Zamisli budale tinejdzeru prepisuju brufen i jos ce da pripisu psihi
Pozdrav imam 15 godina i vec jednu godinu me muče glavobolje. Naime nosim naocare i dioptrija mi je -2.00 i bio sam kod ocnog ali je rekao da mi je dioptrija okej i da glavobolje nisu zbog toga, isao sam i kod doktora cak 3 puta i 3 puta sam vadio krv i na kraju nikad nista ne kazu sem da kad me zaboli glava da popijem brufen. Doktor je na pocetku testirao ravnotezu i utvrdio da je sve okej.
Nista me ne muči sem glave i imam jedan problem da kad ustanem naglo crno mi je pred oci ali cisto sumnjam da je nesto zbog toga, takodje kad me zaboli glava kao da mi se stegne grlo ne znam kako da objasnim taj osecaj. Molim vas recite mi sta vi mislite i kod koga da odem i nemojte me plasiti sa nedaj Boze tumorom pls. Hvala unapred.
Vidi neki jastuk bolji glava ravna da bude kad lezis

Ko bre ima tumor sa 15 godina?
Pogledaj ti na youtubu neke vezbe za vrat, glavu, ali budi barem mesec
dana istrajan u tome i sve ce proci.
Cuo sam za to i bas sam se uspanicio, isao sam i kod doktora za sinuse rekao mi je da po onome sto vidi nemam problema sa sinusima, vadio sam i krv i sve je okej probacu te vezbe posto sam dosta i na racunaru moze biti i od toga

Cuo sam za to i bas sam se uspanicio, isao sam i kod doktora za sinuse rekao mi je da po onome sto vidi nemam problema sa sinusima, vadio sam i krv i sve je okej probacu te vezbe posto sam dosta i na racunaru moze biti i od toga
Racunar i mobilni ubitacni su. Covek i ne registruje da mu to smeta
i onda pocinje glavobolja, neki cudni bolovi ili nemogucnost da vrat
okreces kako si do sada, pokusaj da to dovedes u red tako sto ces
vezbati. To su jednostavne vezbe, 2-3x dnevno po pet minuta.
Nemoj da se mlatis vise po lekarima i laboratorijama.

Racunar i mobilni ubitacni su. Covek i ne registruje da mu to smeta
i onda pocinje glavobolja, neki cudni bolovi ili nemogucnost da vrat
okreces kako si do sada, pokusaj da to dovedes u red tako sto ces
vezbati. To su jednostavne vezbe, 2-3x dnevno po pet minuta.
Nemoj da se mlatis vise po lekarima i laboratorijama.
Počeo sam te vezbe i već osećam da mi je bolje i da bolje dišem nastavicu sa vezbama za mesec dana se javljam sa rezultatima a kod doktora necu sigurno ici posto 3 puta sam isao i sva 3 puta nista mi nisu rekli samo sam se zabrinuo to za tumor.

Počeo sam te vezbe i već osećam da mi je bolje i da bolje dišem nastavicu sa vezbama za mesec dana se javljam sa rezultatima a kod doktora necu sigurno ici posto 3 puta sam isao i sva 3 puta nista mi nisu rekli samo sam se zabrinuo to za tumor.
Tako je, to je najbolje resenje. Vezbaj te vratne prsljenove, sve ce
biti ok, a tumore zaboravi.

Takodje sam shvatio kad radim nesto naprimer sparingujem pocne glava da me boli kad ocu da uradim nesto teze.
Tako je i mene mnogo glava bolela pred pismeni iz matematike ;)
Glavu gore i zaboravi na glavobolje, uhvati se u kostac sa zivotnim
izazovima, nikakvi lekovi tu ne pomazu, samo samopouzdanje i vera
u svoj zdrav razum, a svako od nas, svejedno da li je mlad ili star
uvek pokusava da svoje stvarne zivotne probleme i izazove
resava trazeci pomoc u lekovima, neki i kod psihologa.

Tako je i mene mnogo glava bolela pred pismeni iz matematike ;)
Glavu gore i zaboravi na glavobolje, uhvati se u kostac sa zivotnim
izazovima, nikakvi lekovi tu ne pomazu, samo samopouzdanje i vera
u svoj zdrav razum, a svako od nas, svejedno da li je mlad ili star
uvek pokusava da svoje stvarne zivotne probleme i izazove
resava trazeci pomoc u lekovima, neki i kod psihologa.
Inače sedim po ceo dan u kjci za telefonom, ne pijem vodu samo gazirano treniram košarku i provalio sam da me ne boli glava kad mirujem vec samo kad naprimer vezbam itd...

Back