pikax
Buduća legenda
- Poruka
- 37.831
e, gresis...POP Mare:Nema nista sto dobar san i jedan aspirin ne mogu da rese![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
e, gresis...POP Mare:Nema nista sto dobar san i jedan aspirin ne mogu da rese![]()
ne...?:e jel vi shto imate migrene...el imate ikakvih problema sa kilazhom....tj el ste sklone gojenju
da li to ima neke veze
tipa ako si sklon gojenju verovatno necesh dobiti migrenu i tako
he
Tako je Astro... ( malo zezam ?-cuAstrodita:Jedan od uzroka glavobolje je i hormonski poremećaj.
A ja sam i sklona gojenju i migrenipikax:
mammy:A ja sam i sklona gojenju i migreni
hm
Znaci nema veze sa gojenjem
ja idem danas doktoru pa cu je pitati ima li sta pametno da mi kaze:?![]()
Pazi 'vako...mammy:A ja sam i sklona gojenju i migreni
hm
Znaci nema veze sa gojenjem
ja idem danas doktoru pa cu je pitati ima li sta pametno da mi kaze:?![]()
vaskolina:Da li neko ima tzv. migrenu sa aurom.To su simptomi katastrofalni.Prvo,pola vidim pola ne,zatim pojave se tacke koje su u obliku srpa pa pocinje tako jaka glavobolja,mucnina,povracanje.Prosto pozelis da se zatvoris u neku mracnu prostoriju.Bila sam u migrenu centar.Oni se nalaze na Kbc Zvezdara.Daju Vam pravu terapiju.A i od kada nosim naocare mogu vam reci da se stabilizovalo malo.A sto se tice lekova tu nepomaze ni jedan dok neprodje samo po sebi.
Nasty Canasta:Jeste da je ovo ženski kutak ali mora da napišem koju pošto je migrena moj dobar drugarI to upravo jedna ovakva sa aurom. Prvi put mi se javila početkom srednje škole. Ide prvo to sa vidom. Kao da vidim predatora recimo. To traje nekoliko minuta a onda počinje da boli glava. Zatim ide povraćanje i na kraju malo trnu prsti. I tu je kraj za taj napad. Sledeći se može javiti sutra ili za mesec dana. Zavisi od dosta stvari. Međutim ono što je mene nagnalo da vam sve ovo uopšte pišem je da mi se napadi migrene od petka ređaju jedan za drugim. Evo ima nekoliko dana bez prestanka. I dok ovo kucam ne vidim baš najbolje. 'Ajde pozdrav svim mučenim dušama.
![]()
mammy:Posto sam jutros ustala iz mrtvih jer sam juce (opet) ratovala sa migrenom zelim da vas pitam:
Jel' vas to muci?
Koliko traje?
Kako se borite sa tim?
Koliko vam je vas doktor u tome pomogao?
(Postavila sam temu namjerno ovdje a ne na zdravlje jer me interesuje misljenje ostalih migrenasica...ako Gazda smatra da treba da se zakljucava, brise ili premjesta - nek' to slobodno uradi)