glavitj

pervol blek medzik odrzava moju rolkicu uvek svezom, a silan joj daje neophodnu kiselost :heart:
+ kalgonit koji pomaze curama da redje idu kod stomatologa da skidaju kamenac :rumenko:

kažu da su glavitji obrezanih rezistentniji na spoljašnje nadražaje od neobrezanih, tj. zaštićenih kožuricom (kožicom)...valjda oguglali, šta li...
jelda je zajebano kad vam se zažulji i tako zažuljen a nenaviknut tare o grubu tkaninu gaća, il nedobog pantalona...
...pa sad ja vas muškadiju pitam šta činite kad ste na javnom mjestu a gore navedeno vam se desi a nemošte da gurnete ruku u gaće da ispravite problem...?
...nemojte mi samo kasti da nikad niste imali taki problem...:/
meni se to juče desilo i mogu reći da je vrlo zajebano...:sad2:

žene stop...[/QUOTE]

sta bre stop, otkad ne date da vam gurnemo ruku u gace? :manikir:

Брате ја га наместим па где год да сам, наравно потрудиш се да то не буде баш тако очигледно али опет наместиш, не бих тако могао да функционишем, тј са тим проблемом..

kažu da su glavitji obrezanih rezistentniji na spoljašnje nadražaje od neobrezanih, tj. zaštićenih kožuricom (kožicom)...valjda oguglali, šta li...
jelda je zajebano kad vam se zažulji i tako zažuljen a nenaviknut tare o grubu tkaninu gaća, il nedobog pantalona...
...pa sad ja vas muškadiju pitam šta činite kad ste na javnom mjestu a gore navedeno vam se desi a nemošte da gurnete ruku u gaće da ispravite problem...?
...nemojte mi samo kasti da nikad niste imali taki problem...:/
meni se to juče desilo i mogu reći da je vrlo zajebano...:sad2:

žene stop...

nem ni gace ni kozicu...sirotinjo i Bogu si teska :sad2:

nem ni gace ni kozicu...sirotinjo i Bogu si teska :sad2:

a kozne gatjke?

AL24-700.200x200.jpg

fala bogu jedan koji zna te muke...:super:

Muka?...Muka ti je druže kada se obrežeš mator pa dvadesetak dana imaš konstantno taj osećaj dok ti vićgla ne "ogrubi". Pa se gegaš kao paja patak i vadiš se "povredom noge" jer kad priznaš šta je u pitanju odvale te od podjebavanja :sad2:

Što je najgore nema "ispravke problema" dok priroda ne reši. Doduše kada reši onda taj problem više nemaš do kraja života :lol:

Back