glavitj

DeeLite

Zaslužan član
Poruka
141.914
kažu da su glavitji obrezanih rezistentniji na spoljašnje nadražaje od neobrezanih, tj. zaštićenih kožuricom (kožicom)...valjda oguglali, šta li...
jelda je zajebano kad vam se zažulji i tako zažuljen a nenaviknut tare o grubu tkaninu gaća, il nedobog pantalona...
...pa sad ja vas muškadiju pitam šta činite kad ste na javnom mjestu a gore navedeno vam se desi a nemošte da gurnete ruku u gaće da ispravite problem...?
...nemojte mi samo kasti da nikad niste imali taki problem...:/
meni se to juče desilo i mogu reći da je vrlo zajebano...:sad2:

žene stop...

kažu da su glavitji obrezanih rezistentniji na spoljašnje nadražaje od neobrezanih, tj. zaštićenih kožuricom (kožicom)...valjda oguglali, šta li...
jelda je zajebano kad vam se zažulji i tako zažuljen a nenaviknut tare o grubu tkaninu gaća, il nedobog pantalona...
...pa sad ja vas muškadiju pitam šta činite kad ste na javnom mjestu a gore navedeno vam se desi a nemošte da gurnete ruku u gaće da ispravite problem...?

žene stop...

ne nosim gace... :rumenko:
jel zbog toga nisam kompetentan da adm odgovor na tvoju temu?? :lol:

mislijo sam na kvalitet materijala, što je srazmerno količini nadražaja na gore navedeni...a ne u šta kolko ruku može da stane...

...aj dobro..ako nisi, nisi...poštujem...
...mada sam siguran da vi iz vaše branše imate itekako šta da kaete natu temu, al dobro...

shalu na stranu...deshavalo se...nekad probam da kroz dzep dodjem do reshenja problema...a nekad vreban priliku, kad niko ne gleda da bar preko farki ga nekako smandrljam da ne udara gde ne treba...
ili ako sam solo, obavezno ruka u gatje... :lol:

žene stop...
pa ja nemam problem da zavučem ruku u gatje, prvo pljunem u shaku pa ondak popravim rolkicu :rumenko:

Back