Glava

Nisu mnogi... Sta vise 90% i vise ljudi.

Neko ko je "zdravo nervozan" ne pije antidepresiv i anksiolitik.

Nemoj time da se tesis (svi su ko ja) i na takav nacin, vec ozbiljnije shvati svoja stanja.

Moze ti to sve biti jer ikmas psihickih problema, ovo moze biti samo jedan neuobicajen simptom koji ce reeetko ko prijaviti, slicno i kao kada neko oseca mrave ispod koze, ili mu igra oko, ili ga nesto probada tu i tamo, ili ga svrbi bas onde itd.

Mozda moze biti i stitasta zlezda ako imas tako neke peripetije sa vratom, npr da mrzis rolku uz vrat, da ti smeta tesno zakopcana kosulja uz grlo, da ti teze kada gutas pljuvacku itd, mada opet, bez vadjenja krvi i UZ nista, jer sve to moze biti i "psihicko neurastenicno tripovanje".

Isto sve to moze biti od lekova koje pije. Meni su jednom posle operacije dali neki lek protiv bolova jer sam se zalila kad sam se probudila iz anestezije i odjednom sam pocela da se gusim i trazim pomoc. Znaci uopste nije rec o psihickom stanju, nego u lekovima koje su mi dali. Posle su me prebacili na mnogo blaze stvari i sve je bilo okej.

Isto tako jednom mi je naturopata rekao da sam mnogo napeta i rekao da su svi ljudi poreklom iz naseg dela sveta jako napeti! I dao mi je nesto sto me je tako sjebalo da to ne mogu ni da docaram. Ali razmisljala sam onako smirena kako je to prilicno dosadno i da uopste ne zelim tako smirena da budem jer je to ludo. Sasvim je normalno da ne budes smiren. A sto bi zaboga bilo ko bio smiren na ovom svetu?? Zato da samo cutimo i pratimo tv program? U svakom slucaju, ta stvar sto mi je dao je cesto u lekovima za ansioznost i citala sam da mnogi to uzimaju koji pate od iste, tako da tebi (osobi koja je pocela temu) mozda isto pomogne. Stvar se zove GABA. Vecini ljudi je bila spas, ali meni je bilo katastrofa... Zavrsila sam u hitnoj pomoci i tako to. Sto nije bilo lose zapravo jer su tada otkrili moj tumor. Itd..

шта си ти данас одрадила?
била код неуролога?

...bila nista nisam uradila, idem u cetvrtak da zakazem pa tek kad bude bio termin...
..inace bila sam kod psihologa i razgovarala, dobila neku terapiju za cudo sinoc nije bilo bola,
videcu veceras kako ce biti....vrlo je moguce da je sto sve usled stresa i straha ali niko nece da
sigura nista jer ne moze...vec moram da pratim....

...bila nista nisam uradila, idem u cetvrtak da zakazem pa tek kad bude bio termin...
..inace bila sam kod psihologa i razgovarala, dobila neku terapiju za cudo sinoc nije bilo bola,
videcu veceras kako ce biti....vrlo je moguce da je sto sve usled stresa i straha ali niko nece da
sigura nista jer ne moze...vec moram da pratim....

ма и боље је да се све прати ;)

не би се изненадила да ти је од стреса.
кад те змија уједе, бојиш се и гуштера.

надам се да терапија од психолога делује, и данас ;)

ма и боље је да се све прати ;)

не би се изненадила да ти је од стреса.
кад те змија уједе, бојиш се и гуштера.

надам се да терапија од психолога делује, и данас ;)

...daaa...evo bas razmisljam kako me od sinog glava ne boli..cudo...ono osetim ja malo da kao zigne ali nije to ni blizu onome sto je bilo...

Back