Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta mi se desava, kada zelim da spustim glavu, ne mogu, sve mi nesto smeta, pomera, kao i kad pogledam na gore, plus osetim i jaku tezinu u ocima. Sta to moze biti?
Uzimam antidepresiv i ksalol pred spavanje....jesam anksiozna, nervozna, ali ko nije.....ali mi se ovo nije desavalo. ..ta tezina na potiljku, temenu i teske oci neverovatno........
lubim da prodje<3Sta mi se desava, kada zelim da spustim glavu, ne mogu, sve mi nesto smeta, pomera, kao i kad pogledam na gore, plus osetim i jaku tezinu u ocima. Sta to moze biti?
Uzimam antidepresiv i ksalol pred spavanje....jesam anksiozna, nervozna, ali ko nije.....ali mi se ovo nije desavalo. ..ta tezina na potiljku, temenu i teske oci neverovatno........
xalol je zlo od leka. probaj da izbacis to ***** iz upotrebe
Ne lupetaj gluposti.
Nece nista ona da proba, pogotovo posle veoma glupog i loseg saveta nekog neobrazovanog forumasa neznalice, vec ce u konsultaciji sa svojim licnim psihijatrom da utvrdi sta je najbolje za nju kao i lek.
Post cu ti prijaviti jer je izuzetno rizican i los po krajnje zdravlje drugog bolesnog forumasa, a ujedno je i nadrilekarstvo i nadriapotekatstvo.
Mozes coveka da podrzis u tome da se leci, da uzima neki lek, kako mu je prepisalo STRUCNO KOMPETENTNO LICE, posle 15ak godina skolovanja na fakultetima i specijalizacijama, mozes da ti izneses svoj stav da li bi ti upotrebljavao neke lekove, medicinske procedure i slicno ali ne mozes da govoris ljudima da bace nesto i da izbacaju, i da im pravis nocebo efekat, da se osecaju jos i gore nego sto bi trebalo.
Xalol nije nikakvo zlo od leka. Ne lupaj gluposti i ne plasi bolesne ljude kojima je lecenje neophodno, a ne dalji progres bolesti, pa zatim komorbiditeti sa ostalim psihickim i fizickim bolestima.
Naravno da moze biti kojesta, ali neka ti urade i rentgen vratnog dijela kicme, i to moze prouyrokovati slicne tegobe. i opusti se koliko mozes, strah ti jos pojacava taj los osjecaj. Znam ti jer sam imala slicnih problema i sad ih imam povremno, nista mi nisu pronasli, svega pomalo ali nista za sta bi se sa sigurnoscu reklo da je uzrok. Radi sve pretrage, naravno i ispitivanje centra za ravnotezu, ali smirice se pa poslije mozda opet da se ponovi ali nauci da zivis sa tim. Ja ti tvrdim da se moze, mada nije lako.
Neka prica covek sta zeli, ja da sam tako svakog slusala....gde bih zavrsila....slusam sebe i svoje telo...i ono malo zdravog razuma.....(valjda je stogod ostalo)...Naravno zakazala sam svog Novog terapeuta....pa cemo videti u petak sta on ima da kaze...Mada kao sto mi rece kuma, to moze i da bude od vrata. jer me boli danima...moze od ociju jer moram da nosim naocare a nikako da se nakanim, moze i od usiju jer mi stalo susti u istim...i tako....a moze samo psiha ili ova neverovatna promena vremena!!!!! Ko ce ga znati!!!!!
Neka prica covek sta zeli, ja da sam tako svakog slusala....gde bih zavrsila....slusam sebe i svoje telo...i ono malo zdravog razuma.....(valjda je stogod ostalo)...Naravno zakazala sam svog Novog terapeuta....pa cemo videti u petak sta on ima da kaze...Mada kao sto mi rece kuma, to moze i da bude od vrata. jer me boli danima...moze od ociju jer moram da nosim naocare a nikako da se nakanim, moze i od usiju jer mi stalo susti u istim...i tako....a moze samo psiha ili ova neverovatna promena vremena!!!!! Ko ce ga znati!!!!!