Glava

• Začetnik teme Začetnik teme KENTO
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

KENTO

Početnik
Poruka
40
Kako sam odrastavo , sve cesce sam se gledao u ogledalo pod raznim uglovima i menjao frizure , imao sam dugu kosu , kada sam se osisao primetio sam da mi se oblik glave iz profila razlikuje od drugih , nekako je izduzena a potiljak ispupcen , da ne bude da ja tripujem , to su primetili i drugi ljudi . Da li je to normalno i da naglasim da je ceo zivot tako , nije neka skorija promena .

asimetrična glava...:mrgreen:
jebbote pa to je normalno, nikome glava nije potpuno ista, ni jedan deo tela nije simetričan...obe ruke nisu iste, oba uha nisu ista, obe oči nisu iste...ništa što je udvojeno na telu nije isto i to je normalno

kazi im drugaciji sam ..pa sta :) a sad ozb... opusi se bitno da ti je zdrava glava, a sad oblik ko oblik,,, ima nas raznih i mora biti razlicitosti :)

Kako sam odrastavo , sve cesce sam se gledao u ogledalo pod raznim uglovima i menjao frizure , imao sam dugu kosu , kada sam se osisao primetio sam da mi se oblik glave iz profila razlikuje od drugih , nekako je izduzena a potiljak ispupcen , da ne bude da ja tripujem , to su primetili i drugi ljudi . Da li je to normalno i da naglasim da je ceo zivot tako , nije neka skorija promena .
Pa ako ti je potiljak ispupcen to je samo znak visoke inteligencije, oni sto imaju potiljak ravan kao daska
za peglanje obicno su jel malo zaostali s pamet i um.
A kakva ti je spreda? Mislim na profil?z;)

xixi ruzan si:hehe:

Back