GLAVA

SiIent Bob:
To je zato što se smorili.

Nađite neki drugi način da konzimirate vašu vezu, šetajte, idite na Adu, ebi te se... ali nemojte biti cyber seljoberi...
Sve to probali, ipak je najlepse na forumu :D Ma, a kako da ne predje u chat, kad ovaj forum obidje 2, 5 forumasa za vece? Nesto je slaba poseta, mora zbog vremena. A inace, bio sam ozbiljan sa postavljanjem teme, zanima me kako brak f-onise posle extra duge veze, posto sam do sad cuo dosta oprecnih komentara. Desava se da brak pukne posle par meseci, a ljudi su bili u vezi po 7-8 godina. Kako, zasto?

Nije lako ali ako vredi treba se žrtvovati,što podrazumeva da nisi uvek muškarac i da nismo mi najpametniji na svetu,neki put i niz dlaku i tako godina po godina i to je to.Kapiram da je danas teško naći curu kao i muškarca svog života ali ako se skapira da niko nije savršen i da svi imamo brdo mana mnogo bi bilo lakše.
Poz.

SiIent Bob:
To je zato što se smorili.

Nađite neki drugi način da konzimirate vašu vezu, šetajte, idite na Adu, ebi te se... ali nemojte biti cyber seljoberi...

Chemu takva izjava? Teshko ti da gledash da je neko srecan?
Idi izboksuj neku vrecu kad dobijesh napad nezadovoljstva...serem ti se na izjavu...

Pa zavisi iz kog ugla gledash. Ako je sinketov onda o donjoj (udarac kite u chelo), ako je 2pike -ov onda gornjoj (udarac glavom o zid)...koliko sam ja razumela.. :lol:

Back