Glava kuće

Ne razumem zašto bi nešto bilo ispravno, nešto pogrešno. Jeste budalaština insistirati na nekim podelama uloga zato što tako treba i to važi za svaku od mogućih varijanti.
Neko voli da dominira, neko da prepusti drugome odgovornost i uživa ili mu imponuje jači partner, nekog guši bilo šta drugo do ravnopravnog odnosa.
Bitno je da su kompatibilni i da im je udobno u takvom odnosu. Uglavnom kad su ljudi normalni i imaju malo širine manje-više fino to funkcioniše. Kad nisu, nijedna postavka neće valjati.

Jedan može biti dominantan, a mogu biti i ravnopravni. Istina, jeste kod nas stvar vaspitanja,ali, ruku na srce, i testosterona da muškarac bude taj koji je dominantan, ali daleko od toga da je pravilo.
Bitno je da se nađu tako da im uloge dođu prirodno i da to funkcioniše bez natezanja. Da ne mora neko da preuzima ulogu koja mu ne paše jer mu je drugi nameće, bilo da prisilno mora da bude ''glava'', podređeni ili da mora iznova da se miri sa ravnopravnim odnosom.
A to shvatanje da muškarac mora da bude glava kuće liči mi na moj rezon kad sam bila klinka,
pa sam se uzdala da muškarci neke stvari nepogrešivo znaju time što su rođeni kao muškarci,
da li je nešto tehnički izvodljivo, o materijalima, svojstvima materijala, mašinama, avionima, kamionima. Tipa može li ova greda da izdrži 8kg? Trebalo mi je dugo vremena da shvatim da to što će svaki bez izuzetka imati mišljenje, ne znači da će neko biti i tačno.

ja kad sam bio klinac, mislio sam da su devojcice maksimalno postene, pa me je bilo stid od njih.

Kako starimo , sve vise uvidjamo da niti smo mi sveznajuci , niti ste vi postene i neiskvarene.
Vi to samo glumite.Cast izuzecima.
zato vas vise ne fermamo dva posto.

Poslednja izmena:

Back