Glava kuće

Apsolutno da.
Ako ništa više na mnogim diskusijama smo videli da žene ne razmišljaju uvek racionalno, nego vođene emocijama srljaju...
Pa ko je onda glava?
Pitanje je toliko besmisleno da ga niko ne bi ni postavio osim u cilju provokacije ženskog dela populacije, jer i one (jadne) shvataju.

I mlađe su iste. U ovim dekadentnim vremenima društvo je obolelo od ego tripova, i , i jеbi ga... šta reći osim odmahnuti glavom i pogledati u stranu sa izrazom gnušanja na licu?

I pljunuti, i pljunuti... :lol:
Vrh je kad ga iz hira tera da idu u operu ili ga siluje da idu kod njenih drugarica ili tako neke akcije. :rotf:

znam vec smo raspravljali
nisi u pravu za vecinu jet je tebi samo fudbal u fokusu inace sa drugim sportovima partizan ima vise navijace

Nije meni fudbal u fokusu. A i da jeste...na fudbalu sektasi skupe 20.000 ljudi, mi 3.000.... zato ih surimo na zenskom basketu....kod nas dodje 450 ljudi, njih gleda 200. Nadam se da kapiras. Ne pitas nikog za koga navijas u kojem sportu, nego je pitanje uvek "za koga navijas?". I tu je garagana vise...ili su bar glasnije i sepure se, hehe... :mrgreen:

Ali ženske ne vole operu, nego Željka Joksimovića, Vladu Georgijeva i slično, tako da nema razloga strahu. :mazi: :cmok:

- - - - - - - - - -

Amadeus band.:rotf:

Otkud ne vole? Elitne idu i u operu...nebitno da li kontaju sta gledaju i o cemu se radi....bili smo u operi, jao jao....kako smo cool. I nismo nosili patike taj dan. :lol:

Back