Glasanje ZA ili PROTIV prociscavanja foruma od krivolovaca-spamera?

ZA ili PROTIV ostrijeg kaznjavanja spamera koji se javno isticu krivolovom i alatima?

• ZA

• PROTIV

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Slusaj kamper, Ako si ti krivolovac u dusi ja to ne mogu da zabranim, ali ocigledno je da jesi i ti i jos neki koji se slazu sa tobom a koje ti podrzavas. Ja nisam sudija niti sam Demokrata a niti Radikal. Ja sport volim iz vise razloga i placam dozvole za vise ribarskihpodrucija kako bas nebi ulazio u sukob sa cuvarima i kontrolama. Ako ti nemas za lebac to je zalosno, ali ako imas komp onda imas i te prema tome imas i dozvolu i volis da lovis gde ima divljaci, ali volis i da lovis pod farovima i da siris po forumu krivolov i td. Necu toleristati ovo dok sam ja na forumu moderator, a i sire. Ja imam svoj sajt nas kome dolazi elita koja zna da postuje vode i koja doprinosi time jer je pola njih u kojekakvim akcijama na vodi.

Ako za tebe krivolov nije nista opasno dok ne dodjes u sukob sa lovocuvarima i ribocuvarima kako onda opravdavas slucaj kada je jedan ribocuvar usled akcije i redovnog legitimisanja nastradao od struje koji su ribolovci koristili, a drugi nasmrrt isprebijan kako im se nebi setio faca i to jer su tako kasnije kod sudije za prekrsaj rekli tj. jedan od njih je to priznao ??? Jel to lepota slobodnog stava, svoje volje ili sta ??? Zamisli da usled nedostatka novca da ti neko ponudi da radis kao lovocuvar jer vidim da preferiras lov i ti lepo odes u sumu da prosetas sa kolegom, u autu i da te navataju likovi i izranjavaju sitnom sacmom na smrt a kolegu ubiju ??? Sta je tu demokratski reci mi ???

Zato ti kazem da krivolova nece ovde biti, jer sa takvim ljudima ne vredi pricati, ja sam spravom ovde postavljen jes sam zeleo da se prica o prirodi i o nasim bogatstvima koje vi i jos neki ne tolerisete i ne zelite da pricate o tome. Ja nikome nemogu da zabranim i ne zelim da uskratim misljenja ko je kakav, ali bih zamolio jos jednom JAVNO DA SE NE POMINJE KRIVOLOV I DA SE PRICA SAMO O NORMALNIM STVARIMA VEZANE ZA RIBOLOV I LOV !!!

Eto toliko ..

Opet nisi u pravu.
Lomnica je govorio jezikom mrznje, a to je nedopustivo.
To se u Evropi sankcionise zatvorom, ovde ce biti dovoljno da ucuti i da ne terorise ljude sa kojima ne deli isto misljenje.
On je prikriveni diktator koji se pokazao u pravom svetlu.

Dr. Nitro, ako nekog banujes zbog stvari koje pominje Lomnica_city ili neki slican kompleksas bez imalo sirine, molim te banuj i mene.
lamborgini u pravu si, mitarbg takodje

Slobodu i pravo ima svako da pise sta god pozeli, i to pisano moze da koristi ili steti zavisi kako ko kapira. Ljudi koji krivolove imaju pravo to da rade sve dok ne naidju na probleme u vidu cuvara pa zakona i tu nema filozofije. Sad ste vi pametni pa cete da ih isterate sa foruma. Realno je da se to desava kod nas, pa narod nema pare za lebac.

Opasni su krivolovci ali su jos opasniji nabedjeni cistunci prepuni morala i volje da secu prste ljudima koji ne misle isto

I na kraju PROTIV prociscavanja na vas nacin
Eeeee decoooo,nije vama lako sa takvim umovima! :oops: Krenuli ste bez argumenata da pljujete predlog,pa predlagali da izbace mene,sad politizujete i jos vise dramatizujete stvar kao da ste u pozoristu,smanjite dozivljaj malo!!
Zvali vi to govor mrznje,prezir... kako god,sve je to jedno te isto i prvo NEMA veze sa politikom,drugo NEMA veze sa slobodom govora,i trece NEMA veze samnom kao osobom,jer sam ja ladovina od coveka,ko me zna on ce znati da je to istina,ali dosta mi je bilo vec mesecima gledati njihove podsmehe,davanje recepata za hlorne,krecne... bombe na molbu TAKVIH kao sto ste vi (mislim da si ti mladidemokrata bio jedan od njih) pa sam zamolio da se odreaguje nekako!!
To sto vi okrecete sad stvar na politiku,sto lupate tu da sam neki manijak koji bi da neda ljudima da lupaju sta hoce na jednom TEMATSKOM forumu (iako znate da je to i protiv pravila foruma) pa cak i lupate da bih sekao prste zbog toga (u kom li vi svetu zivite kad ovako nesto izmisljate?) to mozete da okacite macku o rep jer vi deco mene NE POZNAJETE!!!!
Samim tim sve vase pretpostavke o meni padaju u vodu,pojma vi nemate o meni,sto se vidi iz vasih postova posto dajete svoje osobine mom liku,i zato batalite tu politicku ostrascenost,znam ja da u ovoj zemlji mnogo sta skripi i da je krivolov MOZDA za neke samo nacin da prezive,ali on to retko jeste,vecinom je nacin za BOGACENJE,ja sam protiv ikakvog bogacenja na kriminalan nacin i jesam za radikalnije promene po tom pitanju i briga me u koji stranku me svrstavate zato sto ne bih da sedim i gledam cist KRIMINAL kao posmatrac,kazniti ostro one koji budu uhvaceni da bi se ostali predomislili i da se to svede na neki minimalnu meru,recimo na pokoju mrezicu pred slavu ili tako nesto e TO je upravo demokratski,kad vec neznate!!
To sto bi vi hteli da ovo bude forum koji je za sve koji imaju ikakve veze sa ribom (jos nam samo fale ovi sto drze ribarnice da dodju da daju recepte kako ubiti ribu na 101 nacin),i jos se pravite neke demokrate na kub (znam da je sad IN biti u DS-u ali molim vas imajte malo MERE u tom demokratisanju) i hocete da se u svakoj temi slobodno nadmecu ribolovci i lovci sa krivolovcima ko je koliko ulovio,dal je bolja primama hlor ili kupovna hrana za ribe i da se jos dele recepti za pravljenje krivolovackih alata jer je DEMOKRATSKI da svako moze da kaze sta hoce ovde... onda svi stvarno niste u vinklu,bez uvrede,ali vi ili ste takvi da bi dopustili svakome da radi sta hoce (znaci anarhisti) ili ste ziveli dosad na Marsu,onda vam je neko malo oprao mozgice i poslao vas ovde (bez uvrede),pa sad kao vidite nisu neke plate,ne mozemo u Evropu bez viza,e pa je... onda ribe i vode,dajte narodu da zivi od cega on hoce,dok sve ne istrebe,e pazi da necete gospodo,onaj ko pravi bombe i redovno ih koristi,onaj ko grabulja pa iznese na pijac da proda,onaj ko ima para za agregat i camac i pravi se da je socijalni slucaj... takvi NISU za sazaljevanje,sem ako niste kao oni pa se solidarisete!?
P.S.Zamolio bih da se dalja rasprava smanji na minimum,posebno da se smanji rasprava o meni,jer uopste neznate ko sam,ni kakva sam osoba,ni koja su mi politicka uverenja,ni kakvi su moji"metodi"koje predlazem jer ja bar nesto predlazem da se uradi,i radim to i sam na vodi kad prisustvujem tome,pa zato bolje glasajte i cao,obrazlozite kratko zasto ste protiv BEZ gatanja u pasulj zasto je ovo predlozeno,da li je demokratski ili nije,nego samo zasto ste za ili protiv,a ne ovako da bude izjednaceno a da vecina vas koji ste protiv ne rece i zasto,verovatno se inatite nama koji smo za postovanje pravila foruma i nekog reda i logike ili se pravite vece demokrate od starih Grka bez obzira sto niste u pravu,batalite to i spustite se na zemlju pa glasajte lepo ili nemojte ni da pisete nista o meni,necu da citam vise!!
Pozdrav 8)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back