Гласање за фотографију године 2020

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Moghrion

Veoma poznat
Poruka
13.001
Како смо са гласањем за фотографију недеље почели касно, иако смо имали материјала за фотографије месеца, гласање за фотографију године би било прилично скучено, тако да ове године имамо гласање за фотографију године од свих проглашених фотографија недеље...
У будуће ће се бирати фотографија месеца те ће се за фотографију године изгласавати једна од тих... као мис јануара, фебруара и тако даље :per:
Гласаћемо репутацијама али би било више него пожељно поменути због чега су репутације додељене...
Све су лепе и због тога су ту, тако да би мало селективности било сасвим у реду... сигуран сам д а нико од аутора неће да замери на томе...

па, да почнемо...

Poslednja izmena:
41 Fortes .jpg

41 Fortes

Па, господо драга, изволите гласати и похвалити своје фаворите...
Гласање нека траје недељу дана јер је то неки формат ове идеје...подесно је и поноћ сад тако да се у поноћ између 10 и 11 прави пресек и проглашава фотографија године 2020...

Како смо са гласањем за фотографију недеље почели касно, иако смо имали материјала за фотографије месеца, гласање за фотографију године би било прилично скучено, тако да ове године имамо гласање за фотографију године од свих проглашених фотографија недеље...
У будуће ће се бирати фотографија месеца те ће се за фотографију године изгласавати једна од тих... као мис јануара, фебруара и тако даље :per:
Гласаћемо репутацијама али би било више него пожељно поменути због чега су репутације додељене...

па, да почнемо...
kako postoji nekoliko vrsta reputacija, mislim da bi trebali da vodimo računa da je :heart: najjača reputacija i trebala bi da nosi duplo poena od recimo 👍 .

и ако се левом руком држи миш, доноси за 30% више поена укупном збиру... а ако је са телефона, онда се рачуна редовно... :mrgreen:
ништа... једна репутација један поен...
ti me sad teraš da se vraćam da skidam reputacije da bi istakao one koji mi se više svidjaju od drugih...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back