GLASANJE na vanrednu temu PRAPORCI

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Nina

Zlatna tastatura
Supermoderator
Poruka
388.671
Stiglo je 10 fotografija

Glasamo za 3 fotke po sistemu...3..2..1
za fotografiju koja nam se najvise svidja dajemo 3 glasa..

i tako redom....

Glasanje ce trajati do 24.1.2013.g..

kada proglasavamo pobednicku fotografiju i autora..
Ne moze se glasati za svoju fotografiju
Oragnizator takmicenja ne ucestvuje u glasanju

Foto 1

n4-1-1.jpg

Foto 2

Foto 3

_pcd__by_lokolono-d5r1xgd.jpg

Foto 4 .... 3 poena
Foto 9 .... 2 poena
Foto 5... ..1 poen

i moram reci .... dali uopste znate znacenje reci ''praporci''
lepo je ucestvovati ... ali potrudite se da pogodite temu pa makar i u apstraktnom smislu
licno se inace trudim glasati za fotografije koje odgovaraju temi a ne zanimaju me vlasnici

samo frendly savet :)

Foto br 6 - 3 poena...Da objasnim. Praporci su u prevodu zvončići tj. sve što zvoni, sjaji itd. a koji su se nekada kačili
...............................na čeze upregnute konjima. Nekada su ljudi, najčešće u laloškim krajevima, gonili čeze vojvodjanskim
...............................​ravnicama dok su praporci tj. zvončići okačeni o točkove zvonili i tako su najavljivali ili obeležavali
...............................praznične dane. U tom slučaju mislim da je jasno zašto slici br. 6 dajem tri poena. Jedino što
...............................na njoj fali su čeze okićene praporcima koje naravno danas možemo videti samo u snovima ali
...............................na ovoj fotkici ih prosto čujem kako zvone negde u pozadini...Znači, lepa fotka koja ima priču
...............................za onog ko je oseća..

Foto br 5 - 2 poena...iz prostog razloga što volim vatru a ova me fotka asocira na lepe, praznične, porodične večeri gde se
..............................za Badnje veče ispija kuvano vino i lome orasi dok badnjak pucketa, širi toplotu i miris hrastovine..

Foto br 2 - 1 poen....baš zato što u današnje moderno vreme, praporci izgledaju baš tako...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back