GLASANJE na vanrednu temu KISA

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Nina

Zlatna tastatura
Supermoderator
Poruka
388.671
Stiglo je 19 fotografija

Glasamo za 5 fotki po sistemu ..5..4.3..2..1
za fotku koja nam se najvise svidja dajemo 5 glasova..

i tako redom....

Glasanje ce trajati do 26.11.2012.g.

kada proglasavamo pobednicku fotografiju i autora..
Fotke stavljam redom kako su stizale
Ne moze se glasati za svoju fotografiju

Poslednja izmena:
Foto br.1

.

Foto br.2
.
DSC_0267-1.jpg

Foto br.3

.
DSCF1710-1.jpg

Foto br.4

.
posle-kise1-1.jpg

Foto 7 – 5 poena
Divne boje, kontrast…ne znam, jednostavno mi prija fotka.Već se na prvi pregled izdvojila.
Foto 8 – 4 poena
Izmaglica, atmosfera, ugao…sjajna. Na momente mislim da bi još efektnija bila u crno beloj tehnici ( dramatičnija bi bila) a opet i ovako u boji ima svoje čari – ne mogu da se odlučim.
Foto 18 – 3 poena
Jesenja….divne boje. Filmska. Baš sam se lomila između fotki za 3 i 4 boda.
Foto 3 – 2 poena
Profi I precizna. Ne volim nešto posebno makro fotke ali lepa je baš.
Foto 2 – 1 poen
Mica mala. Divno uhvaćen momenat

Fotka 1 je isto dobra ali je preterano sa koloritima..trava je baš veštačke boje.

Sve su fotografije lepe same po sebi, a glasao sam za one koje po meni najbolje prikazuju ono sto je i tema, dakle padanje kise.
Tema nije "Padanje kiše",nego "Kiša".

Uzalud se Tab trudio da nam objasni...
smilie_girl_289.gif

Kisa,.. romanticna..siva.. hladna... nezna... u raznim oblicima... od metoroloske pojave do emocija... od nevremena ..provale oblaka do tragova i mokrih ulica koje ostaju za njom.

фото 1 - 5 п - Јесу боје пренаглашене, али све остало је баш како треба, и потврђује да су идеја, композиција, мотив, ипак оно што највише плени.
фото 8 4 п - Овде је све на месту, и добро у сваком погледу, и само је мој лични афинитет према мотивима с одразима заправо пресудио за онај поен више фотографији 1
фото 17 3 п - Дословно, али речито.
фото 3 2 п - Ни ја нешто не љубим макро, али овде је све на месту
фото 10 1п - Скоро да није постављена ниједна с, да то тако назовем, "експлицитним људским елементом", а и субјективно ми је "легла", те ето поена

Све остале фотографије су занимљиве и добре на свој начин, али шта да се ради кад се само за 5 дају поени.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back