Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
(Неће да прими поруку, реч "Три" нема пет карактера, па сад пишем што више кад је бал нек` је маскенбал.... очито је да се ради о дискриминацији, да ли негативној на штету бројева два и три или позитивној
у корист броја један, то ће показати резултати такмичења....)
ove fotke gore i djete od 10-ak godina može da uradi...
a i smješno je pokušavati bilo šta sa običnim digitalcem..pa danas se solidan fuji prosumer može naći ispod 100e,a to je neki minimum minimuma..
naravno plus oko je isto potrebno,ali dzaba i "oko" ako fotkaš raspalim digitalcem...nikad to neće biti to..
Uzmi u obzir da ovo nije forum profesionalne fotografije, svi su ovde da sa usavrse i da nauce nesto novo a i nemaju svi da daju 100 evra za foto aparat, pogotovo ako se to ulaganje nece isplatiti... sve ja tebe razumem sto kazes, ali eto, ljudi su se potrudili, izasli "na teren", fotografisali, poslali fotke... iskren da budem meni je zalosno sto su stigle samo tri fotografije za ovako lepu temu... i na kraju, da ne ispadne da sam se ja nasao uvredjen tvojim komentarom, nisam, ja retko saljem bilo sta za ova takmicenja, uglavnom samo glasam, samo kazem, nije u redu prema ljudima tako komentarisati
tako je,i stvarno su dosadni oni koji to ponekad ocekuju od ljudi koji su ovde,koji su dosli da se opuste,zabave,potrude i daju svoj doprinos zadatoj temi slanjem svojih fotki,kakve god da su.