Гласање на тему УСАМЉЕНОСТ - САМОЋА

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Moghrion

Veoma poznat
Poruka
13.001
Упркос свим прогнозама, стигло је чак 14 слика...
Гласа се за 3 слике, по систему 3, 2, 1...
где се са 3 оцењује слика која нам се највише свиђа, па силазно.

Гласање ће трајати до 29, јануара до 20:00

Не може се гласати за своју фотографију а ни организатор такмичења не учествује у гласању...

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

Онда...
Нек се са срећом и свако по савести.

5-
Star-.png
Star-.png
Star-.png

7-
Star-.png
Star-.png

14-
Star-.png

Prilozi

• Star.....png
    Star.....png
    6,2 KB · Pregleda: 5
Imam veliki problem sad. Iskreno samo tri fotografije su mi se zaista svidele ali je problem sto su sve tri savrsene i sve tri zasluzuju maksimum poena.

To su fotke 1, 5 i 9.
Ne mogu da odlucim kojim redom tako da necu ni da glasam :lol:
Nek se ne zameri ali dati manje bodova bilo kojoj u odnosu na ostale dve , ne mogu.
9ka je nesto najneobicnije i najoriginalnije sto sam videla do sada ovde. Moj naklon

Edit
4 fotke.
Fotka broj 3 je isto sjajna

Poslednja izmena:
9-3 poena...izuzetna simbolika...covek kao istrosena lutka, sam u svom kutku, uvek i zauvek usamljen i pored svega sto je ljudska ruka iznedrila (knjige, savremena istorija...) bas odlicna fotografija
10-2 poena...usamljenost na vrhu i krik prema nemilosrdnim nebesima, zarobljen zauvek ...takodje odlicna simbolika
5-1 poen...ovo vec lici na poziv u pomoc, na nekoga ko je sam...ili usamljen...ali topi ledom okovanu samocu toplinom dlana...

odlicne fotografije...ima jos dobrih..1 takodje..ali u meni izaziva neke druge asocijacije, mada je odlicna...u svakom slucaju...bravo za sve :klap:

Poslednja izmena:
F. 4 - 3 p. Skupila se kao fetus u majcinom trbuhu. Zagrlila samu sebe - taj polozaj tela signalizira posebno veliku potrebu za zastitom - za necijom blizinom. A saka kao lopata; izgleda kao da je muska saka, ni malo zenstvena - opticka varka jer iskace iz tamne pozadine a i perspektiva igra ulogu ... ha, ha ... bas sam se zagledala u tu saku. Ukupno, odlicna fotka. :)

F. 8 - 2 p.
F. 3 - 1 p.

:snesko5:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back