Glasanje na temu PREOBRAŽAJ

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pročitala sam sve i uživala sam, svaka mi se dopala iz nekog razloga.

Priča broj 5 - 5 poena
Najdublje me je dotakla, najviše osećanja je u meni probudila, mogu da se uživim u tu scenu i može da to na neki način bude moj dnevnik. Stil je lagan, a ispunjen i najduže je ostavila utisak na mene...

Priča broj 3 - 3 poena
Lepo opisano unutrašnje ja, nabijena osećanjima, prošarana tugom, razočaranošću, a na kraju ipak dolazi prihvatanje svega što nas snađe. Ukratko, život...

Priča broj 7 - 2 poena
Nisam ljubitelj fantastike, ali mi je bila zabavna. Lepo dočaran preobražaj iz čoveka u zver.

1. концизно, ниједна реч није сувишна 3 поена
3. помало дугачко, у почетку ми је нејасна идеја, али на крају писац лепо поентира 1 поен
4. превише китњасто, стил (уколико изузмемо украсе) ми се допада и прича, иако у неким деловима иде у непотребне ширине, тече до самог краја, који нисам могао да наслутим. *праскозорје* је откинуло један бод 3 поена
5. емотивно, нажалост нешто што се често дешава и оставља детету доживотне дужевне ожиљке 1 поен
6. актуелно и шаљиво, могло се из имена протагонисте наслутити која ће вакцина бити у питању (што мени није пошло за руком) 2 поена

Prva priča 5 poena: svidjaju mi se neki sitni detalji u njoj npr.: kažiprst posečen dok je učila da nahrani nečiju glad. Nije mi samo jasna misao:"preobražaj se desi kad prestaneš da budeš svestan njega".
2. priča 5 poena: postaje sve bolja kako odmiče. Ne vidi se iz priče zašto je ta ljubav "velika", pripovedač valjda očekuje da mu čitalac veruje i ne znam zašto ali ja mu verujem.

sad ce bau da racuna

giphy.gif

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back