Glasanje na temu POČETAK ŽALJENJA

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pa šta da nam kaže, kao, ne poznaješ Sf stil :zelenko3:

Postoje i drugo, trece mesto... Znam njen stil. Mozda je poruka bila da se nastavi glasanje, nista nije receno ni da li je lok ni da se nastavi. Mada mogu sama da izracunam, zanima me npr cija je treca prica, ali ne ubrzavam Borku.

- - - - - - - - - -

Ako je glasanje gotovo ja svoju pricu stavljam na blog.

Ovo moje prethodno je bilo odgovor na wirdzovo "nek nam borka kaže".
Drugo i treće mesto ne postoje, postoji samo prvo, ono koje određuje sledeću temu. To zbog toga što ova igra nije neka jako ozbiljna stvar, kao i zbog toga što je Borka u stvari (neki će se iznenaditi! :eek: ) biće koje ima svoj život van krste i nije uvek na netu, tako da ne mora nužno biti nikakvih skrivenih poruka u tome što pobednik nije proglašen tačno u 20.00

Pretpostavljam da treća nije wirdzova jer stilski ne liči na njega, mada bi tematski mogao da bude on. Ali čudna bi mi bila tako nagla promena stila kad je proza u pitanju.
Neko je nov, rekla bih.
Druga je Kokova, ofkors. Peta je ili Borka ili ti.

Ako je glasanje gotovo ja svoju pricu stavljam na blog
To je ono što obično i radimo kad prođe glasanje a borka ne stavi rezultate.
Samo što to radimo opušteno :)

Poslednja izmena:
Ovo moje prethodno je bilo odgovor na wirdzovo "nek nam borka kaže".
Drugo i treće mesto ne postoje, postoji samo prvo, ono koje određuje sledeću temu. To zbog toga što ova igra nije neka jako ozbiljna stvar, kao i zbog toga što je Borka u stvari (neki će se iznenaditi! :eek: ) biće koje ima svoj život van krste i nije uvek na netu, tako da ne mora nužno biti nikakvih skrivenih poruka u tome što pobednik nije proglašen tačno u 20.00

Pretpostavljam da treća nije wirdzova jer stilski ne liči na njega, mada bi tematski mogao da bude on. Ali čudna bi mi bila tako nagla promena stila kad je proza u pitanju.
Neko je nov, rekla bih.
Druga je Kokova, ofkors. Peta je ili Borka ili ti.

Ne mora da bude na Krsti po ceo dan ali je ocekivano da bude tu za proglasenje pobednika. Mada ima i ona svoje obaveze. Postoje i druga mesta barem ja uporedjujem sebe u odnosu na ostale amaterske price sto sam vec i uradila. Ti si izvukla te delove i zanemarila moju potrebu da okacim svoju pricu na blog i sl. Ne planiram da se sa tobom raspravljam jer ti to mozes beskonacno i to na svakoj temi.

- - - - - - - - - -

Treca je tvoja? Ili prva. Ali mene zanima cija je treca.

Poslednja izmena:
Ne planiram da se sa tobom raspravljam jer ti to mozes beskonacno i to na svakoj temi.

jeste, ja sam kapacitet :D

ne zanemarujem ja tvoje potrebe, vidiš da izlazim u susret tvojoj potrebi da se obrati pažnja na tebe. :)
Stavi tu petu na blog, hajde :)

Već smo wirdz i ja ranije tipovali na to da je peta tvoja :)
(mada sam ja mislila da je možda i borka mogla u zadnjem minutu da zbudži nešto da nagura da bude priča više)

Poslednja izmena:
jeste, ja sam kapacitet :D

ne zanemarujem ja tvoje potrebe, vidiš da izlazim u susret tvojoj potrebi da se obrati pažnja na tebe. :)
Stavi tu petu na blog, hajde :)

Već smo wirdz i ja ranije tipovali na to da je peta tvoja :)
(mada sam ja mislila da je možda i borka mogla u zadnjem minutu da zbudži nešto da nagura da bude priča više)
Nije nego stavljas sebe u centar paznje cim si imala zelju da mi odgovoras zasto tema nije pod lock.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back