- Poruka
- 1.175
Opasuljujem opasno opasavajući opaskama![]()
Ne budi smesna ili to upravo pokusavas
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Opasuljujem opasno opasavajući opaskama![]()
pa šta da nam kaže, kao, ne poznaješ Sf stil![]()
To je ono što obično i radimo kad prođe glasanje a borka ne stavi rezultate.Ako je glasanje gotovo ja svoju pricu stavljam na blog
Ovo moje prethodno je bilo odgovor na wirdzovo "nek nam borka kaže".
Drugo i treće mesto ne postoje, postoji samo prvo, ono koje određuje sledeću temu. To zbog toga što ova igra nije neka jako ozbiljna stvar, kao i zbog toga što je Borka u stvari (neki će se iznenaditi!) biće koje ima svoj život van krste i nije uvek na netu, tako da ne mora nužno biti nikakvih skrivenih poruka u tome što pobednik nije proglašen tačno u 20.00
Pretpostavljam da treća nije wirdzova jer stilski ne liči na njega, mada bi tematski mogao da bude on. Ali čudna bi mi bila tako nagla promena stila kad je proza u pitanju.
Neko je nov, rekla bih.
Druga je Kokova, ofkors. Peta je ili Borka ili ti.
Ne planiram da se sa tobom raspravljam jer ti to mozes beskonacno i to na svakoj temi.
Nije nego stavljas sebe u centar paznje cim si imala zelju da mi odgovoras zasto tema nije pod lock.jeste, ja sam kapacitet
ne zanemarujem ja tvoje potrebe, vidiš da izlazim u susret tvojoj potrebi da se obrati pažnja na tebe.
Stavi tu petu na blog, hajde
Već smo wirdz i ja ranije tipovali na to da je peta tvoja
(mada sam ja mislila da je možda i borka mogla u zadnjem minutu da zbudži nešto da nagura da bude priča više)
Jeeeeeeej!Bar je meni potrebno posle smrti i početka žaljenja, malo bre da mi svane...![]()