Glasanje na temu OGLEDALO

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Proćto ćetvorku... Đe me nađe s Tatjanom...Kolko smo samo nas dvoje popili peliša...Ybt,ala ta ima cug!:sad2:
Dobro...ja ga hladio pivkanima,znaš -meni to pregusto...E ali Taja! Počnem zonfa,a ona već urliče od smeha...
-Ybmte ludu,nisam završio,šta se cepaš!?
-Znam da je u pič...materinu stražan zonfa...!
:eek::mrgreen:
Dobro,jednim udarcem dve muve-s jednim pivkanom idem I petu priču...;)

1 --- 5
11 --- 4
10 --- 3
8 --- 2
5 --- 1

prica broj 5 je dobro ispricana ali se nikako ne slazem sa ovakvom zivotnom filozofijom, te je i taj aspekat verovatno uticao na moje glasanje
p.c. a verovatno sam ih se i previse naslusao...

Poslednja izmena:
Sve priče mojima sam dao poene, ali i neke koje nisu dobile poen, su mi se svidele na svoj način, a broj poena je samo odraz trenutnog doživljaja tih emocija koje sam proživljavao dok sam ih čitao. Možda bi već za par dana, raspored poena bio i drugačiji.

Priča broj 11- 5 poena.
Sviđa mi se i stil i izbor teme, jer moć je gadan opijat. Samo, onaj ko ne shvati na vreme njenu prolaznost, mahom završi neslavno, makar poput Dučea.:D

Priča broj 5-4 poena.
Odlično napisano, a i tema vrlo aktuelna i simbolična. Doduše, u mom tumačenju, ti crnci i ta Afrika, nisu ni crnci ni Afrika:D. A, motiv zla i subordinacije medju državama i nacijama, je univerzalan i večan. I, sada se javljam iz karantina.

Priča broj 2-3 poena
Život u svojoj sveukupnosti, pa još Rusija...:D

Priča broj 9-2 poena
Divno napisano, majstorski, nema šta.

Priča broj 1 -1 poen
Takodje, odlično napisano.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back