Glasanje na temu EROTSKA PRIČA

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Baudrillard

Autošoven
VIP
Poruka
131.089
Dobro veče, ovaj put ste bili vrlo vredni i inspirisani, stiglo je dvanaest priča za koje možete glasati do 22.03. do 21h.
Imate 10 poena na raspolaganju koje možete da podelite kako želite, s tim da jednoj priči ne možete da date više od 5 poena.
Potreban je i komentar uz poene.
Glasovi bez komentara neće se važiti.

Priča br. 1

CENZURISANO

Moraću da razočaram sve koji su sada očekivali opise eksplicitnih scena seksa između N. N. lica. Ništa od toga. Pravi džentlmen se samo značajno nasmeši na nešto takvo i ostavi nedorečeno. Em je degutantno, em vam ova iznuđena cenzura daje mogućnost da se bavite nečim korisnijim od čitanja moje priče.

Možete, na primer, da izađete u obližnji kafić i sretnete nekoga koga ćete voleti kao što je Miroslav voleo Devojku iz grada.
Možete da odete na utakmicu, pa kad dobijete batine od navijača protivničkog tima, naletite na nekog ko će vam brisati modrice i vidati rane, koga ćete nakon toga voleti kao što je Boni volela Klajda.
Možete otići na pijacu da probate mlad sir i da baš tada sretnete nekog ko će vas voleti kao Radmila, Milorada.
Možete ići kod Pobednika da rušite penzionerima table sa šahom. Tamo nećete sresti nikoga ko će vas voleti kao gorepomenute, ali ćete se lepo zabaviti.
Možete krasti ruže iz cvećara na pijacama i ostavljati ih na vratima nepoznatih stanova. Nećete naći nekog ko će vas voleti Bata, Šteficu Cvek, ali ćete se svakako bolje osećati.
Možete i da preskočite ovu priču, da je odbijete na hroničnu narcisoidnost pisca i da odgledate neki naučno-obrazovni film o pčelicama i cveću. Možda vam onda sve postane jasnije
Imam osećaj da bi bilo zanimljivo.

Priča br. 2

OPASNE IGRE

Bledi, ispijeni Luka, sa okruglim crnim podočnjacima sedi u prostoriji za isleđivanje; četiri stolice, po dve ispred dužih strana stola, na jednoj od njih, naspram ogledala, umorni Luka čeka da se neko pojavi. Ulaze dva službena lica.

- Dobro jutro!
- Dobro jutro! odgovori Luka.
- Ja sam inspektor Mitrović, a on je kolega Tadić. Vidim, umorni ste. Želite li kafu, vodu, sok možda?
- Slađu kafu i vodu, odgovori Luka bezvoljno, iznenađen neočekivanom ljubaznošću inspektora Mitrovića.
- Izjasnili ste se da želite advokata, moramo ga sačekati, kasni, saobraćajna gužva danas. Porazgovaraćete sa njim, privatno, a zatim ćete dati izjavu u njegovom prisustvu.

Krenuše prema vratima, a onda se inspektor Tadić naglo okrenu čime izazva trzaj kod Luke i upita: „Da nećete cigaretu?“ „Mogao bih ako imate“, odgovori Luka. Inspektor oštrim korakom priđe i baci na sto polupraznu paklicu Winstona. Luka iznenađen, pogleda Tadića, izvadi jednu cigaretu, zahvali mu se i pruži mu paklicu. „Zadržite ih“, reče Tadić nehajno spuštajući plastični upaljač na sto.

Udahnuo je Luka prvi dim cigarete duboko, ispunivši pluća dimom. Bio je to jedan od onih uzdaha-izdaha zakamufliran duvanskim dimom. Sedeo je miran, nepomičan, zagledan u kutiju cigareta. Kafa i cigareta su dubile njegov mozak obamro od pića i drugih opijata. Kažiprstom leve ruke pređe preko zelene, glatke površine stola.

„Mnogo se stvari može razumeti dodirom, samo prstima. Dodirom se razgovara, dodirom se vidi, dodir usmerava naše misli, dodir stvara emocije, radost, strah, uživanje… Neke ljude zaboravimo, ali zapamtimo njihov dodir. Dodir je intimnost, meki vrhovi prstiju, meka koža, koža koja počinje da reaguje, da vlaži, da se ježi, hladi ili greje. Zato se ljudi boje dodira, boje se svoje reakcije na dodir, smatraju je intimom“, odsutno je razmišljao Luka misleći na Sonju.

Već su dve godine kako je Luka asistent profesora Milića. Stasit, povučen, mladić, lepih crta lica, crnih krupnih očiju, gustih obrva, visokog čela, odan nauci. Vodio je usamljenički život sklon kratkotrajnim vezama, smatrajući da za „ozbiljne“ još ima vremena. Profesor Milić, crnomanjast, zgodan, u četrdesetim godinama, pobornik sportskih igara, doktorirao na Sorboni, zavodljiv i prijatan sa svetskim manirima - prosto rečeno, čovek sa harizmom. Njegovi odnosi sa Lukom su bili uglavnom službeni, profesor – asistent, bez neke posebne bliskosti.

Petak je. Luka u svom kabinetu završava redovne poslove. Prijaće mu samoća nakon raskida. Završavao je pregled studentskih radova kada je čuo kucanje na vratima. Ušao je profesor Milić. Pozdraviše se. „Žurim“, reče profesor. „Luka, došao sam sa namerom da Vas pozovem da dođete u subotu do mene, kući, na ručak. Red je da se bolje upoznamo, prošle su dve godine od kada sarađujemo, beše li tako?“

Luka je pristao. Profesorov poziv se ne odbija bez velikog razloga. Iznenađen uspeo je da promrmlja: „Nisam Vam ja baš najbolje društvo“. „Pusti to Luka, takav je naš život, pun obaveza, mora se čovek i opustiti, ne brini, snaći ćemo se nekako“, nasmeja se profesor i ode bez pozdrava.

Subota, sunčan dan, dosadan. Luka šeta ulicom, zastaje pred izlozima, kruži kao vuk samotnjak oko profesorovog kvarta. „Ne treba banuti pre vremena“, razmišlja Luka, razmišlja o profesoru, o njegovoj supruzi, nije ni siguran da li je oženjen, da li ima decu. Da li mu je to profesor nekad pomenuo?

Vrata je otvorio profesor. Pozdravili su se. Uskoro je pristigla, u hodu nameštajući frizuru, profesorova supruga. Pružila mu je ruku i veselo rekla: “Sonja“. Profesor je raspoložen, Sonja takođe. Razgovor teče kao da se godinama poznaju. Sonja, mlada zgodna brineta, lepog tela, u haljini sa dubokim dekolteom, uskog struka i zavodljivih gluteusa koji nisu imali mira. Luka je vodio tešku borbu da skine pogled sa njenog dekoltea, a kad bi ga podigao sačekale bi ga njene suzne i staklaste, prozirno zelene oči. Votka je pomamno kovitlala po njegovom krvotoku nenaviklom na alkohol. Upuštali su se u sve dublje dijaloge. Profesor je posluživao, dopunjavao njihove misli, bio pravi domaćin i očigledno nije krio zadovoljstvo slušajući svoju suprugu i asistenta. Druženje je trajalo do kasno u noć, kolege, tema i previše.

Luka se probudio sa glavoboljom. Ležeći, zatvorenih očiju pokušavao je da se seti kako se vratio kući. Nije išlo. Opet je zaspao. Iz dubokog mamurnog sna trglo ga je zvono. Na satu se gordio broj sedamnaest. „Prespavah dan“, pomisli. Zvono bi povremeno utihnulo, a potom opet zazvonilo. Oteturao se do vrata, provirio kroz špijunku i ugledao Sonju. Sa nevericom je otvorio vrata. Ušla je nasmejana, zagrlila ga, naslonila glavu na njegovo rame i šapatom upitala: „Nisi me očekivao?“ „Ne“, kratko joj odgovori i nespretno pokaza put prema dnevnoj sobi.

„Čime da te ponudim?“ promrmljao je. „Probudila sam te, vidim“. „Duže sam spavao, probudio se jutros rano, po navici, a potom nastavio sa leškarenjem“, odgovori Luka. „Ti ćeš verovatno do kupatila? Pokaži mi gde ti je pribor za kafu, a ti obavi što se obaviti mora“, grleno se nasmejala Sonja. Luka je uleteo pod tuš, mlaka voda ga je vraćala u život, žurio je, iznenađen koliko i srećan, da se pridruži nezvanom gostu.

Ušao je u sobu u donjem delu trenerke u majici kratkih rukava. Sonja je opušteno sedela na trosedu, bolje reći, bila je u poluležećem položaju, prekrštenih nogu, sa očitom nebrigom šta joj kratka suknja pokriva. Na stolu ispred nje dve šolje kafe. „A piće?“ upita Luka, tek da nešto kaže. „Votka“, odgovori Sonja, „hladna ako ima“. Luka, noseći čaše upita: „A profesor?“ uputivši joj radoznali pogled. „Zna da sam kod tebe, odmara, nedelja je; ne brini za profesora, ovo nije neverstvo, mi se razumemo, on razume moje potrebe – ja njegove, živimo u otvorenom braku. Mili je bio i moj profesor, pomogao mi da završim fakultet, oženio me, brak pod mojim uslovima. On je svetski čovek, doktorirao na Sorboni, to znaš. Pariz je lep grad. Jesi li bio nekad u Parizu?“ Ne čekajući odgovor nastavi: “Dogovor je jednostavan, njemu mlada, pametna žena, meni slobodan i udoban život. Decu ne želim da imam, ni on, mi smo njegova deca“, nasmeja se sa crvenilom na licu.

Sve je ovo bilo novo za Luku. Teška pijanka prošle noći, dolivena votka, predivna žena na trosedu, vrtelo mu se u glavi. „Kako sam ja stigao sinoć kući?“ upitao je. „Mili te odvezao“, odgovori Sonja i priljubi mu se uz telo snažno ga pritiskajući grudima, a onda ga privuče prema sebi, povuče zadnjicu nazad i gurnu njegovu glavu među bedra podižući desnu nogu na naslon troseda. Nije ni pokušao da joj skine gaćice, pomerio ih je u stranu i polako počeo da uranja sve dublje; jecala je, uzdisala, a onda podigla kukove dajući mu znak da je oslobodi tkanine koja je prekrivala njen karlični pojas; sa obe ruke povuče njegovu glavu prema svom pubisu. Luka je igrao đavolju igru jezikom, Sonja se izvijala, jecala, uzdisala, njegova pljuvačka se cedile niz njenu guzu, usmeravala mu je glavu, jezik, a onda snažno kriknula, pritisla ga je na pubis i dugo ga tako držala i tresla se, sve jače ga pritiskajući i čupajući ga za vlasi kose jecajući, ne prestajući da talasa karlicom, uzmičući svaki put kad bi je on dodirnuo vrhom jezika. Dugo je trajao taj grč. Disali su ubrzano i duboko. Naglo je ustala, nasmejala se, poljubila ga strasno, uzela za ruku i povukla za sobom. Stajali su na sred sobe. Zavukla je ruku u njegovu trenerku, dirala ga, uhvatila ga za ud i povukla prema obližnjoj fotelji. Luka se nadvio nad foteljom, naslonio rukama na uzglavlje, a ud je završio u njenim ustima. Sonja je vešto koristila usne i jezik. Nije se sećao takvog orgazma. Imao je osećaj da mu je kičma izgubila čvrstinu, da se rastapa, da postaje beskičmenjak, ameba, kolena su mu klecala. Nije mu dala da napusti njenu usnu šupljinu, zadržavala ga je rukama kojima je upravljala njegovim kukovima. Cedila je njegove sokove, zadnje atome snage; uživala je u njegovim mukama, u osećaju kako lomi muškarca. Pobeđen, bolno je cvileo i uvijao se pri svakom i najmanjem pomeranju njenog jezika.

„Odoh do kupatila“, reče Sonja. Luka se samo sručio u fotelju iz koje je ona ustala. Sonja se vratila i sela mu u krilo, poljubila ga i nežno zagrlila. Podigla je čašicu i nazdravila njihovom budućem prijateljstvu. Popravljajući šminku ispred ogledala zamoli ga da joj pozove taksi.

Sam u stanu, kao izgubljen, obilazio je svaki kutak zastajući pred prozorom prazno gledajući ulicu. Da li da se upušta u ovu igru? Možda je najbolje da odmah sve završi. Ipak je ovo profesorova žena. Je li ovo OK? Da li ona laže? Imao je hiljadu pitanja, nijedan odgovor. Želje uglavnom pobede razum. Lukavstvo uma.

Prolazilo je vreme, Sonja se nije javljala, profesor ništa nije pominjao. Kao i prošlog puta usledio je profesorov poziv. Ovoga puta profesor je pozvao Luku na zabavu u jedan „diskretni klub“, kako ga je nazvao. „Samo provereni prijatelji, zabava na kojoj učestvuju parovi, ne moraju da budu bračni, naravno“, napomenuo je odlazeći iz Lukine kancelarije. Sonja mi je rekla da si ispunio ispit diskrecije, pomno je osluškivala svo vreme. Ti ćeš biti Sonjin pratilac, a ja ću pozvati našu prijateljicu. Otišao je bez pozdrava, po navici.

Luka je bio zbunjen i srećan. Usamljeniku kao što je on počela je da prija pripadnost grupi. Proradila je iskonska potreba čoveka da pripada čoporu, nekome, nečemu, da je poželjan. Znao je da će mu to dosaditi, kolektivna druženja kod njega su kratkog daha, povremeni izleti. Sonja je razlog, osećao je.

„Diskretni klub“ je bilo društvo „otvorenih brakova.“ Imali su jednu od svojih zabava. Velike količine alkohola, opijata, nage žene okruglih, čvrstih oblina slomile su u njemu svaku posesivnost. Muškarci takođe nagi. Nudizam u zatvorenom. Prepustio se zadovoljstvima koje je donosila atmosfera. Zabava se pretvorila u orgije. Osećao je strast, fizičku potrebu, emocija nije bilo, sve je bilo nagonsko, prirodno, iskonski životinjsko u spletu pomešanih tela.

Na povratku, u autu, profesor mu reče: „Kada dođemo kući, imamo jedno iznenađenje, je li tako Sonja?“ Ona klimnu glavom. Ostatak puta su ćutali, hrapavi Armstrongov glas i Wonderful World.

Široki bračni krevet. Ogledala su davala čudan oblik prostoru. Tri crte su odmah nestale, a onda su zazvečale čaše viskija koje je nosio profesor. Luka i Sonja su već ležali u krevetu jedno pored drugog, Sonja se igrala sa Lukom, nemarno ga stiskajući desnom šakom. Nazdravili su. Profesor je legao sa Sonjine leve strane i igrao se sa njenim grudima. Popela se na profesora. Glavom je pokazala Luki da stane iznad profesorove glave. Kesa je ležala pored jastuka, plava, sa vezicom bele boje. „Ne brini Luka, ja ću ti dati znak kad da mu navučeš kesu na glavu “, reče Sonja, „uživaj, prepusti se trenutku, uživaj u nama“. „Kada počnem da udaram po krevetu, rukama, skidaj kesu“, dodade profesor Milić, gledajući Luku pravo u oči, „poveravam ti život“, nasmeši se.

Paklena igra je počela - uzdasi, jecaji, zategnuta tela, alkohol, opijati, muzika je brisala granice između stvarnosti, želja i iluzija… čitav svet se lelujao u njihovom ritmu do trenutka kad su sve troje završili u istovremenom ropcu, drhtajima, u orgazmu koji je bio orgazam gomile, orgazam čopora!

Luka se prvi probudio. Glava ga je bolela. Popio je dve pune čaše vode, a onda se vratio u sobu. Profesor je ležao na leđima, preko lica mu je bio prebačen čaršav, ruke i celo telo opušteni. Sonja je ležala na leđima sa glavom na suprotnoj strani; desna noga joj je bila podvijena pod telo, leva lagano savijena u kolenu i nagnuta prema spolja. Gledao je prizor i pokušavao da se seti slike, gde je video. Primeti lagano Sonjino disanje. Pogleda profesorovo telo, začudi ga njegova mirnoća i primeti da mu se grudini koš ne pomera. Prođoše ga žmarci. Brzo priđe, pomeri mu čaršav sa lica. Na glavi nije bilo kese. Srčani udar, pomisli Luka, pozva Sonju. Ona vrisnu, otrča do telefona:

„Hitna pomoć? Ulica… hitno je, čovek je prestao da diše, u stvari ne znam, puls mu je slab… hitno je, požurite!“

Priča br. 3

Proputovanje

Moram priznati da se sve ubrzano odvijalo. Ja sam imala neki sastanak u Ciudad Real – glavnom gradu oblasti Kastilja La Manča južno od Madrida u Španiji. Vejao je sneg te zime, pa je aerodrom u Frankfurtu bio zatvoren ceo dan za poletanja... tako sam propustila redovnu rutu za Madrid i sačekala večernji polazak. Problem je bio taj što negde već posle 23h više nije bilo vozova sa železničke stanice u Madridu, pa sam se raspitivala gde da prespavam, jer mi to zaista nije bio plan. A jeste mi malo bilo nelagodno jer me naša železnička stanica u Beogradu podsetila na to da je sasvim moguće da u blizini i ove stanice ima puno motela, ali možda neuglednih?

To je bio motel u susednoj ulici, sa vrlo starim natpisom. Popela sam se stepenicama, radi se o jednoj staroj zgradi, poslednji sprat, a do motela se dolazi idući otvorenim hodnikom prema unutrašnjosti zgrade. Tu me dočekala žena koja kasnije reče da je Ruskinja, i koja nije razumela engleski. Objasnila sam joj nekako da hoću samo da prespavam i da ostajem do jutra.

Mali hodničić, motel ima samo par soba na istom spratu i sve gledaju na isti hodnik. Moja soba je zaista bila mala, samo krevet i manje kupatilo. Ali je delovalo čisto i uredno.

Toliko puta sam bila u malim hotelima, ali mi se još nije desilo da prespavam negde gde se sve čuje kroz zidove. Imala sam zapravo primedbu na muški glas koji je dopirao iz susedne sobe. U hodniku nema nikog, gazdarica je očigledno otišla, glas mi smeta, a ja nemam ideju koga bi drugog pozvala da reši situaciju osim da pokucam na vrata.

U susednoj sobi zatekla sam muškarca poprilično razgolićenog kako razgovara sa nekim telefonom. Izvinila sam se i zamolila na engleskom da bude malo tiši, jer ne mogu da spavam a nalazim se u susednoj sobi... on se nasmejao i počeo da priča na španskom nešto dok je držao slušalicu, pa sam slegla ramenima i izašla. Nedugo zatim je pokucao na moja vrata i pitao me ponovo nešto nerazumljivo, ali sam shvatila da je u pitanju izvinjenje i poziv. I ono što beše izazovno u tom trenutku je što je uleteo tako nasmešen samo u gaćicama ponašajući se kao da je to regularno stanje stvari i za njega i za taj motel. Svratila sam do te sobe u svilenkastom ogrtaču (ispod sam imala samo donji veš) i - čekalo me je piće u isto tako malenoj sobi.

Sela sam sasvim opušteno jer u takvim situacijama nema se šta izgubiti. Čak i obično piće sa neznancem može biti zanimljivo, izgleda lepo i negovano, još i budući da se ne razumemo, susret je još intrigantniji.

Pustio je tiho neku domaću melodičnu muziku. No, muškarac, rekla bih nešto mlađi od mene, pri čemu pamtim samo lepe ruke i grudi i prijatno lice, beše vrlo preduzimljiv pa je seo tik do mene smešeći se i ovlaš me dodirujući po ramenima dok smo pili piće, pa po nozi. Razumela sam da sam lepa (a ko zna šta je rekao). I razumela sam da mu se dopadam (a ko zna šta je rekao), pa kada mi je sklonio kosu i poljubio me u vrat mislila sam da se ovako neočekivana situacija dešava retko u životu i da ne treba da bežim. Pustila sam da mi se vrat uvija u poljupcu, i verovatno od tog mog opuštanja su usledili poljupci po leđima i ovlaš ruka na mojim grudima .

Ono što me je opuštalo su bili dodiri koji su bili samo nežni i poljupci praćeni jednostavnim osmehom, kao da ovo što se događa nije ni čudno ni novo... Ali ne može se reći da je to bila predigra, jer osim tih dodira i poljubaca bila je sa nama još samo prigušena lampa, piće na stočiću, nekoliko umetničkih slika na zidovima i mir nežnosti i jednostavnosti. Čudno je, ali bila sam bezbrižna. Leškarili smo na krevetu, slušali muziku, mazili se ovlaš po koži i kosi, smeškali se, dodirivali usnama i povremeno pili. Uvek kada me neko tako guta pogledom meni su gaćice sasvim mokre. Međutim, ni ja ni on nismo započeli ništa više od toga... Čudan neki čovek, čudan neki motel, čudan grad i zaista čudno proputovanje.

Da li se predomislio ili je od početka mislio tako da me „spremi“, ali je negde kasnije tokom noći pokucao na moja vrata. Mislila sam odmah da je on i osetila neko olakšanje. Jer, moram reći, tako dugo vremena je prošlo kako me niko nije uzeo sa strašću da budem njegova. Makar to bilo u motelu i makar sa potpunim neznancem.

Poljubio me i prislonio sa unutrašnje strane vrata, stavio moje šake na vrata. Sa leđa me ljubio po vratu i blago dodirivao rukama moje grudi. Zatim sam osetila njegov penis između mojih nogu, pomerao se dodirujući mi usne. Bujica strasti navrla mi je kada je prstima dodirivao vrhove mojih bradavica, grudi su mi se ukrutile prema vratima. To je trajalo neko vreme, to mučenje nežnošću. A onda je postao nešto grublji. Stavio mi je majicu oko očiju i uhvatio za glavu. Spustio me do njegovog penisa i stavio mi ga u usta. Ukus je bio sasvim dobar, primamljiv i oblik sasvim lep. Pomerao se držeći me za glavu, ali ipak ne grubo, čula sam njegove uzdahe. Kasnije me je odveo do kreveta i rukama nadraživao međunožje. Stavio nas je da legnemo i pokrio laganim pokrivačem jer je bilo malko hladno u sobi. Povez mi se pomerio, gledala sam ga kako me ljubi i gricka po grudima i stomaku i sve niže... Znao je on šta činiti, pa smo se dodirivali telima i usnama nadražujući jedno drugo, pre nego što je sam kliznuo unutra. Ali od tog trenutka ništa više nije bilo grubo, bilo je blago i sočno jebаnje sasvim dobrog ritma, kao što su i poljupci bili strastveni i nežni. Ne znam koji je bio deo noći kada je otišao, ali znam da sam se sklupčala, zagrlila jastuk i odmah zaspala.

Sedim nešto kasnije u vozu umorna od malo spavanja. Gledam kroz prozor, voz ide velikom brzinom pun sat. Blago se smešim. Osećam zadovoljstvo u telu, ali čeznem za zagrljajem. Odlazim u veliki hotel koji sam već bila bukirala i tu ostajem 5 dana. Uglancana, velika soba, najmodernije kupatilo. Ali - sama svih tih noći. Kad bih legla uveče mislila sam: ovde je trebalo, u ovom hotelu, da provodimo noći, a u onom samo da prespavam. Ali prema nekom pravilu, život me ni ovog puta nije pitao.

Kada sam se vratila kući muž mi kaže da mu je bilo dobro. Njemu je dobro i bez mene, to znam. Da sam našla nekoga blizu koga želim i koji mene želi imala bih verovatno grižu savesti. Ne znam. Ali za ovo… ne. Ništa me ne tišti. Sedim ispred ogedala i posmatram svoje lice. Starim, ali sam još uvek lepa. Moram da rešim. Ne želim da mi život prolazi bez zagrljaja. Da, verujem da ću upoznati nekoga sa kim će mi biti lepo, sa kim ću se voleti. Doći će lepši dani.

Priča br. 4

gubljenje nevinsoti

a sve je bilo lepo.. idealno...sladunjavi miris aromaticne svece je parao nozdrve, priguseno svetlo je najavljivalo predstojeci dogadjaj a atmosfera sa puna vlage u vazduhu, mozda i od kise koja je bez prestanka padala ceo dan kao da je nebo govorilo... vreme je.. sad ili nikad... najlepsa .. najzgodnija..tako izvajanog tela ... sad..ovde ..ispred mene spremna da je uzmem... prvi put... spremna je bila da mi se preda..prepusti.. moje prvo orgazmicko iskustvo, moja prva IQOS cigareta.

Priča br. 5

Moja bujna plava kosa, skupljena na potiljku crnom baršunastom vrpcom, privlači poglede prisutnih i svesna sam toga. Uvojci mi padaju u podatnim valovima na gola ramena i stvaraju savršenu suprotnost sa mojom preplanulom kožom. Obično ne volim da privlačim pozornost na sebe, ali večeras mi to godi, podiže mi samopouzdanje, a to mi sad treba. Htela sam da vidi da mi je sasvim dobro bez njega, ali napetost u meni raste i više nisam tako sigurna da li je ovo bila dobra ideja. Tri godine... tri godine je prošlo od našeg zadnjeg susreta.
Bledog lica, nervozno grickajuci usne, osvrnem se oko sebe. Moje oči ko rolerkoster šaraju prostorijom, netremice promatravši sve te ljude... tad ga primetim... Visok, tamnoput, odlučna izraza na licu... i te oči... bože. Znala sam da je tu, još uvek mogu osetiti njegovo prisustvo i pre nego što ga vidim. Moram da idem, ne mogu si dopustiti da stanem pred njega, ne smem mu dopustiti da vidi da bol i želja u mojim očima još plamte zbog njega... izgleda je ovo bio prevelik zalak za mene.
Udaljim se od stola mrmljajući neku ispriku, al ne stignem ni do vratima a on je već preda mnom.
- Bit ću poćašćen da te otpratim.
Okrenem mu leđa izašavši kroz vrata i zaputim se ulicom.
- Nameravaš li se kući vratiti pješice? - našali se
- Da te nije briga!
- Zar se ne bojiš tako odjevena...
- Kako to misliš?- prasnem. - Jel se Gospodinu ne sviđa moja odeća? Sada i o tome imaš prigovore? Oh, ma šta ja to pričam, kao da je meni briga...Samo me pusti i idi, molim te.
- Znaš da volim kako se oblačiš...i još više kad se svlačiš...
- Sve se mora odvijati onako kako si zamislio, zar ne?
- Nije moguće da si još ljuta.
- E pa jesam! I nikad ti neću oprostiti.
- Aj samo mi dopusti da te otpratim, moramo da razgovaramo.
- I onda češ me ostaviti na miru?
- Ako još budeš htela... obećavam.

...Jesam li ti nedostajao? - pita gotovo šapćući iza mene.
- Ne. - lažem, dok petljam sa ključem oko brave.
Sakriva lice u mojoj kosi i milova dahom moj vrat i gola ramena. Vatra njegove strasti preljeva se kao lava iz vulkana, preteći da me obuzme od glave do pete.
- Opusti se, znaš da me želiš.
- Nemoj...
Više me ne sluša. Gura vrata stana i oboje smo unutra. Pritiskuje me uz vrate, jezikom prelazeći po mojoj usni, tražeći ulaz. Prebacim ruke oko njegovih ramena, da bi ga privukla još bliže, jezici nam se ispreplete... osećam njegovu tvrdoću na donji dio stomaka. Odmakne se na trenutak da bi svukao svoju odeću... A onda pruža ruke i vuče naramenice moje haljine na dole. Haljina se omota oko mojih nogu, i on me podigne u naručje kao pero, na onaj svoj posesivan, dominantan način, koji me tera da ludim za njim i krene prema spavaćoj sobi...
Za tren se nađemo na krevetu, malo mi raširi noge, ne prestajući me ljubeći. Glava će mi eksplodirati, a nisam sigurna je li uzrok tome užitak ili zbunjenost. Njegova ruka klizne u moje gaćice, a njegovi prsti me razdvoje i pošalje žestoke drhtaje kroz čitavo telo... zatim krene polako da mi skida gaćice... kad su one na podu, stane preda mnom, rukama mi savije noge ka meni i postavi ih sa strane. Zaroni lice između mojih nogu, osjećam njegov vrući jezik kako kruži vršcima mojih živaca, palcem polako draška klitoris dok sve žestoko liže, čvrsto me stegne za bokove, a ja se divlje trznem... još nekoliko odmjerenih dodira prstima, palcem i jezikom, gura me preko ruba i ja slobodno padam u ništavilo... Polako dolazim sebi, disanje mi se smiruje, otvorim oči i uhvatim zločest sjaj u njegovim očima koje plamte.
- Baš onako kako se sećam. - kaže i smeši se bezobrazno.
To mi je za sekund pokrenulo živce.
- Eto, dobio si šta si želeo. Sad kad je potera završena, hoćeš li opet pobeći, ili ćeš dokrajčiti svoj plen?
- Očajnički želim biti u tebi, mala. - kaže promuklo.
Zinem da kažem još nešto, ali stavlja mi kažiprst na usne i ućutkuje me.
- Sarkazam ti ne stoji, mala, i kunem se ako još jednom...
- Baš si romantičan. - prekinem ga.
- Imaćemo vreme za romantiku, a sad, moramo se pomiriti. - kaže gledajući me u oči dok se polako uvlači i izvlači, zabijajući se duboko u mene. Tako je dobar osećaj dok je u meni. Ovo moje izdajničko telo... Zastenjem od užitka i ovijem ruke oko njegova vrata. Usne su mu poluotvorene i vlažne, i olako dodiruju moje, dok upijam njegov isprekidan dah. Pružim jezik i pronađem njegov vreli... čvršće mu nogama stegnem struk, podignem malo guzu i počnem kružiti bokovima u laganim, odmjerenim krugovima, prateći njegov ritam.
Lagano me podigne, a sam se spusti na postelju...
-Jaši me.
Uhvati me za bedra, a ja mu položim dlanove na prsa. Polako podignem se s njegovih bokova, zastanem na nekoliko sekundi, onda se spustim na njega, opet polako, uvlačeći ga u sebe što je dublje moguće. To ga izbezumi. Ruke mu polete do mojih grudi, a palčevi polako kruže oko mojih bradavica. Ponavljam taj pokret mučenja, gledajući ga kako se topi poda mnom. Ubrzavam svoju igru, zavrtim bokovima pa se jače spustim na njega. Na vrhncu je, a i ja ću mu se pridrižiti... Još jedno nabijanje... telo mi eksplodira i tek onako sam svesna njegovog prigušenog stenjanja, dok me ispunjava svojoj vrelom tekućinom.
Srušim se na njegova prsa, dok osećam njegovo pulsiranje u meni.
- Kako si mi nedostajala.- šapće, gurajući lice u mojoj kosi.
- I ti si meni nedostajao...
- Želiš li još uvek da idem?
- Ostani...

Priča br. 6

– Dejaneee! – moj glas se zaorio tako da sam iznenadila i samu sebe – dođi brzo, osa na tatamiju!
– Dolaziim – čuje se Dejanov smireni glas iz trpezarije.

Posmatram ogromnu osu koja se lepo ističe na plavoj tatami podlozi. Pritom čvrsto držim Nikolicu u krilu i razmišljam kako sam zahvalna što smo je na vreme videli, što nismo nagazili na nju. (Ne zbog nje, već nas.)

Dejan ulazi u sobu, a ja pronicljivo primećujem:
– Ipak nije jedna osa, to su dve ose u ljubavnom činu – i pokazujem prstom, dodajući – šta da radimo, da li je u redu da ih prekinemo?
– Mislim da ne – odgovara Dejan zagledajući ih.
– Pa šta, da ih pustimo da se još tu razmnožavaju, na našem tatamiju?! – začudila sam se. Dejan me često začudi kad se o insektima radi. On je čak zagovornik milosrđa prema komarcima.
– Pa, znaš kako, ni ja ne bih voleo da mene neko prekida – smislio je izgovor da ih zaštiti.

Ne ispuštajući ose iz vida, pogledala sam ga razmišljajući da li se šali. On je zaustio:

– Mislim da... – a onda izneo donekle razočaravajuće otkriće – hej, pa to je samo jedna osa!

Nisam mogla da poverujem, izgledalo je baš kao dve spojene ose – Oh! Jesi li siguran? – sagla sam se da bolje pogledam i uočila da jeste moguće da je ipak samo jedna.
– Da, vidiš, tu joj je prednji deo, a tu zadnji.
– Oh. – postidela sam se – Onda je izbaci!

Dejan je uzeo čašu i papir i započeo proceduru svog uobičajenog „deportovanja” insekata kroz prozor. Ja sam se nasmejala samoj sebi što sam videla dve ose:
– Što je babi milo, to joj se i snilo!

Priča br. 7

Chance

11:11 vreme na listiću izveštaja bankomata sa kojeg podigoh malo keša. Zanimljivo vreme, pomislih u sebi i baš tada miris lepog ženskog parfema ušeta u prostor oko mene. Okrenem se, kad prelepa žena, crne kose, srednjih godina, panično pretražuje džepove jakne, torbu. Pažnju mi je privukao strah koji se video na njenom licu. Instiktivno sam je upitao:
- Izvini, jel nešto nije u redu?
Bojažljivim glasom, ne gledajući ko joj se obraća odgovorila je samo:
- Telefon!
Prišao sam joj i pokušao je opustiti:
- Polako, tu je negde. Pronaći ćeš.
Podigla pogled i nemo smo se gledali par sekundi. Upitao sam je želi li da se posluži mojim telefonom i nazove svoj broj ne bi li zazvonio.
Prihvatila je, okrenula...tišina. Kaže, zvoni. Niko se nije javio.
Drhtavom rukom mi je vratila telefon. Pogubljeno je stajala ispred bez rešenja šta dalje. Rekao sam, da pokušam ponovo. Okrenuo sam broj. Zvonilo par puta i odjednom se javio ženski glas. Ne stigavši ni reći nešto, sagovornik se predstavio da je sluzbenica na šalteru aerodroma, i da je na pultu pronašla mob tel i sklonila u nadi da ce neko pozvati i tako vratiti vlasniku.
Pogledao sam uplašenu ženu i dajući joj svoj telefon rekoh joj da ne brine, već da popriča sa službenicom.
Na kraju razgovora, vraćajući mi telefon reče da mora nazad na aerodrom i ako mogu da joj pozovem taksi. Normalno, rekao sam da nema potrebe za tim i da ću je odmah prebaciti gde želi. Pristala je.
Krenuli smo put aerodroma. Izmedju ostalog, pitao sam je čemo toliko straha jer je to samo telefon.
Odgovori mi da ima svašta u njemu i da je mogla imati problem. Do aerodroma smo se već raspričali i osetilo se njeno olakšanje.
Otišla je po svoj telefon a ja sam je sačekao u autu. Nakon desetak minuta vratila se smešući se. Kako je ušla u auto tako me je poljubila u desni obraz uz reči da sam joj bio sreća.
Dok smo se vraćali nazad kroz razgovor sam saznao da je ispratila supruga na put. Rekoh joj kakve slučajnosti, da sam i ja pre par dana svoju suprugu isto tako ispratio, ali bez izgubljenog telefona... Nasmejala se i reče mi:
- Znači, slobodni smo!
Potvrdio sam takodje uz osmeh.
Dovezao sam je do zgrade gde stanuje. Zahvalila se, i kako je izlazila reče mi uz osmeh da skinem trag poljupca sa obraza. Nasmejao sam se i prokomentarisao da mi auto odavno nije imao lepsi miris. Pogledali se par sekundi uz osmeh i razišli...
20:20
Stize sms...Chanel Chance...
Ona.
Brzo joj odgovorih da mi desno rame jos uvek mirise na Chanel, kada mi je ostavila poljubac. Uzvratila je osmehom uz pitanje šta radim. Požalio sam se da ne znam šta bih večerao jer frizider mi ne daje neki lep izbor. Odgovorila je da ima isti problem. Ponudio sam da odemo zajedno na veceru. Nema odgovora dugo vremena. Pomislio sam, eto kako sam upropastio sve...
21:21... stiže sms...Zašto da ne
Vreme 22:30h da je sačekam tamo gde sam je danas ostavio
Istuširao, sredio i nekako se uklopio da budem u dogovoreno vreme.
Pojavila se odjednom, pokucala na prozor auta, otvorila vrata i pitala me da li cekam nekog. Rekoh da sam upravo sačekao koga treba. Crni kaput i crna elegant haljina...prelepa je.
Otisli smo u lep hotel restoran van grada po preporuci za kvalitetnu veceru.
Dok smo čekali na jelo i ispijajuci vino podsetio sam je kako je delovala prilično uplašeno dok nije dobila telefon nazad. Osmehnula se i rekla mi:
- I ti bi da imas svašta u telefonu.
Odgovorio sam joj da bas toliko uplašen ne bih bio.
Uzela je svoj telefon i nesto pogledala...
Odjednom mi na viber stize poruka sa njenog broja...otvorim...
Ona...u crvenom vešu sa halterom, grudnjakom i crvenim sandalicama sa visokom štiklom.
Uz komentar...ovo je najhladnija kakve su ostale...
Pogledao sam u nju, dok mi se srce borilo da ne iskoči iz svog sinusa.
U tom trenutku konobar je poslužio veceru i malo ublažio atmosferu. Rekao sam joj ako je vecera barem 50% ukusna kao slika koju sam dobio, ne menjam restoran nikada više. Osmehnula se...
Pitao sam je kakva su ostale ako je ova hladna, na šta me je pogledala i upitala da li želim da mi pošalje. Rekao sam, može jer sam preživeo prvu...
Uzela je telefon, tražila nešto i posle 30ak sekundi uz osmeh reče da je ipak lepše da se to vidi uživo. Svideo mi se njen odgovor i potvrdno se nasmejao.
Dok smo nazdravljali, namerno sam ispruzio svoje prste i dohvatio njene. Čaše su namerno ostale duže podignute da bi nam se prsti što više dodirivali.
Naručili smo bocu istog vina. Posavetovala me je da posle ove flaše ne bi trebao da vozim i da je sreća što smo u hotelu gde imamo prenoćište, dok vino ne izvetri iz nas.
00:00...
Krenuli smo ka recepciji hotela. Starija ženska osoba, dok je otvarala knjigu gostiju, nas dvoje smo se gutali pogledima...osetio sam njene ruke na svojim unutrašnjim stranama butina. Kako je žena na recepciji upisivala podatke u knjigu tako su se njeni nokti duboko zabijali u moje butine i u isto vreme porucila recepcionarki da bi smo zeleli sobu gde ima što manje ljudi na spratu.
Soba 303...ključ... krenuli liftom. Kako su se vrata zatvorila tako sam je naslonio na zid lifta i poceo ljubiti usne i vrat. Ledjima je dohvatila dugme "stop" i tako ostali zakoceni. Ostali 30 ak sekundi da bi se nasmešila i rekla da možda još nekom napaljenom paru treba lift.
Stigli na treci sprat. Vrata 303, ubacio ključ u ključaonicu, otključao a ona je istog trenutka stala izmedju mene i vrata ne dajući da ih otvorim, spustila se ispred mene. Otkopčala svu dugmad, ostavivsi mi pantalone samo na kaišu. Rukama me obuhvatila oko guze i zubima dohvatila rub gaćica i spustila prednji deo dole.oslobodila ga je. Već je na njegovom vrhu bila kap koju je dotakla vrhom jezika, pogledala me i nasmešila se. Ne koristeći ruke uzela ga je.Samo vrh tako da osetim zube ispod glavića, povlacila taj deo napred nazad grizuci ga nežno. Odjednom ga je strpala celog i tako drzala neko vreme koliko je mogla izdrzati bez daha. Osetio sam njeno grlo kako naleže okolo. Ubrzavala je od vrha do korena, zestoko. Tih 5 min su za mene najlepših i najdužih jer sam posmatrao okolo da neko ne izadje iz soba ili lifta.
Posle žestokog orala, pogledala me je da vidim njena usta prepuna sokova koja je niz svoje usne i bradu pustila na tepih hodnika. Uz komentar:
- Da označimo terititoriju.
Uleteli smo u sobu i jos s hodnika poceli da svlačimo sve sa sebe. Ostala je u vešu baš kao sa poslate slike ali je boja bila crna. Sve sa sebe sam skinuo.
Bacila se unazad na krevet, ledja na posteljini a noge savijene u kolenima i raširene maksimalno.
Došao sam izmedju nogu i krenuo ljubiti unutrašnju stranu butina. Tog trenutka me je iznenadila, podigla guzu, da su mi usne odjednom bile na njenim preponama. Izvila se u stranu i namestila mi deo vlaznih gacice na usne. Sve se ocrtavalo pod usnama i jezikom. Svaka njena kontura. Zubima sam uspeo pomeriti gacice na stranu i otkrio njenu levu usnicu glatku, koja je toliko bila vlažna da se presijavala na svetlosti. Uhvatio sam usnicu zubima i izvukao je van ruba gacica tako da je mogu uzeti usnama i sisati. Stenjala je glasnije i glasnije. Sama raskopcala grudnjak i bacila u ugao sobe. Dirala je svoje bradavice. Svukao sam joj gacice, ostavski samo u halterima i sandalicama. Pogled na ribicu je bio neverovatan. Vlazna, glatka, otvorena. Spustio sam glavu i jezikom prosao od rupice guze njenim kanalom do klita. Stegla me je svojim butinama. Nisam mogao čuti ni njeno stenjanje samo uzivao u ukusu i mirisu. Mešala je i izvijala se ma mom jeziku nabijajuci se sve dublje na njega. Ustao sam na kolena i pogledao je...
Rekla je:
- Želim da ovo bude za pamćenje. Molim te..
Povukla se skroz do jastuka i prednje stranice kreveta a noge stavila na moja ramena. Prisao sam joj kolenima ispred i glavicem joj pomazio klit...sama se spustila i namestila ulaz bas na njegov vrh. Uvijala i igrala se tako da nije ni usao a nije dala da sklizne van rupice.
Odjednom se nabila do kraja na njega uz jak vrisak. Uhvatio sam je za butine i uhvatili žestok ritam. Želeli smo da bude jako, bolno, divlje. Nabijala se do kraja a ja sam je navlačio jos dublje. Pomerio sam se napred prema njoj i promenio ugao prodiranja. Našao sam joj tačku.

Uhvativši se rukama za prednju stranicu kreveta podigla je svoje telo tako da ne dodirne krevet. Ruke su joj se tresle od napora ali nije htela da odustane. Rekla je da će uskoro da doživi vrhuna...stegla je kolena oko ramena a štikle su završile u mojim ledjims. Jak pritisak, užasno jak ubod, bol..pustila je krik i izgovorila gotovaaaaaaaa...ostao je čvrst i duboko u njoj dok se telo treslo od uzbudjenja. Rekla je da želi još.
Uzeo sam jastuk i postavio na pod uz ugao kreveta. A ona je sama dosla na sam ugao duseka spustila glavu i grudi na jastuk a guzu mi postavila visoko na krevet. Seo sam iza nje a svoje butine prebacio preko njenih listova i svoja stopala spustio na pod, levo i desno od ugla kreveta. Idealna poza da uletim u nju i pogodim u kičmu. Rasirila je maksimalno butine i ribica se prilicno otvorila. Ubacio sam ga, pridrzavajuci joj guzu da ne sklizne sa kreveta. Neverovatan ugao za razbijanje. Duboko do kraja, žestoko. Ubrzavao, nabijao, izvlačio, nabijao žestoko do kraja. Vrištala je i trazila jače.
Žestok ritam, žestok bol, žestoka strast. Pogubili smo se. Nabijala se unazad a ja sam je i dalje punio. Raširio sam guzove i igrao se njenom rupicom guze. Odjednom je rekla:
- ****** opet ću svršiti...
Bio sam i ja blizu. Rekao sam da zelim u isto vreme kao i ona, i pitao je gde zeli da oseti moju vrelinu.
- Gde god poželiš! Nekako je uspela reći.
Žestoko smo se kidali a onda se nabila tako jako i duboko i vrisnula saddddd gotova sammm....u istom trenutku sam je rukom navukao jos dublje na njega... Napunio sam je. Dok je pulsirao u njoj i izbacivao mlazeve, tela su nam se tresla kao da kriziramo. Ostali smo tako par minuta dok nismo dosli k sebi.
Pao sam na krevet a ona se podigla, legla preko mene i ljubeci me, uz osmeh rekla:
- Volim što gubim stvari.
Hajdemo pod tuš da se opustimo, čeka nas duga noć...

Priča br. 8

Sela sam na ivicu kreveta i gledala ga kako spava..Disala sam tiho gušeći dah da se ne probudi iznenada i čuje koliko srce snažno odzvanja.

Tog jutra posle samo par sati sna bez odmora,napetog tela i potpuno budna iskrala sam se iz kreveta da popijem kafu i saberem misli.Da smirim titraje u butinama,rashladim usne i složim poslednje dane i noći ..da ih raščlanom i popakujem u fioke.

Osim slika koje su kao munje parale misli,ništa se nije dešavalo.Telo je gorelo a bilo mi je hladno.Oblačila sam jedan po jedan komad garderobe a onda preko svega njegov duks da me ugreje..

Kako je proletelo vreme a da ništa nisam radila ni mislila,tek vreme je bilo da se spremamo i da krenemo u rastanak..

Spavao je tako bezbrižno i zadovoljno kao da mu se osmeh nazirao na usnama da nisam mogla da se nateram da ga probudim..Primakla sam se bliže i dotakla mu dlanom obraz..Otvorio je oči i osmehom me pomilovao.Šapatom sam mu rekla da treba da se spremamo,kao da nisam htela da ga upašim ili rasanim.

Samo je odgovorio da mu je vruće i otkrio se.Zapahnuo me je miris vreline tela i kao magnet me vuklo da se zavučem pored,da se ugrejem..

Čuo mi je želje? Povukao da legnem kraj njega i pokrio..i tada shvatio da se tresem od hladnoće.Potpuno obučena legla sam i pribila se leđima uz njega koji gori..Zagrlio me a onda prešao rukom preko boka i šapnuo ..mmm kako si...I stegao jače uz sebe,zagnjurio glavu u kosu usnama tražeći put do vrata.

Razlila mi se toplina telom,u utrobi mi je goreo požar..ponovo..ko zna koji put te noći,jutra..

Sećam se zvuka dugmadi na mojim farmericama kako se raskopčavaju i ruke dok ih skida i miluje me istovremeno i ostajem u duksu, njegovom.Povlači me na sebe ili sama tamo tražim da budem,ne znam..ali tu mi je mesto,tu gubim razum dok se spajamo kao da smo za to rođeni,za taj položaj i taj ritam i dubinu i širinu i toplotu,miris..

Gledamo se u oči a one slepe jer vidimo se samo slašću koja nas obuzima i penje se od tačke spajanja ka glavi i umu..

Hvata me za rame i prekida na trenutak moje uzletanje,stavlja mi prst na usne da ne govorim i ne izlazeći iz mene okreće nas..Sada sam na leđima,on je u meni,na meni..i ulazi tako sigurno uporno postojano gledajući mi u oči dok ja osećam da više nisam tu. U tom krevetu,u toj sobi..u tom gradu,na toj planeti ..nisam ni ja više ja. Nemamo mnogo vremena,a i ne treba nam.

Dodirujemo nebo i padamo jedno ka drugom u zagrljaj brže nego ikad pre..

Par minuta zagrljeni u tišini smirujemo dah,vraćaju se misli a razum kuca na vrata..

- ,,Moraš li da ideš?”,pita.

- ,,Moram”,odgovaram.

Priča br. 9

Lutko ja sam rešen...

Plastična lutka u izlogu je umirala od dosade u ovom dobro osmišljenom prostoru za eksponate. Napolju je padala kiša. Poželela je jako da priđe što bliže izlogu i svoje plastične prste stavi na staklo ali je prekinu pomisao kako ceo svet ima svoj smisao jer zapravo ima svoju sadržinu. Svet je bio pun svega i svačega a ne kao ona... prazna i šuplja. Njeno telo je bila samo tanka površina, obična ljuštura od plastike. Gledajući kišu kako je padala i kako su se kapljice slivale niz izlog lutku obuze tuga. Zar ona nikad neće upoznati svoju unutrašnjost? Zar ona nikad neće doživeti život kao drugi? Svojim punim bićem. Recimo šta je to ljubav ili šta je to sex? Ona nežno obuhvati mislima slivajuće kapljice i zamisli da su to njene suze koje ona inače nije u stanju da pusti jer je samo lutka, a lutke ne plaču zar ne? I ne vode ljubav... Nose samo ovaj prokleti sexy veš. I to naočigled svih. Lutka se zavuče duboko u svoju šupljinu i pokuša da pronađe njen centar kad je odjednom nešto dodirnu po ramenu. Lutka se okrete i pogleda i shvati da se to vetar poigrao sa svilenim šalom susedne lutke koja je na akciji i da ju je on na trenutak dotakao. Ah, kako je samo nežan i senzibilan bio taj dodir. Taj perfidni prevrtljivi dodir poput nekog muškarca koji joj se približio nenadano iza nje i disao u njen vrat. Koji ju je poljubio u predeo između vrata i leđa baš tamo gde se ona uvek naježi i strese od slatke jeze. Taj muškarac koji bi joj stavio svoje prste na njeno rame, nežno, čije su ruke bile vrele... koji je prstima odvojio bretele od njene plastike i spustio ih da padnu zajedno sa svojom svilenom sadržinom. Lutka bi se naježila sad da može. Osećala se nekako gola. Nekako izložena pogledima dok je ona nemoćno, paralisano i nepomično stajala u izlogu... nemoćna i pobeđena pred naletom ovog jednog prostog čina. Taj muškarac je mogao da joj radi šta hoće. Ona bi mu to dozvolila. Dala bi mu punu kontrolu ili tačnije prepustila bi mu se. On bi spustio svoju dlanove nežno niz njene plastične ruke sve do njenih ušrafljenih kolena.. Tačnije likrastih čarapa za koje se prodavačica pre tri dana jako namučila da ih joj obuče. Svojim prstom lagano bi iscrtavao liniju koja bi se pela gore dok bi se šav rasparivao delić sekunde kasnije i oslobađao nemušte krike zauvek zaboravljene u njoj od pamtiveka. Da može lutka bi već sad drhtala. Na izlogu se uhvati izmaglica kao od nečijeg daha. Osećala je jako prisustvo tog muškarca koji ju je dovodio sve više dovodio do ludila. On prstima pređe preko njenih gaćica u predelu venerinig brega a potom podiže ruku i naglo zavuče dlan u njen donji veš. Od toplote njegove ruke lutka se zaznoji. Para se kondezovala popovršini njene plastike. Ona konačno oseti da postoji neka vatra unutra negde ispod te površine tamo gde nije bilo ničeg... Muškarac joj nešto promrmlja na uvo. Nije mogla da razume šta joj priča. Sve je postalo maglovito. Osetila je njegov jezik kako prelazi njeno lice. Njegove usne na vratu. Njegovu drugu ruku na njenoj jabučici grla. Imala je utisak da joj se grudi nadimaju iako je znala da je izlivena po kalupu i da je to nemoguće. Tešila ju je ipak misao da je njena figura savršena. On to dobro zna i vešto koristi. Ona je znala da mu je poželjna.. A on je u njoj već gotovo ispunio njenu sadržinu. Napolju je počelo nevreme. Ona nije znala dal je to nevreme bilo u njoj ili spolja... sve joj se pomešalo. Kad je zagrmelo i kad je sevnuo grom njena kosa se nakostrešila a u njoj je hiljade malih struja počelo da se sabira u jednu tačku. Njegova ruka nije prestajala i bila je sve intezivnija. Sve vrelija. Ispred nje je postojao samo autoput kao vrhuncu i totalna predanost džinovskom talasu požude koji ju je oblio sekund kasnije i poneo sa sobom kao da je ona neki izgubljeni surfer početnik. Osećala se udavljeno u toj beskrajnoj količini vode. Imala je osećaj kao da se sva njena svest skuplja u jednu tačku i da u toj tački počinje rađa se i ekslodira kosmos jedan za drugim u neprekidnom nizu... iznova i iznova. Kakav početak i kraj, kakva slatka smrt, kakav susret.. Kakva vrela ispunjenost. Kakva iscpljenost. Kakva zahvalnost muškarcu. Njegovom dodiru. Muškarcu osloboditelju iz njenih misli. Kakvo olakšenje. Kakva sloboda. „Poljubi me i zagrli...“ Prošaputala mu je u mislima dok je želela da sad leži negde u nekom ćošku u magacinu. Da je niko ne vidi kao ovde u izlogu. Da je neko privije k' sebi i ostane tako dok ne dođe njen red za neku vikend akciju. Više je nije bilo briga. Ona je sad samo jedna obična šuplja i prazna ljušturasta ali ispunjena lutka.

Priča br. 10

Tragovi

Magličasti veo leluja nad snom, udišem težak i vlažan vazdux, želja je u očima isplela svoje niti dok privijaš se uz mene…
Tvoj vrat topao na njemu Tragovi prošlog sna, nagoveštaja, lenjo se istežem po postelji što i u ovoj tami traži te, ovoploćujem udisajem žudnje…
Tu si, gospodariš iluzijom, opet snom…
Ostavi na meni svoj Trag i potpis.
Daj nešto za pamćenje, pa ovo je samo san Tragova tvojix sokova razlivenix po meni…
Uvlačim svoje priste ispod tkanine što odvaja tvoju kožu od mog dodira dok noktima ostavljam Trag koji urezujem duboko pod sam krvotok da zapis sebe ostavim tu u podnožju sna, želje, mogćnosti, nade …
Ljubim te neljubljenim poljupcima, ispijam usnama taj plavičasti uzdah gorućeg vapaja što žeže još više po ovoj ravnici koju damarima ne osetih…
Istražujem jezikom udubljenja koja su zaboravljena, opipavam mekotu zadovoljstva što grlo ispušta svakim novim pokretom…
Opet te sanjam…
Rukama obuhvatam tvoje lice dok tonem u taj pogled, usne prislanjaš na moj stomak, jezikom vatre kružiš oko pupka, dok za njim ostaje vlažan gorući Trag, on se lenjeo ali spretno valja po mojoj koži, osvaja neosvojive prostore, moje telo gori…
Tragovi koje ostavljš su oganj…
Čuje se zvuk kaiša kako udara o pod, nestrpljiva sam doživeti ono što dodirujem, ispitujem htenje pristima, klizim duž nje noktima, nežno, ovlaš…
Ostavljam Tragove…
Osećaš moj dah kako se približava, mojom utorbom poput strele prolazi novi talas uzbuđenja, pod jezikom osećam tvoje trzaje u bokovima, želim te osetiti i više od mogućeg da nestanem i potonem u njoj toj strasti beskrajnoj…
Tvoje ruke u mojoj kosi… zaobljene ispunjene usne vruće od trenja jecaju dok prstima kružiš oko njih, duboko uzdišeš, pokreti isprekidani, šaraš prstima po mojoj koži… sad si međ mojim dlanovima, na vrhu su moje usne, one popuštaju i stežu… pokreti se ubrzavaju, podižeš me dok se čvrsto bokovima privijam uz tebe… u tvojim sam rukama, povlačim te dlanovima k sebi, požurujem, dok spremna očekujem te…
Istovremeno stapanje, zatvoren je krug u njemu smo uhvaćeni, plešemo žestokim ritmom…
Prepuštam se…
Usnama dodirujem tvoje uvo, šapućem ti nešto što treba da znači jače, svaki tvoj udarac u meni budi nove uzdahe, sve su dublji… gušim se… savijam u bokovima sve više dok snažno stežeš butane, osećam kako čitavim tvojim telom prolazi snaga tog dodira… gutam te, proždirem… moji su prsti kao kandže, zasecam kožu tvojih ramena dok ti odolevaš, pustaš da boli ta slatka bol, Tragova što ko putokaz će biti smernica tvojoj koži za neke druge dodire, neku drugu sladostrast, jer, znaš zapise mene po sebi i zahtevaš da Tragovi ostanu, taj potpis moj po tebi… duboko si u meni, onda opet nisi… spremaš se za novi udar, klonem na tvojim rukama sva mokra od zadovoljstva… uzdasi se ubrzavaju ponovo, ritam još divlji… osećam te do kraja… čitav niz drhtaja obuzimaju naša tela, bokovi nekontrolisani novim ritmom, rukama u nestrpljenju hvatam te za bedra koja zasecam noktima…
Novi Tragovi…
I dok vrhunac pod tvojim rukama prožima moje telo tresem se, razlivam se po tvojim dlanovima, njihovim žarištem upravljaš ti, tvoja snaga ih oslobađa, gubim se u vrtlogu, guta me vir, još jednom i drugi put… bedra ispletena tvojim bokovima, želim da u meni ostaneš još, tražim i zahtevam ispunjenje, potpunost…
Usne su nam ponovo spojene, njima upravlja žeđ, dok žestokim pokretom ih ližeš raširila sam neutoljivost za još jednu predaju…
Igram se tvojom kosom … moje lice u tvojim rukama, posmatramo se bez reči…
Pogled Tragova koje ostavismo jedno na drugome…
I dok pišeš nešto na mojim grudima, kliziš prstom preko bradavica, ponovo osećam Trag Tragova na sebi…
Tragovi!
Ako se jednom i raziđemo u snu, ne postoji niko ko ih može izbrisati zapis večnosti u samo jednoj želji…
Lenjo se istežem po postelji što i u ovoj tami traži te, ovoploćujem udisajem žudnje…
Tu si, gospodariš iluzijom, ovim snom!

Priča br. 11

ЕРОТСКА ПРИЧА

Мушкарац и жена седе за столом и обедују. Стаклена, по ободима помало искрзана плоча стола, смештена је у средини мале трпезарије, на коју се наставља кухиња.

На делу стола који додирује источни зид гори кандило, кристална чинијица напуњена најпре прстом воде а затим уљем, са фитиљем који гори из центра округлог парченцета плуте. Поред кандила је дрвена кутијица, са уском пукотином насталом након случајног поливања водом. Пукотина се након сушења затворила довољно да из ње не испада тамјан.

Иза кандила, на столу, је диптих: Пресвета Богородица са Богомладенцем, а иза њега је једнокраки месингани свећњак из којег вири остатак славске свеће, на којој је селотејпом приљубљена, с горње стране пламеном опрљена сличица Светог Архангела Михаила. Са десне стране диптиха положен је велики дрвени крст са распећем. Изнад стола, на зиду, две веће и више мањих папирнатих пластифицираних иконица, убачених у прорезе рамова слика, које су затекли у стану.

Мушкарац стиска чен белог лука између палца и кажипрста како би га лакше ољуштио. "Изволи", додаје ољуштени, мањи чен, својој жени и она га са смешком и једним отегнутим певушећим "хвалааа" узима и ставља поред свог тањира.

Тањири су огромни, један стаклени, произведен у Русији, што се Борису нарочито свидело, купљен у кинеској радњи, други керамички, који су купили станодавци. На њима је цео ручак: рукама исцепкана зелена салата, изрендана сирова цвекла и целер, тек скувани кромпир и парче меса, све преливено маслиновим уљем. Што се тиче хране ван тањира су само посуде са свежим младим сиром, купљеним на пијаци за Јелу и Мишу и старим, сјеничким, смрдљивим сиром, како га назива Јела. Ту је и флаша црне македонске Кратошије, две чаше, једна напуњена до врха, за домаћина и друга напуњена симболичном количином вина.

Остатак стола, Јелина половина, попуњена је свешчицама, понеком књигом, живописним хемијскама. Хемијска розе боје завршава се неком врстом гуме која лелуја приликом писања. На врху је пуж. И он лелуја. На крају друге је гумени једнорог, у бојама једнорога. Трећа се завршава окићеном гуменом јелкицом испод које је лед лампица.

На њеној половини је и кутија са шибицама, глинена пепељара са хрпом изгорелих шибица којима је паљено кандило, половина пластичне звечке, неотворена коцка "Л пети Марсеље" сапуна који је Мишина нова занимација и глодалица, неколико паковања влажних марамица, неотворених и отвараних, изгужвани листови убруса којима је брисала мусавка, који увек једе први.

На Борисовој половини, лево од тањира налазе се кутија мултивитамина, кутија цинк таблета, мидол од 100 грама и пробиотик са буларди бактеријама - заостала корона терапија са којима Борис, противник лекова и уопште фармацеутских производа, а истовремено велики противник бацања ствари, не зна шта да ради. Поред су и гарантни листови незнаних производа, МТС рачун, Јелин црни чешљић, две неотворене кутије Павловићеве масти, влажне марамице и плава коцкаста картонска кутија у којој Јела држи чоколадице. Десно од тањира је кеса са неколико главица домаћег белог лука, неки су већ начети а неки су нетакнути. Мобилни телефони такође заузимају делић стола.

Борису се свиђа да једе из огромних тањира. "Лакше је опрати један велики него неколико мањих тањира, тацни и којечега", тврди. Јели се свиђа да једу из тањира исте величине. Јели се свиђа оно што се Борису свиђа.

"Шта кажеш за нову тему?", пита Јела, "хоћеш ли писати?"

"Не могу да пишем о томе", одговара Борис, гутајући прежвакани залогај. "Еротска прича" застаде Борис замишљено, погледа жену а затим врати поглед у тањир.

"Али зашто? Може се писати о свему, не мора то да буде заиста еротска прича, можеш да пишеш рецимо о пијанистима. Док за истим клавиром свирају композицију руке им се преплићу". Јела застаје са излагањем своје идеје и значајно га гледа.

Борис поново подиже поглед, "не могу да пишем о нечему што нисам сам искусио, о томе би можда могла ти да пишеш, ти си учила да свираш клавир.

Можда бих могао да кроз причу провучем одевање данашњих девојака? Али то није еротика. Еротика подразумева нешто више од тога", климну главом у знак потврђивања, набоде парче сира а затим посеже за чашом црног вина, око чијег постоља се већ створила гомилица шушкавих свилених омотача, ољуштених ченова. " Уосталом, нема се ту ни шта писати, већ је речено да свако види оно што хоће да види".

"Шта је уопште еротика?" запита Јела и рашири своје крупне плаве очи, "шта је ерос?"

"Грчки бог ваљда, и принцип... " одговори јој муж а затим узе мобили телефон. Ево шта пише:

"Ерос, првобитно бог стварања и живота a касније се спомиње као бог љубави,страсти и сексуалне пожуде".

Обоје престају да једу и размењују кратак поглед а Борис извија крај леве обрве, на начин који каже: "ма дај..."

"А шта мислиш о љубави међу животињама, голубовима на пример?", смешка се. У глави му је призор беле голубице која убрзаним кораком и наглим променама смера кретања покушава да испита истрајност и озбиљност намера загугуталог, зајапуреног алфа голуба, који шепурећи се покушава да је испрати.

Па ето!, ускликну Јела. Имаш причу! Пијанисти, девојке, голубови...

"Даа", промрља неуверљиво себи у браду њен муж. "Можда... ако будем имао времена... "

Priča br. 12

NJEN PRVI

- Hoces li? Samo sada? – pitao ju je tihim glasom, stojeci tako blizu nje, da je samo ona mogla da cuje taj njegov skoro pa sapat.
Cutala je, stidljivo. Zamisljeno. Do juce je pisala spomenar, ona, vukovac u skoli, sa stipendijom za talentovanu decu, ne bas popularna, iako lepa i pametna, a sada vec slavi petnaesti rodjendan, sa prvim svojim momkom i stoji ispravljena pred životnim pitanjem, biti odrasla ili ne.
Svo rumenilo zalaska sunca kao da se udomilo u njeno lice. Grlo je postalo suvo, niti jedna rec nije mogla da se probije kroz taj strah od neiskustva. Sta ako joj se ne svidi? Ako joj misici na licu pokazu da joj to ne prija? Ako postane smesna u njegovim ocima?
- Dodji – pruzio je svoju ruku ka njenoj i poveo ju je odlucno ka stolu u kuhinji. – Nije nista strasno, videces, ne boj se!
Pratila ga je pognute glave, uplasena, a u usima joj je zvonilo to njegovo, da nije nista strasno.
- Uzmi ga. Danas je tvoj dan. Zapamtices ovaj rodjendan po tome – osmehnuo joj se i odmah zatim joj pruzio casu sa picem.
Gledala je svoju ruku, nepomicnu, i bojala se, sta ako joj zadrhti, kada krene da ga uzme? Istina, on je voli, pa razumece je, ako joj nije po volji, ali stid nakon toga, sta da radi s tim?
I onda je pruzila ruku, zazmurila, uzela casu i u jednom gutljaju popila taj konjak.
Njen prvi alcohol! Njen prvi konjak! Vrelina je prostrujala kroz nju, stresla se, a njen mangup se drazesno nasmejao.
- Eto, malena, rekao sam ti da nije nista strasno. Tvoj prvi konjak! Pamtices ga po petnaestom rodjendanu! – i sagnuo se da je poljubi.
Cak je i taj poljubac bio prvi - kao takav, dug… kao njegova ruka ispod njene majice… i njena ruka nanize, od njegovih ledja... i njegove tesne farmerice spreda… i njena vrelina, hm, od prvog li njenog konjaka?!?

Dobro veče, ovaj put ste bili vrlo vredni i inspirisani, stiglo je dvanaest priča za koje možete glasati do 22.03. do 21h.
Imate 10 poena na raspolaganju koje možete da podelite kako želite, s tim da jednoj priči ne možete da date više od 5 poena.
Potreban je i komentar uz poene.
Glasovi bez komentara neće se važiti.

Е сад,коментар :zkez:

Ал свакако :heart: за број прича.

Broj 7 - 5 poena, jedina u kojoj mi se opis seksa svidja, uvod je dosadan, tri puta sam krenula da ga citam, 3 puta ga nisam procitala, no zbog lepih opisa posle, 5 poena :)
Broj 5 - 3 poena, nekako najkompletnija, ok zaplet, ok kraj, no ocekivala sam malo vise u razradi samog cina
Prica 9 - 2 poena, zanimljiva ideja, super kao prica, ne bih je svrstala nuzno u erotske, kod mene izaziva tugu vise

Priča br. 2 - 5 poena. Erotski triler, sa dobrim mamcem na početku i lepo vođenim pripovedanjem. Zadovoljava kriterijume forme, sa svim elementima priče: ima pravog protagonistu, efekat začudnosti i otvoren kraj.

Priča broj 8 - 3 poena. Erotska priča, ne prelazi tanku liniju ka pornografiji, lepo ispričana.

Priča broj 3 - 2 poena. Zanimljiva radnja, lepo ispripovedana. Za dlaku iz erotike prelazi u pornografiju, ali, sve u svemu, dobra priča.

Priča br.2 :heart::heart::heart:
Priča br.8 :heart::heart::heart:
Priča br.10:heart::heart:
Priča br11 :heart::heart:

Sve priče su dobre, 8, 10 i 11 su romantične, ljubavne sa elementima erotike.
Zafalilo mi je bodova za raspodelu, barem još jedan poen za priču br 1. i za prepotentnost pisca :cmok:

Iznenadio me je veliki odaziv na konkurs za erotsku priču.
Čestitke svima i što bolji plasman!

9----5 poena....podseća me na jednu pesmu o nemogućoj ljubavi i neostvarenim željama , ima i nečega tužnog u njoj , kada se pogleda bolje između redova.....

10---5 poena....zbog tragova...tragovi za mene mnogo znače , urezuju se i ostaju ...sviđa mi se što se reč naglašava i često ponavlja.i naravno poetsko izražavanje,na to sam slaba.

Прича бр 9 - 5 поена
Дала би свих 10 да је могуће.
Пре свега идеја је необична,прича довољно еротична а вишеслојна.
Прича бр 1 - 5 поена
Фасцинантна ми је нарцисоидност писца који са висине баца поглед на еротику и експлицитне описе и ставља акценат на љубав?
Мирослав, навијачи, Штефица, Милорад и пензионери на једном месту.. Занимљиво.

Пријатно сам изненађена бројем и квалитетом свих прича. ❤️

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back