GocaMrvica
Stara legenda
- Poruka
- 80.564
9-3p
10-2p
7-1p
10-2p
7-1p
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ко ми обриса глас?
да су паметни ретки, јасно је...
да су у модерацији ретки и писмени је тужно.
3 poena za fotografiju br.5
koja me je privukla svojom jednostavnoscu i sa pricom koju ova fotografija ima..jednobojna u tonalitetu od tamnije do skoro bele..
fotografija koja je ustvari slika..uhvacen trenutak..u zuckartom pesku i prozirnoj vodi..osoba ciji je otisak stopala gleda negde na
horizont....gde se jutrom radja dan a dolaskom veceri nestaje..Fotka na osnovu koje ih mogla da napisem roman..prolaznosti i nestajanju
2 poena za fotografiju br.7.
iako me tehnicki odbija privukao me je dodir prirode..dodir vetra..
Dodir trave koji leci mastu,ocekivanja i ceznju..trava koja se povija pod rukom koja je mazi.. zivot mazi
1 poen za fotografiju br.9..
Deca uvek inspirativna ..dodir ruzicaste slatke pene koju nikada nisam volela kao ova mala devojcica..shvatice jednom da zivot nije uvek
ni sladak ni ruzicast.ali dotle neka uziva capkajuci polako komadic po komadic ruzicastog..
... bice PROGLASENJE POBEDNIKA, pa reci sve sto ti je na srcu,... strpljen, spasen,.... bre !!!!
... bice PROGLASENJE POBEDNIKA, pa reci sve sto ti je na srcu,... strpljen, spasen,.... bre !!!!
Glasanje je jos danas