GLASANJE na temu APSTRAKTNO

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Nina

Zlatna tastatura
Supermoderator
Poruka
388.671
Stiglo je 35 fotki

Glasamo za 5 fotografija po sistemu ..5..4.3..2..1
za fotku koja nam se najvise svidja dajemo 5 glasova..

i tako redom....

Glasanje ce trajati do 25.12..2012.g.

kada proglasavamo pobednicku fotografiju i autora..
Ne moze se glasati za svoju fotografiju
Pobednik ove teme zadaje sledecu

Poslednja izmena:
Foto br.1
1001629r.jpg
.

Foto br.2

apstraktno800.jpg
.

Foto br.3

fotografija0136.jpg
.

Foto br.4

apstrakt800-1.jpg

Foto br.5

2r43a01-1.jpg
.

Ja sam znala da će fotke biti dobre al stvarno niste normalni, kako da čovek odabere?
Moram da kažem , subjektivno, meni je ovo najbolje takmičenje do sada u vidu kvaliteta fotki...nema niti jedne koju bih otpisala kao lošu. Možda se samo neke ne uklapaju tako dobro u profil teme kao druge al opet..tema je vrloo subjektivna.
Zaista je nemoguće izdvojiti 5 fotki i reći ’ To je to’. Ja sam izdvojila 10 fotki minimum kojima bih dala bodove.
Pokušala sam onda da ih podelim u grupe po motivu pa da ocenjujem tako...
Ne znam bre...ovih 5 fotki što sam izabrala sve bih ocenila sa 5icom al eto.
Foto broj 17 – 5 bodova
Pored slike na mestu broj 2. Apsolutni favorit.
Foto 35 – 4 boda
Predivni koloriti, tako umirujuća. Ima divnih cvetnih motiva ali ova mi je omiljena u toj kategoriji. Želim da je uramim i držim na zidu :)
Foto broj 7 – 3 boda
Ne mislim da je išta lošija od prethodne dve, samo nije bilo šanse da svima podelim 4 i 5. Inače mislim da je ovo sjajan motiv za apstraktnu fotku. Vrlo jednostavan, funkcioniše u boji ali bi sjajan bio i u crno beloj ili sepiji. Apstraktni model bez imalo fotošopa i prerade. Lutajući ulicama ovih dana i tražeći motiv za takmičenje, želela sam baš tako nešto al nisam imala sreće :)
Foto broj 15 – 2
Mislim da ova fotka ispunjava sve uslove. Odlična je. Kupila me jednostavnošću, oštrim linijama . Baš školski primer apstrakcije ali u pozitivnom smislu.
Foto broj 27 – 1
Isto sjajna fotka...bila je dvoumljenje između nje i slike broj 3 ali je ova ipak za mrvicu prevagnula

Ima još sjajnih fotki...11 je predivna ali bi se možda bolje ukloopila u neku drugu temu.
broj 1, divan efekat tunela ( ili ga samo ja vidim) ali svakako, slučajno ili namerno odličan momenat.
16..ne kapiram je uopšte ali me privlači jako:D

Poslednja izmena:
Ja sam znala da će fotke biti dobre al stvarno niste normalni, kako da čovek odabere?
Moram da kažem , subjektivno, meni je ovo najbolje takmičenje do sada u vidu kvaliteta fotki...nema niti jedne koju bih otpisala kao lošu. Možda se samo neke ne uklapaju tako dobro u profil teme kao druge al opet..tema je vrloo subjektivna.
Zaista je nemoguće izdvojiti 5 fotki i reći ’ To je to’. Ja sam izdvojila 10 fotki minimum kojima bih dala bodove.
Pokušala sam onda da ih podelim u grupe po motivu pa da ocenjujem tako...
Ne znam bre...ovih 5 fotki što sam izabrala sve bih ocenila sa 5icom al eto.
Foto broj 17 – 5 bodova
Pored slike na mestu broj 2. Apsolutni favorit.
Foto 35 – 4 boda
Predivni koloriti, tako umirujuća. Ima divnih cvetnih motiva ali ova mi je omiljena u toj kategoriji. Želim da je uramim i držim na zidu: D
Foto broj 7 – 3 boda
Ne mislim da je išta lošija od prethodne dve, samo nije bilo šanse da svima podelim 4 i 5. Inače mislim da je ovo sjajan motiv za apstraktnu fotku. Vrlo jednostavan, funkcioniše u boji ali bi sjajan bio i u crno beloj ili sepiji. Apstraktni model bez imalo fotošopa i prerade. Lutajući ulicama ovih dana i tražeći motiv za takmičenje, želela sam baš tako nešto al nisam imala sreće :)
Foto broj 15 – 2
Mislim da ova fotka ispunjava sve uslove. Odlična je. Kupila me jednostavnošću, oštrim linijama . Baš školski primer apstrakcije ali u pozitivnom smislu.
Foto broj 27 – 1
Isto sjajna fotka...bila je dvoumljenje između nje i slike broj 3 ali je ova ipak za mrvicu prevagnula

Ima još sjajnih fotki...11 je predivna ali bi se možda bolje ukloopila u neku drugu temu.
broj 1, divan efekat tunela ( ili ga samo ja vidim) ali svakako, slučajno ili namerno odličan momenat.
16..ne kapiram je uopšte ali me privlači jako:D
Di je bre tunel?
starescreen-1.gif

Oči mi ispadoše gledajući il' ga definitivno samo ti vidiš :zblesav:

Ja u poslednje vreme samo tunele viđam, ne znam što mi je. Eno pre koji dan, sređujem neku fotku za ovo tkmičenje, uslikala sam vrata koja su imala šare i meni je to ličilo, uz malo dorade na tunel. Pa kačim na Fejs da vidim jel ljudi vide tunel. Kažem momku, ' A srećo vidiš ti tunel' , on kaže ' vidim cropovana vrata' , al srećo bre kako ne vidiš tunel, daj se zagledaj, on će opet, ali to su vrata....more jebla te vrata pa vidiš da je tunel:(

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back