Glasanje na proznu temu "Vetrovi" (rok 28.maj)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
nego, cico, zanima me sta imas da kazes o pricama 8, 9 i 10? jedna od njih je i moja, pa me jako intrigira tvoje misljenje. hvala unapred

Mislim da vam ovo nije tema za raspravu.

Slazem se. Nije tema za prazne price, ali nema potrebe da nas ti podsecas, a nisi procitala ni price, niti si glasala.
@mAlava: Kao sto sam rekla, nisam jos procitala sve price, pa necu da komentarisem ono sto nisam procitala. Kada procitam, naravno, da cu dati ocene i komentar. Za sada vodi kod MENE prica broj 4.

Slazem se. Nije tema za prazne price, ali nema potrebe da nas ti podsecas, a nisi procitala ni price, niti si glasala.
@mAlava: Kao sto sam rekla, nisam jos procitala sve price, pa necu da komentarisem ono sto nisam procitala. Kada procitam, naravno, da cu dati ocene i komentar. Za sada vodi kod MENE prica broj 4.

Pročitam i ocenim sve priče, nego slab sam sa vremenom, nema me na forumu duže od 7-8 minuta u komadu. Sve u svemu, samo spamujete glasanje i otežavate posao administratorima u prikupljanju poena. Baš bez veze, imate skupštinu za te stvari, ionako se tamo samo laprda u prazno.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back