Čovek bez imena
Ističe se
- Poruka
- 2.893
i svuda neko kestenje i lipe 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Prvo glasaj-rekla ti Borka! Ne možeš da spletkariš o onima koji gaze po bari dok ne ugaziš u baru!Molim da se vrati moj komentar o kafi i mediokritetima.
Prvo glasaj-rekla ti Borka! Ne možeš da spletkariš o onima koji gaze po bari dok ne ugaziš u baru!
Viš kako Kamenita:glasala i sad može da olajava ljubitelje kafe i ostalih perverzija...![]()
Kao sto ti je Dragoljub lepo savetovao. prvo glasaj pa onda napisi svoje komentare za price koje ti se nisu dopale.Molim da se vrati moj komentar o kafi i mediokritetima.
Ne mogu da glasam dok ne procitam sve.Kao sto ti je Dragoljub lepo savetovao. prvo glasaj pa onda napisi svoje komentare za price koje ti se nisu dopale.
Za one sto su ti se dopale vec si napisala.
Ne mogu da glasam dok ne procitam sve.
Ma hajde-kakve veze ima...![]()
Još jedna intrigantkinja...nego, cico, zanima me sta imas da kazes o pricama 8, 9 i 10? jedna od njih je i moja, pa me jako intrigira tvoje misljenje. hvala unapred
nego, cico, zanima me sta imas da kazes o pricama 8, 9 i 10? jedna od njih je i moja, pa me jako intrigira tvoje misljenje. hvala unapred
Mislim da vam ovo nije tema za raspravu.
Slazem se. Nije tema za prazne price, ali nema potrebe da nas ti podsecas, a nisi procitala ni price, niti si glasala.
@mAlava: Kao sto sam rekla, nisam jos procitala sve price, pa necu da komentarisem ono sto nisam procitala. Kada procitam, naravno, da cu dati ocene i komentar. Za sada vodi kod MENE prica broj 4.
Za sada vodi kod MENE prica broj 4