Glasajte za novu seriju na PRVOJ

Ajmo, u toku je glasanje za novu TV seriju na sajtu PRVE au ponudi imamo 4 serije.

Glasajte za br.2 Sulejmana Veličanstvenog, ima veze i sa nama i naših 500 godina "zajedništva"
Jedan glas svaki dan, ove nedelje !http://www.prva.rs/sr/ankete/poll.html

Ne pada mi na pamet da glasam za bilo koju tursku seriju.

Inače, ne da ima veze sa nama, nego mu je prvi čovek sa titulom velikog vezira, što je u rangu premijera, bio naš Bajo Sokolović, od oca Dimitrija, poznatiji kao Mehmed-paša Sokolović. Nemoguće da bude serija o Sulejmanu Veličanstvenom, a da se u njoj ne pojavljuje uloga Baje Sokolovića, čoveka koji je 14 godina bukvalno samostalno vladao otomanskim carstvom.

Ne pada mi na pamet da glasam za bilo koju tursku seriju.

Inače, ne da ima veze sa nama, nego mu je prvi čovek sa titulom velikog vezira, što je u rangu premijera, bio naš Bajo Sokolović, od oca Dimitrija, poznatiji kao Mehmed-paša Sokolović. Nemoguće da bude serija o Sulejmanu Veličanstvenom, a da se u njoj ne pojavljuje uloga Baje Sokolovića, čoveka koji je 14 godina bukvalno samostalno vladao otomanskim carstvom.

ima ga u seriji....piri Mehmed paša, veliki vezir

Ajmo glasajte za novi beg od stvarnosti........ovamo se kuka kako su male plate,kako nema za leba,kako nema struje,ogreva,nezaposlenost i inflacija rastu u p.m. kako su plate mizerija,dinar *****,ali kad dodje popodne,zaviore se polumeseci na TV-u i vise nista nije bitno,sve je ko u bajci,jedino je problem da li ce kurtiz da prevari selmu s komsikom ili s rodjakom i kako ce doticna reagovati.........

Ja sam glasao na Prvoj, za "Sulju veličanstvenog" :) Obožavam istorijske filmove. :klap:

I siguran sam da će gledati seriju iako sam se zakleo da više ni jednu neću ... :( Ubiše me ovi tamo Ferhunde, Šefket i ostali.

I ja sam glasao za Sulju....Možeš više puta da glasaš, da znaš....
Po onoj pilot epizodi mislim da su Turci korektno uradili ovaj istorijski projekat. Vidim i da su Mehmed-pašu Sokolovića korektno predstavili...

Back