Glas

- Ja sam glas koji dolazi sa mesta mira I dobrote, koji vam donosi poruku.
- Pridjite bliže mestu da mogu videti dobrotu u vašim očima.
- Ovde sam da vas pozovem na putovanje u mesto ljubavi i dobrote, zato opustite svoje telo i otvorite um za širenje dobrote.
- Zato što je dobrota jedini sjaj za naše mesto.
- Priđite bliže da mogu da vidim dobrotu u vašim očima.
- Hajde igrajte se samnom dobrote I osetite kako dobrota uzima vaše telo.
- Pratite me do mesta ljubavi I dobrote.
- Moraš da veruješ u sve što kažeš ili uradiš, u tome je poenta vi imate hiljadu problema i zato nemožete reći drugom volim te, vi dolazite iz mraka i teško vam je naći svetlo, nemožete da se koncentrišete stalno gubite kontrolu, bol vašoj glavi je toliki da ona želi da eksplodira dok gmižete ispod nečijih nogu I čekate da vas zgaze.
- Dajte mi sebe I ja ću biti ključ za vaša vrata do stvarne slobode zato što nam niko neće pomoći osim ako pomognemo sami sebi
- Zašto, recite mi zašto, zašto najviše umiru oni naj nesretniji, recite mi dali to ne boli, mogu plakati celu noć, osećati se tužnim i nemoćnim, ali ipak ima najviše nas nesretnih
- Vi ste usmljeni, usamljeni u svom životu, zato pomozite sami sebi da bi preživeli.
- Setite se svaki put kad ste usamljeni gde se stvarno nalazite, setite se da bi deca trebala da se igraju , mladi da se zabavljaju a stariji da se smeju, setite se ko vam je pravi drug, I shvatićete da takvo nešto skoro da nepostoji.
- Osetite hladnoću između generacija, mi se moramo držati zajedno za sve što ja i ti verujemo da je ispravno, ako ti ikada padneš da ti ja pomognem a ako ja ikada padnem da mi ti pomogneš jer nama nije važno dali smo mi crni, beli ili žuti, mladi ili stari, jer mi smo svi za jednog a jedan za sve.

- Jer mi smo rođeni da budemo slobodni, da živimo u ljubavi i da šetamo kao slobodnjaci pod nebom.
- Mi živimo u zemlji ljubavi potpunog razumevanja i bez granica.
- Dali možemo da neđemo mudrost?
- Dali možemo da živimo bez granica?
- Živimo u zemlji prirodnih lepota, živimo u zemlji planina i mora i zato ja pitam dali smo mi sposobni da sačuvamo zemlju za buduće generacije.
- Dali smo zaslužili da vidimo najviše planine, dali smo zaslužili da vidimo najlepša mora, dali postji način da sačuvamo mudrost života, sačuvajmo mudrost za generacije, sačuvajmo mudrost za generacije u budućnosti, dali budućnost uopšte postoji, dali postoji čovek koji može ovo da razume.
- Dali zajedno možemo da sačuvamo ovaj svet?
- Hajde da raymišljamo o ovome svetu kao boljim mestom za život, hajde da napravimo ovaj svet boljim mestom za život našoj deci, hajde da ga napravimo boljim za decu naše dece, misli kako možeš da napravš bolje mesto kako bi oni mogli da vide kako postoji bolji način za život, bolji način za njih.
- Znam da postoji mesto u vašem srcu gde je skrivena ljubav, da postoji mesto za bolje sutra i ako pokušaš da nađeš to mesto videćeš da nema potrebe za plakanjem, videćeš da nema potrebe i nema mesta za tugu i bol.
- Hajde da lečimo ovaj svet zajedno, hajde da ga lečimo za tebe za mene i za ceo ljucki rod.
- Ako želiš možemo da pokušamo, ali moramo biti svesni toga da ti trebaš mene a ja trebam tebe,ako pokušamo videćeš kojećemo zadovoljstvo osetiti, prestaćemo postojati i počećemo živeti, mržnja će nestati a ljubav će zaživeti.
- Letećemo zajedno visoko i naš duh nikad neće umreti u srcu ćemo osetiti da smo svi braća i sestre, živećemo u svetu u kojem nema straha i gde su jedine suze koje postoje suze radosnice.
- Zgazićemo zajedno svakog ko pokuša da unese mržnju i razdor između nas, jer mesto mira , dobrote i blagostanja je počelo da se radja, na nama je da ga cuvamo i pazimo.

Back