Glas Navigacije

Glas Navigacije

• muškarac sam i koristim muški glas navigacije

glasova: 1 14,3%
  • muškarac sam i koristim ženski glas navigacije

glasova: 5 71,4%
  • žensko sam i koristim muški glas navigacije

glasova: 1 14,3%
  • žensko sam i koristim ženski glas navigacije

glasova: 0 0,0%

• Ukupno glasova
    7

RužnaKoLopov

Buduća legenda
Moderator
Poruka
42.854
zanima me da li je glas vaše satelitske navigacije muški ili ženski

moja prijateljica se nedavno vozila sa mnom u autu i kada je moja navigacija navigirala muškim glasom, nasmijala se i rekla mi da muškarci ne daju da im žene komanduje i zato svi imaju muški glas navigacije i da se pita zašto koristim muški glas.

da li je to tačno?

moja prijateljica se nedavno vozila sa mnom u autu i kada je moja navigacija navigirala muškim glasom, nasmijala se i rekla mi da muškarci ne daju da im žene komanduje i zato svi imaju muški glas navigacije i da se pita zašto koristim muški glas.

da li je to tačno?
Nije.
Meni ženski glas predlaže kuda da idem.
Neki put se složim, neki put ne.

da li je to tačno?
Laže.
Ženski glas.
Koristim Waze sa telefona

Ps stalno su apdejtovane nego te free pokušavaju da te ubiju ili oteraju u kukuruz po svaku cenu.
ne znam o kojim free pises
jedina dobra navigacija je sad google mapa koja je odlicno azurirana cak ima i trenurtne radove na putevima i prikazuje zastoje u realnom vremenu.. bolja od bilo koje stare zastarele..nekad sam koristio here wego ali je sve te programe google prosto pregazio jer u kombinaciji sa pretrazivacem bez problema nalazi bilo koji objekat koji trazim i dovede me ispred njega.

Back