Scatterbrain
Aktivan član
- Poruka
- 1.039

Знам двоје лудака, који то раде често.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Да ли сте икада певали и рецитовали поезију, "навијали" и сл. током секса?
![]()
Знам двоје лудака, који то раде често.Па ме интересује, да ли и ви радите нешто слично, или да ли бисте волели да радите нешто слично са својим партнером/ком?
![]()
Знам двоје лудака, који то раде често.Па ме интересује, да ли и ви радите нешто слично, или да ли бисте волели да радите нешто слично са својим партнером/ком?
![]()
Celu himnu otpevamo zajedno i navijamo GO, GO, ZABIJ U GO!![]()
![]()
Ja bejah pisao o onoj curi sto pevusi dok je tutzaju, ali mi niko nije verovao.
I sta sad, da pisem ponovo?
E netju.
...e baš bih volela da vidim tu dvojicu
![]()
Kako navijaju? Pevaju navijačke pesme?![]()
Па он је фудбалер, а она воли фудбал... и зато "пева" његово име уз ону додатну: "Дај, гол , дај гол..." итд
recitovala sam tipu koji mi se sticajem okolnosti nasao u krevetu, studentsko doba, zurka i nedostatak prevoza.....nisam htela sex i bilo mi dosadno pa sam se latila poezije........
Naravno da se ne odnosi na tebe, prvo mi je ta pesma pala na pamet što se tiče teme![]()
Pa oni se kulturno uzdižu![]()