GLADOVANJE SAMO NA VODI....

Pa postoji dijeta, šok dijeta je zovu. Traje četrdeset dana, piješ samo vodu sa par kapi limuna, koliko je dovoljno da ostaneš živ. Nikakva fizička aktivnost u tom periodu, nikakvo trošenje energije bespotrebno, al ono baš ti treba psihijatrijski nalaz da bi to sam sebi radio i nisu isključeni rizici po zdravlje, nepovratna oštećenja usled nedostatka osnovnih nutritijenata

Pa postoji dijeta, šok dijeta je zovu. Traje četrdeset dana, piješ samo vodu sa par kapi limuna, koliko je dovoljno da ostaneš živ. Nikakva fizička aktivnost u tom periodu, nikakvo trošenje energije bespotrebno, al ono baš ti treba psihijatrijski nalaz da bi to sam sebi radio i nisu isključeni rizici po zdravlje, nepovratna oštećenja usled nedostatka osnovnih nutritijenata
Pa cekaj jel moze da vas se desi nesto ili ne moze?

I have
Za tvoju informaciju ja znam malo vise od tebe o ovome. Jedan covek je uspeo da izgubi preko 120kg a nije jeo preko godinu dana nista!!
Evo link:
https://www.sciencealert.com/the-true-story-of-a-man-who-survived-without-any-food-for-382-days
Da, ali u radu jasno i nedvosmisleno pise da je pacijent sve vreme dobijao suplemente, gomilu suplemenata.

Znaci, covek ne moze da bude na vodi bez suplementacije i ozbiljne kontrole bubrega, secera, sadrzaja krvne plazme.
Takodje, suplementi nikad ne mogu da budu bolji od prirodnog unosa kroz hranu.

Svaka balansirana dijeta je, za coveka koji nece biti pod monitoringom citavog tima doktora, daleko bolji izbor.

Da, ali u radu jasno i nedvosmisleno pise da je pacijent sve vreme dobijao suplemente, gomilu suplemenata.

Znaci, covek ne moze da bude na vodi bez suplementacije i ozbiljne kontrole bubrega, secera, sadrzaja krvne plazme.
Takodje, suplementi nikad ne mogu da budu bolji od prirodnog unosa kroz hranu.

Svaka balansirana dijeta je, za coveka koji nece biti pod monitoringom citavog tima doktora, daleko bolji izbor.
Po mom iskustvu moze bez icega do 2 nedelje recimo. A vec preko bi trebalo da se uvrste neki suplementi. Ja sam probao da jedem jedan obrok na dan mesec dana i vise cak, trenirao svaki dan, bio aktivan, i nista mi se nije desilo.

Cao svima, Zanima me sta moze da se desi ako gladujete i samo pijete vodu za nedelju dana ili vise?
Mislim da za nedelju dana nece nista ozbiljno da ti se desi,sem sto ces da smrsas koji kilogram.Preko toga ko ce ga znati,sigurno da bi organizam imao neke posledice,mozda ne dugotrajne ali sigurno da je stanje soka.
Naravno ne sada tih nededlju dana da radis u rudniku i gladujes,ali ako ogranicis svoje aktivnosti nece biti nikakvih posledica.
Licno sam probao onako eksperimenta radi da pet dana ne jedem i nisam osetio nikakve drasticne promene,jos sam normalno obavljao svoje delatnosti,nije u pitanju neke teski fizicki rad nego uobicajeno kretanje.
Sada redovno primenjujem barem jednom nedeljno da 24 h nista ne jedem,nekada spojim i 36h...

Cao svima, Zanima me sta moze da se desi ako gladujete i samo pijete vodu za nedelju dana ili vise?
Nece ti se nista desiti za nedelju dana ali to nema smisla jer ljudski organizam ne moze bez energije koja se dobija putem hrane i moze da reaguje na razne nacine cak i do smrti
Ako hoces da oslabis , samo smanji kolicine hrane koju unosis, smanji unos secera i masnoca na optimalan nivo i budi aktivan

Moze i dve nedelje, ali ne samo vodu nego pijes dva litra dnevno neke providne corbice od povrca
koja je kuvana sa raznoraznim povrcem i travkama, bez ikakvih masti, procedjena i ona se pije najvise
dve nedelje, Tako funkcionisu ove institucije za mrsavljenje s tim sto je tu i hodanje barem jedan
sat dnevno, mozda i neki cajevi ako ovo nije dovoljno tecnosti, malo meditiranja, ali je to uglavnom dve nedelje.

Ne moze samo voda. Mora voda , so u kesici , desetak kockica secera dnevno i jedna kifla hleba kao jedan dnevni obrok .
Prvih sedam dana pocinje strasna glad, malaksalost i mrsavljenje posle te prve sedmice glad skoro prestaje a i ne mrsa se vise drasticno . Moze da se radi i uchi normalno , ali secer i so su obavezni . Licno probao 30 dana , ali kad sam bio mladjan.

Ne moze samo voda. Mora voda , so u kesici , desetak kockica secera dnevno i jedna kifla hleba kao jedan dnevni obrok .
Prvih sedam dana pocinje strasna glad, malaksalost i mrsavljenje posle te prve sedmice glad skoro prestaje a i ne mrsa se vise drasticno . Moze da se radi i uchi normalno , ali secer i so su obavezni . Licno probao 30 dana , ali kad sam bio mladjan.

Moguce je da je to tebi bilo OK, ali za ova gladovanja postoje neke sheme , tu nema mesta za ugljene hidrate
odnosno i so i razne druge minerale unosis iz ovih corbica koje su kuvane sa raznim povrcem jer povrtce
sadrzi i ugljene hidrate, ali i minerale koji su potrebni organizmu.

Заправо у повести људског рода, нико никад није ни умро од глади, све оне приче како су деца и одрасли умирали од глади, је измислио зли Ватикан да нам напакости.
Наиђе глад а Херцеговци кажу "јупиии!!!!".
...
У ствари сад ми је јасно како су преживели у Петрограду 1942....

Заправо у повести људског рода, нико никад није ни умро од глади, све оне приче како су деца и одрасли умирали од глади, је измислио зли Ватикан да нам напакости.
Наиђе глад а Херцеговци кажу "јупиии!!!!".
...
У ствари сад ми је јасно како су преживели у Петрограду 1942....

Preziveli su neki ljudi i konc. logore , a sve gladujuci 4-5 godina.
Bilo je gladi, bilo je i kanibalizma, ali je to sve ipak pluskvamperfekt.

Moguce je da je to tebi bilo OK, ali za ova gladovanja postoje neke sheme , tu nema mesta za ugljene hidrate
odnosno i so i razne druge minerale unosis iz ovih corbica koje su kuvane sa raznim povrcem jer povrtce
sadrzi i ugljene hidrate, ali i minerale koji su potrebni organizmu.
Forumas pita za gladovanje ako pije samo vodu , kakve čorbice pominješ. Ko je narodu napunio glavu da je šećer
štetan , nije štetan ni beli a kamoli žuti , ali šećer je hrana mozgu i mozak kad je kriza traži brz unos šećera
a ne razgradnju ugljenih hidrata.

Back