Gitaristi okupite se da se malo zezamo

Brate, nemam pojma, kombinuj, malo pentatonska malo hromatska, zonfić flojdi, malo A mol, šta ti još treba...
Mada razumem ja tebe što pitaš...Al kontaj da nije samo do skale...Ti bi tehnički mogo da sviraš i neki frigijski modus, al je pitanje koliko bi se to uklopilo...

jasno mi je.Za sada imam pentatonsku,prirodnu dursku i mixolidian,za blues sasvim dovoljno ja mislim. :D

ih, improvizacija :)

Gledaj šta je improvizacija

A to što ti profuraš 2,3 skale kroz pratnju od 2,3 akorda je više ono, zaebancija

Ja sam te skale vežbo nešto malo brzine radi, a i kroz neke solaže, ovako, ako nisi Edie Hazel, ne verujem da možeš neki haos da napraviš svirajući random kroz skalu :D Jes zvuči simpatično, al ono...
Eto onaj Džons iz Tula odsviro 2 solaže u životu, al je gitarista haos...inovativan dečko, šta li je
U svakom slučaju, soliranje je precenjena stvar :D

A to što ti profuraš 2,3 skale kroz pratnju od 2,3 akorda je više ono, zaebancija

Ja sam te skale vežbo nešto malo brzine radi, a i kroz neke solaže, ovako, ako nisi Edie Hazel, ne verujem da možeš neki haos da napraviš svirajući random kroz skalu :D Jes zvuči simpatično, al ono...
Eto onaj Džons iz Tula odsviro 2 solaže u životu, al je gitarista haos...inovativan dečko, šta li je

Pa potoje ti lickovi koje ubacis i oko njih gradis fazone.Zavisi od stila to dosta,npr meni se ne svidjaju solaze tipa: Vai,Petrucci,Batio, i ti shred masteri.
Meni se svidjaju: BB King,Buddy Guy,Gary Moore,Joe Bonnamasa,John Mayer.Melodicnost i to,da se svaka nota nalazi na svakom mestu.

A i kolko bend treba da bude zajedno da bi pravili ovo....

Ovaj, neam pojma....Vežbam sad neki megadeth, brzine mi fali, pa zbog toga...al ne znam stvarno
A tek šta je najteže, to stvarno nemam pojma

Ja jos furam klasicnu,za mesec dana kupujem ovo:
http://www.mitrosmusic.com/proizvod/6073-Ovation-AE27-5-Black--Mid-Bowl--OP-1/
Ili ovo:
http://www.mitrosmusic.com/proizvod/10436-Ibanez-V72ECE-BK/

A sto se tice sviranja,volim fingerstajl,Classical gas,Spanish Romance.I skidam akorde pesama po sluhu.Ali veoma sam fokusiran na teoriju muzicku.A najteza pesma: pa nzm,sve sto dohvatim da skidam skinem i savladam.A najvise me je mucilo Under the Bridge od RHCP.

Back