Dzoni Vs N.W.O.
Primećen član
- Poruka
- 984
Saljite ovde dobre gitar stvari.Blues,jazz,hard rock,metal itd itd.Nije nitan zanr.samo postavljajte.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa ovo ti neka random tema.
Ja mislio nešto zanimljivo za sviranje a?
Pitaj konkretnije, ne kapiram baš
Brate, nemam pojma, kombinuj, malo pentatonska malo hromatska, zonfić flojdi, malo A mol, šta ti još treba...
Mada razumem ja tebe što pitaš...Al kontaj da nije samo do skale...Ti bi tehnički mogo da sviraš i neki frigijski modus, al je pitanje koliko bi se to uklopilo...
A ti rokaš samo bluz a hehe
Moze i to.Ja sam pre otvarao temu na taj fazon pa me svi ispalise.Na primer ono sto radim ovih dana su skale.Konkretno me interesuje u zavisnosti od pratnje koja ide,koje sve skale mogu da koristim i upotrebim.Da li postoji neki princip tu??
ih, improvizacija
Gledaj šta je improvizacija
A to što ti profuraš 2,3 skale kroz pratnju od 2,3 akorda je više ono, zaebancija
Ja sam te skale vežbo nešto malo brzine radi, a i kroz neke solaže, ovako, ako nisi Edie Hazel, ne verujem da možeš neki haos da napraviš svirajući random kroz skaluJes zvuči simpatično, al ono...
Eto onaj Džons iz Tula odsviro 2 solaže u životu, al je gitarista haos...inovativan dečko, šta li je
U svakom slučaju, soliranje je precenjena stvar![]()
ih, improvizacija
Gledaj šta je improvizacija
A to što ti profuraš 2,3 skale kroz pratnju od 2,3 akorda je više ono, zaebancija
Ja sam te skale vežbo nešto malo brzine radi, a i kroz neke solaže, ovako, ako nisi Edie Hazel, ne verujem da možeš neki haos da napraviš svirajući random kroz skaluJes zvuči simpatično, al ono...
Eto onaj Džons iz Tula odsviro 2 solaže u životu, al je gitarista haos...inovativan dečko, šta li je
U svakom slučaju, soliranje je precenjena stvar![]()
Kazite mi na kom ste stadijumu u sviranju trenutno? Sta sve mozete da odsvirate,najteza pesma i to.
Ovaj, neam pojma....Vežbam sad neki megadeth, brzine mi fali, pa zbog toga...al ne znam stvarno
A tek šta je najteže, to stvarno nemam pojma
Ovaj, neam pojma....Vežbam sad neki megadeth, brzine mi fali, pa zbog toga...al ne znam stvarno
A tek šta je najteže, to stvarno nemam pojma