Limunovo_Drvo
Veoma poznat
- Poruka
- 13.737
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam poceo da sviram tako sto sam metronom namestio na 100 pa onda povecavam za 5 dok ne dodjem do 140 i onda idem do 120 i tu odsviram 5x istom brzinom. A ovaj program ima razne vezbe tako se rezultati ispolje za 1 mesec eventualno 2.Dr:Ma ljudi programi, gluposti i vezbe od malmsteena vam ne trebaju treba da znas osnovne 4 skale :
Dur, moll,Harmonski moll i melodijski moll u svim prstoredima po celom vratu i metronom namesten na 60 ...posle 4 meseca ovakvog sviranja ima da sviras ko malmsteen i brze ...
To su vezbe za tehniku jazz gitare ako to savladas posle ti je sve pickin dim ...
Limunovo_Drvo:malo ima i toga...
ali bez muke nema nauke
![]()
Neko_novi:Ja sam poceo da sviram tako sto sam metronom namestio na 100 pa onda povecavam za 5 dok ne dodjem do 140 i onda idem do 120 i tu odsviram 5x istom brzinom. A ovaj program ima razne vezbe tako se rezultati ispolje za 1 mesec eventualno 2.
Limunovo_Drvo:Baš radim sada na razrađivanju prstiju ja...I jačina stiska i sve to...
malo prsti bole ali mora![]()
Neko_novi:Tako da to kojom ces brzinom poceti da sviras je individualna stvar.