gitara

• Začetnik teme Začetnik teme A8RaW
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
evo ja sam poceo uciti svirati prije pola mjeseca...
ucim one osnove,pritiskanje pragova (da se cuje cisto),okidanje zica prstima i trzalicom...

i ovo sam naucio za nekih 10 min...znam kad ide po redu,a na preskok nemam pojma
Guitarchords.jpg

i ucim pjesmu Smoke on the water,ali ubacuje prof svasta na casovima,svaki cas mi je zanimljviji od prethodnog...
kaze on Znam ja da je tebi strasno dosadno,ali mora tako... :)

ma pusti price kako mora i radi kako zelis to sto neuradis sada kasnije ces ipak morati, ako ti je potrebna brzina kao sto je meni bila nasao sam na netu jedan program koji se zove Guitar Speed i ako ga zelis mogu da ti posaljem na email jer je 1.6 MB instalacija. A mozda bi trebalo da naucis kako se grade akordi i plus teoriju i to je to.

E kad smo kod tih stvari instrumenti i slicno...jel zna neko treba mi za bubnjeve jedna informacija...koliko u proseku koshta nova ona plastika za bas....zadnji put sam kupio rezernu kad sam uzimao bubnjeve...el zna neko?

bubnjeve...odvalio sam pedalom plastiku...tacnije pocelo je da puca pitanje je kad cu je odvaliti a jos plus imam duplu pedalu tako da ce stradati ako sednem opet i probam da odsviram nesto..

Neko_novi:
E, nisam bas strucan za bubnjeve mozda bi trebalo da pogledas u prodavnici gde si ih kupio ili na nekom nasem sajtu
Ma to treba menjati svakih mesec dana.... :roll: a ja menjam kad odem do Bg-a ili Ns-a tako da je prilicno klimava...ovo ostalo je lepo ocuvano osim dosta polomljenih palica...ali uglavnom ta plastika me njaka..

Ako hoces da znas da sviras uz logorsku vatricu balasevica onda ti je guitar pro dovoljan...
ako hoces malo vise onda ti preporucujem da krenes iz pocetka....Skale ,arpegio, modusi, progresije ....Uglavnom teorija muzike bilo bi najbolje teoriju jazz-a i blues-a ...
Smara prvih 2 - 3 meseca posle toga se vide opasni rezultati ....

Back