Avetinja
Veoma poznat
- Poruka
- 13.891
hvala na sugestiji, ali pored led dioda i halogenki mislim da bi bilo suvisno ogledalo.
Mislio sam da izgleda samo kao postolje lusteru ....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hvala na sugestiji, ali pored led dioda i halogenki mislim da bi bilo suvisno ogledalo.
Onda, ako ima puno dnevne svetlosti (prozora) mozes u kojoj go hoces farbi. U osnovi, tamne farbe "pritiskaju" prostorVisina je 2,63. Sirina, duzina 4 x 4.
Soba je veoma svetla. Veliki prozor plus balkonska vrata. Vec sam se odlucio za boju kajsije. Zidovi boja kasije, a ravan i kosi plafon svetlija boja kajsije. Probacemo pa cemo da vidimo.![]()
Pitanje za majstore. Imam na zidu LCD-TV, zid je od rigipsa. Da bih obesio TV na zidu, morao sam busiti i rupe za onaj nosac TV-a. E sad...da li problem zid dovesti opet u staro stanje, kako resiti stvar sa rupama da ih vise nema kad skinem TV sa zida? Hvala unapred.
svaki dobar gipsar moze da ih zatvori kao da nikad nisu postojale![]()
E super onda. Selim se pa treba sve da se sredi pre nego sto izadjem i tako to. Obradovala si me s´ovim, sad mi je lakse.
mozda te jedino razocaram jer ce retko koji majstor doci zbog par rupavidi da nadjes nekog po preporuci ko hoce to da odradi, nedaj da te odere
![]()
Колико се оквирно крећу цене по кв-м, уграђивање гипсаних плоча за плафон поткровља. Површина од 100 кв-м, колико би ме коштало њихов рад плус материјал? Питам отприлике цена.
spušteni plafon ravan sa materijalom je 15-16 eur-a pom2 , a kaskadni sa direknim i indereknim (skrivenim) svetlom kreće se oko 18 eur-a po m2.