Ginekomastija, Alan Turing i ti Englezi ... a i Srbi

Sensei

Master
Moderator
Poruka
92.518
Ginekomastija je abnormalno nekancerozno povećanje jedne ili obe dojke kod muškaraca zbog rasta tkiva dojke kao rezultat hormonske neravnoteže između estrogena i androgena.

Otkud mi to pade na pamet?

Pa, čitam o Alan Turingu, čoveku koji je dešifrovao famoznu Nacističku Enigmu za vreme II sv. rata i time skratio rat za više od 2 godine što je sačuvalo preko 14 miliona života. I kako su ga hemijski kastrirali nakon rata jer su ga uhvatili u homoseksualnoj aktivnosti. Kao posledica toga je razvio ginekomastiju.

A ako to nije bilo dovoljno da ga utuku, zabranili su mu kao gej čoveku, da izlazi iz zemlje i nije više mogao da radi na tajnim projektima jer takvom čoveku (gej) ne može da se veruje.

Umro je jer je pojeo jabuku sa cijanidom. Imao je samo 41 godinu.

U vreme njegove smrti javnost nije znala kakav je njegov doprinos bio za vreme rata. Tek nakon šezdeset godina, kraljica Elizabeta II zvanično je pomilovala Turinga.

A to me podseti na Milunku Savić...

maxresdefault.jpg

Ginekomastija je abnormalno nekancerozno povećanje jedne ili obe dojke kod muškaraca zbog rasta tkiva dojke kao rezultat hormonske neravnoteže između estrogena i androgena.

Otkud mi to pade na pamet?

Pa, čitam o Alan Turingu, čoveku koji je dešifrovao famoznu Nacističku Enigmu za vreme II sv. rata i time skratio rat za više od 2 godine što je sačuvalo preko 14 miliona života. I kako su ga hemijski kastrirali nakon rata jer su ga uhvatili u homoseksualnoj aktivnosti. Kao posledica toga je razvio ginekomastiju.

A ako to nije bilo dovoljno da ga utuku, zabranili su mu kao gej čoveku, da izlazi iz zemlje i nije više mogao da radi na tajnim projektima jer takvom čoveku (gej) ne može da se veruje.

Umro je jer je pojeo jabuku sa cijanidom. Imao je samo 41 godinu.

U vreme njegove smrti javnost nije znala kakav je njegov doprinos bio za vreme rata. Tek nakon šezdeset godina, kraljica Elizabeta II zvanično je pomilovala Turinga.

Pogledajte prilog 1285236

možda dečko nisi znao, al Englezi imaju vrlo zajedljiv i podli smisao za humor.
Nije rat skratila junačka CRVENA ARMIJA, nego neki LGBT sa ostrva?!
samo da nama SLOVENIMA ne padnu zasluge za bilo šta!
ne veruj englezima ni kad filmove snimaju!

cela priča sa tim šiframa je teška izmišljotina...najverovatnije, i pokriće da se pokrije gomila uhoda koje su imali, a i da se potre i poništi JUNAŠTVO Crvene Armije.

možda dečko nisi znao, al Englezi imaju vrlo zajedljiv i podli smisao za humor.
Nije rat skratila junačka CRVENA ARMIJA, nego neki LGBT sa ostrva?!
samo da nama SLOVENIMA ne padnu zasluge za bilo šta!
ne veruj englezima ni kad filmove snimaju!

cela priča sa tim šiframa je teška izmišljotina...najverovatnije, i pokriće da se pokrije gomila uhoda koje su imali, a i da se potre i poništi JUNAŠTVO Crvene Armije.
Englezi su se fokusirali na svoj deo fronta.

Размишљала сам о њој..
Па чудно је, зар не? Мада је неоспорна њена заслуга, ипак је и несвакидашња толика ратоборност?

Englezi su se fokusirali na svoj deo fronta.

koji nije ni postojao posle dankerka kada su im nemce VRATILI 200 000 vojnika iz obruča.
Normandija je napravljena kao jedan STAMPEDO da se stigne do Nemačke pre Rusa.
Vrteli su se tamo po africi i glumili ludilo, niko to nije ratovo ozbiljkno.
ZAPAD uopšte nije ni ratovao sa nemačkom, jedino SAD sa japanom su se tukle.
al sa nemačkom, NJET!

Back