Ginekolog

STAAAaaa??????? BRATE GDE TOLKE CENE???
Jel to u BG? Privatnik???

Ма, дааај, пап-тест 25000????
Па ја идем код приватника годинама, на сваких 6 месеци радим једном пап-тест, једном колпоскопију...и то задовољство код моје докторке кошта можда неких 4-5 хиљада!

Papa test i sve ostale analize (ultrazvuk, brisevi, SVE...). .Na pola godine.
Svaka cast Tvojoj doktorki, ali u svakoj privatnoj klinici samo ultrazvuk kosta oko 4.500 dinara. Ko ne veruje neka pozove, pa neka pita. Na primer BEL MEDIK. A koliko znam, (a znam) svaki bris se pojedinacno placa. Recimo 700 dinara po jednom.
Ja ne idem u ordinaciju, nego u kliniku.

Poslednja izmena:
Ма, дааај, пап-тест 25000????
Па ја идем код приватника годинама, на сваких 6 месеци радим једном пап-тест, једном колпоскопију...и то задовољство код моје докторке кошта можда неких 4-5 хиљада!

Ma i kod nas u Su u privatnim klinikama kompletan pregeld sa ultrazuvkom, Papa i sve ostalo 5.000 din
Kakvih 25.000,....ma to je pljacka!!!
Plata mi nije 25.000 din a ne da dam jos ginekologu.

Ma i kod nas u Su u privatnim klinikama kompletan pregeld sa ultrazuvkom, Papa i sve ostalo 5.000 din
Kakvih 25.000,....ma to je pljacka!!!
Plata mi nije 25.000 din a ne da dam jos ginekologu.

Kod privatnika te sve to kosta 5.000 dinara?!?
Samo ultrazvuk u klinikama uglavnom ovde kosta skoro 5.000 dinara.
Verovali ili ne toliko mi je uzeo covek.
Celu platu moju. Doduse platila sam karticom.

Jeste SKVO, drao me je. Zato tako izgleda, a to je ujedno odgovor na pitanje koliko me pali ginekolog. Kako moze da me pali ginekolog?
Vidim da je ova poliklinika ciji si link postavila povoljna vrlo.
"Jevremovac", "Belmedik", "Papic" svuda ultrazvuk kosta oko 4.500 dinara.
Pozovi, pa pitaj ako mi ne verujes.
Ko mi ne veruje da mi je uzeo 25.000 dinara, stavila bih mu ovde racun, ali ne mogu da nadjem. Trayila sam celog dana, ali verovatno sam ga bacila.

Tema je samo na prvi pogled za jedan drugi podforum.........
-Da li vam je ne prijatno da vas pregleda ginekolog muškarac?
-Ginekolozi muškarci su, po vašem mišljenju, grublji i nepažljiviji od žena?
-Vaše je samo da se opustite, a nek' brlja ko 'oce?
-Da li vam je muž/momak ljubomoran, ako zna da vas pregleda ginekolog muškarac?

Shvatile ste poentu? Nema dvosmislenosti? Tužbe, molbe, žalbe?
P.S.
Nisam ginekolog, al' volim da pogledam!

To je odlazak kod lekara i tako ga i dozivljavam
Niceg seksualnog nema u pregledu, obavljala ga zena ili muskarac
Da li se zene neznije - kako koja, uglavnom da
Moj ginekolog je muskarac i zaista nijednog momenta mi nije neprijatno zbog toga
Niti je mm ljubomoran
A i zasto bi bio?
I poradjao me muskarac
Pa sta?
U pitanju je zdravstveni a ne seksualni aspekt a to sto ti to mistifikujes je ocigledno sto nemas zenu i ne znas nista o trudnoci

Moj prethodni ginekolog radi, takodje, u jednoj privatnoj poliklinici.
Prebacio me je posle nekog vremena u drzavnu ambulantu kod sebe, da ne placam. Nije mi naplacivao nista, upadala sam kako sam htela, bez uputa...
Medjutim, tada je poceo da mi se nabacuje i ja sam presla kod ovog koji me dere. T.j. koji me je drao.
Ima ginekologa koji su mnogo napaljeni, da se ne lazemo.

P.S.
Meni uopste nije vazno da li je ginekolog musko ili zensko!
- da li ce biti grub ili nezniji nema veze sa polom, nego sa licnim stilom tog coveka
- moj muz nije ljubomoran, ali jeste svestan da ja osecam veliku neprijatnost prilikom tog pregleda i neko vreme posle pregleda... ja sam mu uvek detaljno pricala o svojim emocijama prilikom tih dogadjaja
- kod ginekologa moras ponekad da odes, pa moze to da se prezivi nekako... nije svakodnevno, te stoga ne pridajem veliki znacaj svemu ovome
:ukras6:

Meni uopste nije vazno da li je ginekolog musko ili zensko!
- da li ce biti grub ili nezniji nema veze sa polom, nego sa licnim stilom tog coveka
- moj muz nije ljubomoran, ali jeste svestan da ja osecam veliku neprijatnost prilikom tog pregleda i neko vreme posle pregleda... ja sam mu uvek detaljno pricala o svojim emocijama prilikom tih dogadjaja
- kod ginekologa moras ponekad da odes, pa moze to da se prezivi nekako... nije svakodnevno, te stoga ne pridajem veliki znacaj svemu ovome
:ukras6:

Da je neprijatno - jeste.
Da svaka od nas jedva ceka da prodje - i to je tacno.
Ali cim se zavrsi ja i ne mislim o tome vise.
I vise volim muskarce jer su pazljiviji prema zenama.

P.S.

Ne razumem poentu ove teme... Meni je bitno da moj lekar bude dobar stručnjak (a ne neki priučeni tatin sin koji je medicinu završio skijajući na Kopaoniku), da je ljubazan i da me ne tretira kao ovcu bez grama mozga...(mršte se i gledaju te ružno ako ih slučajno nešto pitaš)...Kog je pola, baš me briga... z:hm:

Nema veze da li je ginekolog muškarac ili žena.
Jedino ako vuku neke seksualne traume iz detinjstva... što je obradjivano u nekim američkim filmovima, pa ako naletiš na takve, onda si najebal*.
Šalim se, naravno!
Moj prvi ginekolog je bio jedan stariji muškarac i šta ga znam, bila sam mlada i taj prvi ginekološki pregled mi je ostao zaista u lošem sećanju. Bila sam uplašena ali ne zato što je ginekolog bio muškog pola, ne, nije mi to ni palo na pamet da primetim, doktor je doktor, dobar ili loš, uostalom kao što i u svim profesijama imate ljude koji znaju ili ne znaju posao koji obavljaju.
Elem, znači, bila sam uplašena zato što nisam znala šta me očekuje na pregledu i naravno nisam bila opuštena, a to je ključ da bi pregled uopšte bio uspešan. Taj isti ginekolog me je i vodio kroz celu trudnoću i šta ga znam, podnosila sam ga nekako.
Da je prijatan ginekološki pregled - nije. I retke su žene koje mogu da budu opuštene na stolu, pa bio ginekolog muškog ili ženskog pola.
Tokom godina imala sam prilike da me pregledaju i ženski ginekolozi i zaista nemam zamerki na njihov tretman prema meni.
Meni je ginekološki pregled sam po sebi neprijatan i ne mogu da kažem da više volim da idem kod zubara nego kod ginekologa kad to jednostavno nije tačno. Naprosto, ne volim ginekološki pregled, mada znam da se to mora obaviti s vremena na vreme.
Inače, mislim - bar u mom slučaju je tako, da su muškarci - lekari, doktori - već kako ih zovete, prema ženama generalno mnogo nežniji nego prema pripadnicima svog pola.

Nema veze da li je ginekolog muškarac ili žena.
Moj prvi ginekolog je bio jedan stariji muškarac i šta ga znam, bila sam mlada i taj prvi ginekološki pregled mi je ostao zaista u lošem sećanju. Bila sam uplašena ali ne zato što je ginekolog bio muškog pola, ne, nije mi to ni palo na pamet da primetim, doktor je doktor, dobar ili loš, uostalom kao što i u svim profesijama imate ljude koji znaju ili ne znaju posao koji obavljaju.

.Inače, mislim - bar u mom slučaju je tako, da su muškarci - lekari, doktori - već kako ih zovete, prema ženama generalno mnogo nežniji nego prema pripadnicima svog pola.

Lekar je lekar bilo kog pola daje, musko - zensko.Pregled preko odece je ne izvodljiv. Naravno da ginekoloski pregled nijebas prijatan ali, to je ipak nesto uobicajno za zene. Vazno je da ginekolog bude strucan i profesionalan. Mene je pregledao muskarac ginekolog i osecala sam se onako kao i svaka zena na tom pregledu, narocito prvi put. Moguce je da je tako, bar iz mog iskustva, u odnosu na ginekologa kao i na hirurga koji mi je pregledao dojke ili kardiologa mada me je slusao hladnim stetoskopom i ''kacio me'' na ekg.

Poslednja izmena:
Nije mi neprijatno da me pregleda ginekolog
Neprijatnije mi je npr kod zubara

Toooo, sestro! I ja tako mislim, a kad to kazem mnogi me cudno gledaju. Kome su jos neprijatni ginekolozi kad postoje zubari??? :zima:

Sad, da sam opustena na ginekoloskom pregledu, nisam. Ali ne zato sto me je sramota, vec zato sto sam od onih sto se uprpe kod lekara uopsteno, pa jos onaj miris ordinacije... Doduse, kazem, kod zubara je gore.

P.S.

nije mi neprijatno...sem u poslednje vreme, posto mi je nov ginekolog uzasno zgodan dasa, pa sam o njemu pocela da razmisljam u drugom kontekstu ;)
nisu nepazljiviji/grublji
nije mi muz/momak ljubomoran na ginekologa

Back