Ginekolog oplodio 49 zena .

a to što ta deca ne znajući za ostalu braću i sestre sticajem okolnosti mogu da se sretnu i zaljube i venčaju i imaju decu, to nikom ništa....i što će ceo život prvo pitanje kad nekog upoznaju pitati jesi li vto ili prirodnjak i ko ti je tata...koji kreten od lekara, manijak i egocentrik....kastrirarti kretena i tačka ...

a to što ta deca ne znajući za ostalu braću i sestre sticajem okolnosti mogu da se sretnu i zaljube i venčaju i imaju decu, to nikom ništa....i što će ceo život prvo pitanje kad nekog upoznaju pitati jesi li vto ili prirodnjak i ko ti je tata...koji kreten od lekara, manijak i egocentrik....kastrirarti kretena i tačka ...

Једино ако га откопају, Недо, али мислим да више нема потребе за тим :lol:

Тип је изгледа јако ценио своје гене...не пише нигде да ли је био ожењен, имао закониту децу и слично.

Apsolutno se ne slazem,sa kvalifikacijama nekih zlonamernih forumasa,da je Doktor Ginekolog uvrnut,sto je svesrdno svojom licnom spermom,oplodjavao zene,
koje su imale neplodne sterilne muzeve.Sama cinjenica,da je njegova sperma bila tako kvalitetna,da je svako osemenjivanje uspelo,govori da je to bila zdrava i
kvalitetna sperma.Ja postavljam samo jedno pitanje ? Ko je od vas,koji tako zlonamerno pisete o tom humanom coveku i lekaru,ko je od vas pitam,dobrovoljno dao
bar jednu dozu,te dragocene sperme,kojom bi se oplodila neka srecnica,koja zeli dete a muz ne moze da je oplodi.!!! Ne da je njegovo humano deloza osudu,nego
je po mom skromnom misljenju,taj lekar i humaanista,zasluzio,da se posthumno nagradi za svoje velicanstveno delo.:worth:

Ja sam cuo, ne mora da bude tacno, da su konji najzdravije zivotinje.
Kod ljudi postoji nesto sto se zove mentalno zdravlje, cak i kada ne govorimo o moralnim principima,
koje se prenosi s kolena na koleno. Mada, je za neke zene napredak svako intelegentniji od njih samih.

Back