GIMP - Slika na slici

Легенда_001

Veoma poznat
Banovan
Poruka
10.283
Ај мало помозите, иовако само блејите по интернету. :D

Како да у ГИМП-у, исечак слике, или целу слику убацим на другу слику, да буду целина, једна слика? :confused:

Како да у ГИМП-у, исечак слике, или целу слику убацим на другу слику, да буду целина, једна слика? :confused:
Treba da ides na online i iskoristis program ipiccy.Samo ukucaj ovu rec i ne treba da skidas taj progtam,vec direktno pokrenes i pogledaj dobro opcije.Moxes da uradis sa slikama sta god hoces.

Evo ja sam od dve slike napravio :
Collage.jpg

Inace to su mi dva unuka i njih drzim na desktopu.tako da su samnom dok ne dodju.

Prilozi

• IMG_20140613_080449.jpg
    IMG_20140613_080449.jpg
    47,7 KB · Pregleda: 1
Poslednja izmena:
Evo ja sam od dve slike napravio :Pogledajte prilog 362021
Inace to su mi dva unuka i njih drzim na desktopu.tako da su samnom dok ne dodju.

Ок, али нисам мислио тако, већ слика на слику, не једна поред друге. :)

На пример, једну слику цвета која је на пример 600х400 набациш на слику позадине где је на пример слика неке ливаде, величине 1024х768. :)

Maslacak-cvet.jpg

AcaBG, то је оно што ми треба... :)

Poslednja izmena:
gimp je vrlo slican kao fotoshop

konkretan problem se moze resiti tako sto razlicite slike dodajes kao layere pa ih sjedinjujes

tesko je objasniti , ima dosta tutorijala za slicne stvari

Нисам упознат са радом са сликама и графиком, ни у фото шопу, отуда и моје распитивање... :)

- - - - - - - - - -

Evo jedne slike koje sam uradio u ms paint dok sam imao win xp svi su mislili da sam sliku uradio u foto shop-u :mrgreen:

Хахаха, страва! :lol:

Back