GIMNAZIJE

Da, ali i u turističkoj ima sociologiju, i ustav i pravo građana (za filozofiju nisam sigurna)
Nego, ajd, gimnazijalci uvek misle da je njihova škola najbolja :lol: :lol: :lol:

Ma gimnazijalci su ti posebna sorta ljudi... Debeli, teshi i misle da sve znaju... :lol: Shalu na stranu, i u turistichkoj imash sociologiju, filozofiju i ustav i pravo gradjana... I znam da cjete sad recji, pa gimnazija daje josh shire znanje, to sam vecj chuo i jasno mi je... ;)

Ma gimnazijalci su ti posebna sorta ljudi... Debeli, teshi i misle da sve znaju... :lol: Shalu na stranu, i u turistichkoj imash sociologiju, filozofiju i ustav i pravo gradjana... I znam da cjete sad recji, pa gimnazija daje josh shire znanje, to sam vecj chuo i jasno mi je... ;)
Ako imash, onda super. Jeste tačna tvoja poslednja rečenica, ali to je samo teoretski. U praksi je malko drugačije... ;)

Nije isto upisati i završiti neku školu, to treba da ti je jasno.
Npr. koliko sam čula, ovde u Beogradu ima jakih škola za koje ti treba više od 90 bodova za upis, a završavaju se laganica jer su 'elitne' i profesori neće da daju loše ocene koje kvare prosek, pa prosek generaciji, pa prosek školi.
Ne tvrdim da je tako, ne znam, nisam odavde, ali gde ima dima, ima i vatre.

No složićeš se sa mnom da se opet postavlja pitanje šta je kome teško a šta lako ;)

ništa na tvoj račun ili bilo koga iz tvoje škole, odmah da se ogradim, ali i među npr. jednako uspešnim ljudima jednima leži nešto što je drugima baš teško, i tako... nadam se da sam shvaćena :)

e brate ne znam sta filozofirate, evo je idem u 14 druga god. msm zazane i drustvo su extra ali svuda ima grupica. 14 je laganica ali par zeznutih profesora tipa arizona i kvrga. Ko odavde ide u 14! pozz

Ja idem u Devetu, drushtvo super (naravno, neki, ima shtrebercina ne vidjenih, kojima je jedina tema za razgovor ucenje) , moze da se bleyi, da se bezi (ako ukacite fazon :) )
al zato kad se odgovara....pismeni....kontrolni....kuku :shock:
I josh neshto: da li je bilo ko u prvom gimnazije pisao seminarski rad iz knjizevnosti??? Mi jesmo....Toliko o tome. :roll:

HELP ME
DA LI MOZE NEKO HITNO DA MI URADI OVE ZADATKE

UGAONA BRZINA NEKOG TOCKA SMANJI SE RAVNOMERNO OD 1200 omega obrtaja u minutu DO 600 omega obrtaja u minutu U VREMENU delta t JE 10 sekundi.ZA KOJE VREME CE SE TOCAK ZAUSTAVITI?

DVE METALNE KOCKE KRECU SE ISTOM BRZINOM.KOLIKA JE IVICA PRVE KOCKE AKO JE NJEN IMPULS 2 PUTA VECI OD IMPULSA DRUGE KOCKE?IVICA DRUGE KOCKE JE DUZINE 30cm(GUSTINA METALA JE 8600kg/m3)

DUZINA MINUTNE KAZALJKE NEKOG CASOVNIKA JE 12cm.KOLIKA JE UGAONA BRZINA KAZALJKE,KAO I BRZINA NJENOG IMPULSA?

Ja idem u Devetu, drushtvo super (naravno, neki, ima shtrebercina ne vidjenih, kojima je jedina tema za razgovor ucenje) , moze da se bleyi, da se bezi (ako ukacite fazon :) )
al zato kad se odgovara....pismeni....kontrolni....kuku :shock:
I josh neshto: da li je bilo ko u prvom gimnazije pisao seminarski rad iz knjizevnosti??? Mi jesmo....Toliko o tome. :roll:

Seminarski iz srpskog?! :confused: Nikad u zhivotu nisam pisao... A tema leti gooore... :super:

ljudi da li moze neko da mi kaze kakvi su profesori u cetrnaestoj na drustvenom smeru. Znam za arizonu i cuo sam da je otisla u penziju. I moze li neko da mi pomogne da li da upisem veronauku ili gradjansko gde je manje smaranje i gde su bolji profani.

Joj,kud upisah tu gimnaziju :S :lol:
Mada,da budem iskrena,velike su razlike medju gimn... Iz mog i iskustva mojih prijatelja,najteze su (pricam za BG): Deveta,Prva,Deseta,Dvanaesta,Sesta...a lakse su : Zemunska,Sedma,Petnaesta,Sportska...

Ja cu upisati neku iz sredine. Necu bas pretesku, da ucim i ono sta mi treba i ono sta mi sigurno nece trebati, a necu ni neku laku, da je zavrsim sa pola mozga, pa ne mogu upisati drzavni fax. :hahaha:

Zna li neko kakve su IV i Sveti Sava i ide li neko tamo? :cool:

Sveti Sava je opustencija,svi koje znam odatle prolaze extra...ali ne dobiju bas neko znanje,pa posle upisuju Mega bleju,Singi dingi i slicne...ima izuzetaka,ali . . . IV ti je bolji izbor

Back