Gimnazije u Novom Sadu

LaSorcièreNoire

Zainteresovan član
Banovan
Poruka
194
vashe misljenje o njima:mrgreen:

koja je na kakvom glasu,koja vam se najvishe dopada,koju najvishe prezirete i zbog cega?
ne mora biti veno za predmete,moze i za imidz skole...

npr ja znam da je Svetina uvek bila ghetto b.icth high school:mrgreen:

a mozete pretvoriti i u generalnu diskusiju koja je bolja da upishete :)

Da mogu da vratim vreme unazad ne bih upisala Lazinu gimnaziju recimo vec Jovinu ili Karlovacku.
Upisala sam je jer mi je bilo bas svejedno ( nije svejedno) i zato sto je moja najbolja drugarica htela da ide bas u nju.
Dva meseca po upisu drugarstvo se raspade a ja zaglavih u vec navedenoj.

Postoje dva, tri dobra profesora u toj gimnaziji - i ta tri vrede suva zlata..recimo profesor filozofije ^^
Divan covek.
Ali vecina kadra je bila prilicno krsh - u moje vreme.

sada se dosta toga promenilo, skola je dosta izgradjena i stvarno lepo izgleda, mozda su i kadar menjali...
Ali u moje vreme je bila krsh :D

E Lazina... cula sam da su tamo nemoguci profesori,bash se na nju zale,cula sam da su nekog oborlili na godinu iz likovnog:eek: da jako vole da te zaj.ebavaju.. al su zato otvorili valjda smerove za glumu,reziju..

ja inace nisam znala gde je ta gimnazija,tek pre nekoliko meseci sam je videla prvi put :lol:
a masa koliko znam ide alternativna,..ne?

Da, Lazina ima jake sekcije, posebno glumacku i hor:)
Toga je bila i u moje vreme, a moguce je da su sada i prosirili repertoar:)

A strucni kadar jeste nemoguc...tu je bilo takih ludaka da smo se mi cesto sprdali da nije slucajno sto je skola okrecena u zuto i ima resetke na prozorima..

Masa je sve samo ne alternativna:D
Vecmom je tu okupljen fenseraj.
Alternativaca najvise ima u Jovinoj i Karlovackoj, bar sudeci po ljudima koje poznajem:)

A to da si je tek nedavno videla me ne cudi uopste, pre je bila zaklonjena nekim brdom i gomilom zbunja, tek su nedavno to uredili da lici na nesto:D:D

I to na odlican nacin su prosirili :)
bash su me iznenadili,postali su jedina skola u srbiji gde imash umetnicke smerove,u srednjim skolama,Bogu hvala,bilo je i vreme:D

a to da bi upisala neshto drugo...tako je uvek :)
nekako uvek bar pola zazali..iako ja nikad nisam volela taj stav da neko upishe samo jer pola drushtva ide negde ( ne govorim ovo za tebe vec uopshteno : )
I ja bih u retrospektivi upisala Karlovacku,Jovinu ne bih jer je ipak previshe teshka,ali je prelepa skola. Ili bih upisala Ekonomsku,smer turisticki tehnicar
oni imaju ekskurzije cini mi se

1. Grcka
2. Tunis
3.Italija
4. ne znam shta

I moja srednja ima resetke na prozorima:mrgreen: i mi vazimo za najveci fenseraj valjda:mrgreen:

a za Svetinu,tu sam cula svashta, uglavnom znam da vecina tih siledzija ( shto se mushkog dela tiche ) ode,a devojke tako malo..svadjalacki nastrojene..mogu da mislim u shta se onda transformisu na kraju :lol:

ali,da...vashi profesori jesu na glasu kao ludi:D

pa,kad sam prolazila videla sma neke ljude sa skolskim torbama kako idu u nepoznatom pravcu i znam da sam pomislila '' a gde oni idu '' i onda sam je videla,i secam se da mi se nije dopala zuta boja

i jeste,Karlovacka je skroz alternativna :) znash da oni imaju jednog skolskog psa,kojeg zovu Medjutim i zivi im u dvorishtu? :)

Back