Giljotina

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Vrela Cica

Iskusan
Poruka
5.579
Iskreno da vam kazem, plasim se za sebe. Skoro sam se probudila. Jos sam u mojoj spavacici i razmisljam sta me sve ceka danas. Tea je jos uvek kod mene. Sinoc smo ostale kod kuce i gledale film. Ona je htela da pozove nekog decka, ali ja sam joj rekla da to bude nas "grl najt". Plasisla sam se da ce dovesti nekog, pa da ce on prespavati, a mozda ce i voditi ljubav, a ne volim kada to neko radi kod mene u stanu.
Sigurno se pitate zasto se JA osecam tako kao da idem na giljotinu. Danas imam cas vajanja. Nadam se da nece biti opet ona baba. verujte mi da mi je muka od odlaska na te casove sa ruznim modelima. Pored toga, moram da odem da se vidim i sa nekim tipom, koji bi trebalo da mi okreci sobu za kucne ljubimce. Verujte mi, tamo je kao da je bomba pala. Moje male mice uopste ne vode racuna o higijeni.
Jedina svetla tacka ce mi biti vidjanje sa deckom. On je sladak. Nadam se da i on nece biti umoran posle radnog vremena.
Dakle, znate one dane, kada nemate volje ni za sta. Ono bolje odustati, nego ustati. Ja sam danas super, samo me nervira ta baba i taj neki unutrasnji dekorater. Jao, kako on ngrozno izgleda. Ima neke debele prste i sav je nekako izopacen. Uvek nosi neku raskopcanu kosulju i neki debeli lanac.
Sta da radim?

Iskreno da vam kazem, plasim se za sebe. Skoro sam se probudila. Jos sam u mojoj spavacici i razmisljam sta me sve ceka danas. Tea je jos uvek kod mene. Sinoc smo ostale kod kuce i gledale film. Ona je htela da pozove nekog decka, ali ja sam joj rekla da to bude nas "grl najt". Plasisla sam se da ce dovesti nekog, pa da ce on prespavati, a mozda ce i voditi ljubav, a ne volim kada to neko radi kod mene u stanu.
Sigurno se pitate zasto se JA osecam tako kao da idem na giljotinu. Danas imam cas vajanja. Nadam se da nece biti opet ona baba. verujte mi da mi je muka od odlaska na te casove sa ruznim modelima. Pored toga, moram da odem da se vidim i sa nekim tipom, koji bi trebalo da mi okreci sobu za kucne ljubimce. Verujte mi, tamo je kao da je bomba pala. Moje male mice uopste ne vode racuna o higijeni.
Jedina svetla tacka ce mi biti vidjanje sa deckom. On je sladak. Nadam se da i on nece biti umoran posle radnog vremena.
Dakle, znate one dane, kada nemate volje ni za sta. Ono bolje odustati, nego ustati. Ja sam danas super, samo me nervira ta baba i taj neki unutrasnji dekorater. Jao, kako on ngrozno izgleda. Ima neke debele prste i sav je nekako izopacen. Uvek nosi neku raskopcanu kosulju i neki debeli lanac.
Sta da radim?

Danas je malo zahladilo, otvori prozore, i neće biti raskopčan :)

A što se tiče babe, pa već sam te ovo pitao: što ne ponudiš Tei da pozira?

Sta da radim?

zovi menadzera :mrgreen:

Sta da radim?

Udaj se,da selo bude mirno:p

Moze. Ja bih onaj od soje, a Tea ne pravi pitanje. ;) Znate vec Teu! Jaooooo, ubice me!

Tea je stidljiva. Evo i ona cita ovo, pa ne mogu da kazem sve. ;)

Pa hajde onda da pitam: imaš li ti uopšte neku prijateljicu, koja bi mogla pozirati, a koja bi tebe mogla inspirisati? Uostalom, ako nemate nikoga, moram pitati: koliko košta poziranje? :) Možda se i ja ogrebem o neku kintu dok dolazim na fakultet u BG.

Moze. Ja bih onaj od soje, a Tea ne pravi pitanje. ;) Znate vec Teu! Jaooooo, ubice me!

Tea je stidljiva. Evo i ona cita ovo, pa ne mogu da kazem sve. ;)

Tea je stidljiva :zcepanje:a istrcava gola pred pohotnim muskarcima..i krade ti posao...:rotf::rotf:

mene bi bio cisti blam..da radim to sto vas dve radite..sramite se...:rtfm:...................:mrgreen:

Bila sam na casu. Danas sam bojkotovala cas. Ponovo. Ja hocu da dovede nekog normalnog. Ova baba mi se ne svidja i necu da je vajam. Ivan nece da pozira, jer mora da nam pokazuje sta da radimo. Ja sam rekla: "Doveci nekog slatkog, inace ja cu i dalje da bojkotujem." Videcemo u cetvrtak sta ce biti.

Pa hajde onda da pitam: imaš li ti uopšte neku prijateljicu, koja bi mogla pozirati, a koja bi tebe mogla inspirisati? Uostalom, ako nemate nikoga, moram pitati: koliko košta poziranje? :) Možda se i ja ogrebem o neku kintu dok dolazim na fakultet u BG.

Ne znam, koliko je poziranje. JA imam prijateljice i prijatelje, a i neke bivse. ;) Ali ja nisam pimp. Sta ja ima da obezbedjujem nekom posao. On treba da vodi racuna o tome. Ja sam igracica i imam nastupe, na kojima JA igram. Tako i on treba da obezbedi neku osobu, koja ce biti kako treba.

Tea je stidljiva :zcepanje:a istrcava gola pred pohotnim muskarcima..i krade ti posao...:rotf::rotf:

mene bi bio cisti blam..da radim to sto vas dve radite..sramite se...:rtfm:...................:mrgreen:

Zasto bih se ja sramila? Ja nikog ne teram da me poziva na svoje zurke. A ona se valjda opametila, pa me nece sabotirati. Iskreno, iako smo provele vec nedelju dana, ja njoj ne verujem u potpunosti. Trenutno je sa nekim od momaka, a ne bih volela da ovo vidi kasnije. Ona je mnogo radoznala i voli sve da proba, pa tako i da caska na kompjuteru, iako ne zna sta je hard disk.

Mene zanima kako ljude ne mrzi da otvore po jedan nik za svaki forum na krsti koji je malo vise posecen?

Meni nije jasno, zasto ti postavljas takvo glupo pitanje kod mene na temi. Ako si mislila da sam ja neki klon, odmah cu ti reci da nisam. Svi znaju da sam ja to sto jesam i da obavezno obavestim ljude ko sam i sta sam. Ja sam bila banovana, pa sma otvorila drugi nalog. To sto si ti ljubomorna, ti to treba da ostavis za sebe.

Molila bih vas da pre citanja mog posta odbacite sve zle misli i da odbacite sve predrasude, koje imate o bilo kome, bilo cemu. Procitajte ga iskreno i cistog srca, jer cu i ja vam pisem, kao zrtva mog cistog srca i dobrote. Posebno, molilm vas da me ne smatrate za neku snobkinju,
Ja imam jednog elektricara. On odrzava instalacije u mom stanu, u kom zivim. Povremeno odrzava instalacije i u drugim prostorima, koje iznajmljujemo, ali se sada radi o meni i mom stanu, odn. to je stan moje mame u kojem i ja zivim. Pre par godina, dosla sam sam majkom i jednim delom zaposlenih iz jedne strane zemlje. Kupili smo ovaj stan u kojem ja zivim po prilicno visokoj ceni u centru Beograda. Kada smo dosli, morali smo da ga sredimo, da bi zadovoljavao standarde na koje smo navikli. Dakle, nemojte da pomislite da sam neka nepatriotkinja, ali ovde je sva infrastruktura katastrofalna, a da vam ne pricam o struji. Tu pocinje moja prica. Taj elektricar je bio mnogo sladak, zgodan i duhovit. Ozenjen je ima dvoje dece. I ona su bas coool. Cerka mu je malo dosadna, ali to nije ni bitno, samo je odslusam i gotovo. Povremeno zna da provaljuje neke gluposti, ali posto joj je tata sladak, ne zameram joj mnogo. ;) On ima i sina. On je duhovit i veseo momak. Malo je stariji od mene. Mada nije bas malo. On je '86. godiste ili '85. Nisam bas sigurna. Znam da mu je i sestra starija i od njega, a to znaci i od mene.Zena je stvarno super. Verujte mi cela njegova porodica je vesela i duhovita. Ja ne verujem da su se oni ikada posvadjali. BAs su dobri i veseli ljudi. Cak i ta dosadna cerka, zna da bude nekada zanimljiva. Na primer, kada cuti, ali to ne radi cesto. Dakle, porodica mu je coool. On je fino izgledao. Leti je dolazio u sorcu. Imao je neki mnogo kratk sorc. Ponekad je moglo svasta da se vidi. ;) Dakle, moji utisci o njemu i njegovoj porodici su bas pozitivni. Problem je kod instalacija. Malo, malo, pa se nesto pokvari. Crkne neka sijalica. Crkne mi masazer pre neki dan. Crkne ringla. Skoro ukljucim peglu za kosu, kad ne radi. Pozalim se kucnoj pomocnici, a ona proba, kad ono radi. Ispalo je da nije dobar kontakt u utikacu. Njega kucna pomocnica voli, ali ne misli da je neki majstor. Ja sam joj rekla da ga pozove, ali ona kaze da ce on opet sve zabrljati.
Sigurno vam se desilo da nekome oprastate, iako vidite da stalno gresi. On mi je toliko simpatican, pa mi je zao da pozovem nekog drugog. Da li dozvoljavate da osecanja gospodare vasim zivotom? Da li se klonite toga? Sta uraditi? Kako se obuzdati?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back