Gijom Muso

luka19m

Zainteresovan član
Poruka
243
nisam ovde nasao temu, pa sam odlucio da je zapocnem.
pre par nedelja sam trazio neku dobru i u knjizari i nije bio neki izbor, pa sam uzeo Zov Andjela od pomenutog pisca. Delovalo je kao ljubavni zenski roman, ali kada sam procitao kratak sadrzaj, video sam i nagovestaje triilera.
kranuo sam da je citam i jednostavno nisam mogao da je ispustim :D
toliko je napeta, prosto te mami da je citas dalje i dalje..
nije klasicna ljubavna limunada sa kioska, vec ozbiljan roman.. ima i akcije, i napetosti, pa i psihologije..
posle te knjige sam procitao Sedam godine kasnije, a onda i Zato sto te volim.. to je do sada , po meni najbolja, jednostavno ta knjiga je nesto posebno, voleo bih da je svaka osoba na svetu procita :D
bas ni jedna knjiga nije ostavila takav utisak na mene.
Sinoc sam zavrsio Kako bih bez tebe, jos sam pod utiscima.. ta knjiga je tako posebna, bukvalno ima dusu.

posto su njegovo knjige svetski bestseleri, a i u Srbiji su top 1. verujem da vas ima koji ste citali njegova dela, pa evo, napisite ovde utiske, misljenja, itd...

Idi na Žene. Tamo ima tema Biblioteka. Možda će ti neka odgovoriti. Znam pouzdano da ima onih koje su čitale.;)
Jednom sam kupila Zato što te volim. Rekle su mi da je predvidiv do bola, i ja sam knjigu odmah poklonila. Nisam ga čitala. Međutim, moj kolega "francuz" je kupio na sajmu na francuskom, oduševljen je bio. Stvar ukusa.

Poslednja izmena:
Idi na Žene. Tamo ima tema Biblioteka. Možda će ti neka odgovoriti. Znam pouzdano da ima onih koje su čitale.;)
Jednom sam kupila Zato što te volim. Rekle su mi da je predvidiv do bola, i ja sam knjigu odmah poklonila. Nisam ga čitala. Međutim, moj kolega "francuz" je kupio na sajmu na francuskom, oduševljen je bio. Stvar ukusa.

pa nisam stavio temu jer knjige ne citaju samo zene, meni je moj profesor njega preporucio.
ne znam ko ti je rekao da je predvidiva knjiga, ali taj nije normalan :D
haha, salim se, ali ova knjiga je veoma nepredvidiva i na kraju je ogromno iznenadjenje, tako da ti je preporucujem :)

Јок. Имам утисак да има слаб вокабулар и да је дело, некако, слабо осмишљено. Шта знам, то је само неко моје мишљење.

Back