Gigatron

bebicmiki

Početnik
Poruka
5
Meni su klosari iz gigatrona poslali probusen bazen za decu. mi zvali da reklamiramo kazu oni trebali ste to odmah videti pa prijaviti> znaci sledeci put lepo kazem kuriru parkiraj i cekaj dok naduvam i napunim vodom pa ces tek onda dobiti pare!?!
Nisu hteli da zamene bazen ni da vrate pare a kad sam hteo da odustanem od ugovora sa njima rekli su da ce mozda njihova tehnicka sluzba utvrditi neispravnost pa nece hteti da raskine ugovor...
klosari jedni za 4000 din sram da vas bude eto to vas castimo ja i moja deca

valjda narudzbe preko interneta mozes vratiti u roku od 15 dana bez ikakvog obrazlozenja?
mozes ali njihova tehnicka sluzba mora da utvrdi da li je proizvod ispravan i utvrdili bi da nije jer sam im i sam rekao,pa u tom slucaju ne mozes vratiti robu. nije mi samo jasno sto ta tehnicka sluzba nije tako azurna kad salje tu istu robu???

Nema ta opcija lagali su te,samo 14 dana vracanja preko neta kad kupis
ma ima pise u ugovoru koji su poslali,ma znaju oni kako sebe da zastite. ali da toliko nisko padaju da se blamiraju za 4000 din ne mogu da verujem...
kupio sam pre mesec dana bastensko crevo preko neta od nekog lika sa sajta i kad je stiglo bilo je probuseno. nazovem lika on posalje novo ispravno o svom trosku,e to je fer poslovanje..

Back