Gibonni

Kako san ja dobija lp unca fibre? Jednog dana san otiša na mtvadria.com kad ono nagradna igra osvoji lp unca fibre. tribalo je samo napisat 'pricu', sa zadanim naslovom Pozivnica Gibonniju.
Evo moja pobjednièka prica...
Pozivnica za poznavatelja mojeg uha - Gibonnija

Gibonnija bih prvo pozvao u Splitu da odemo do pazara jer, judi moj, on kaze da on to moze i zavezanih ociju (što i ne cudi jer on moze i budan sanjati). Posli bi sili i popili kavu u kaficu koji se nalazi na kriznju Smojine i Bebic Tome (tu se okuplja sva domaca spica - i babe i dica)
I tako bi oko podne otišli u moj kvart da mu pokažem di sam proveo svoje zlatne godine.
Tko zna mozda putem sretnemo i curu koja mi se svidja ali ona mene ne obadaje ni dva posto, ona je sama sebi dovoljna.
Zatim bi malo hoooodali pored ovih splitskih cesta di bura raznese novine i kese i onda bi stigli do jednog kluba di je muzika uzvo i di sve plešu osim mene. Ja naime ne znam plesat (plesem poput sumskog medvjeda). Uvik sam se divija tim ljudima u klubu kako plesu i vladaju svojim tijelom, imaju oni neku tajnu vještinu.
I eto ga, moji dobri judi vec nan je pala vecer, nisan ni vidja koliko je prošlo vrimena, ali bolje i da je prošlo vrime nego vrime da se pomirin sa svitom. I na samom kraju bi se zahvalia Gibi što je bio s menom na ovom putovanju i za mene uciono pravu stvar, jer sutra je vec novi dan i pocinje skola a onda sam opet i medu jude, zviri i bestimje.

Back