giant centipeda

e ja bih recimo malo pala u nesvest da vidim to chudo kako ide ka meni....
uh,kakva je....
olja,a chime bi je hranila? ne bi joj valjda dala svog skochimisha :shock: (salim se)
ja nikad ne bih mogla da drzim ljubimca koga moram da hranim zivim misevima ili pacovima...itd...

e ja bih recimo malo pala u nesvest da vidim to chudo kako ide ka meni....
uh,kakva je....
olja,a chime bi je hranila? ne bi joj valjda dala svog skochimisha :shock: (salim se)
ja nikad ne bih mogla da drzim ljubimca koga moram da hranim zivim misevima ili pacovima...itd...

:) hrani se belim misevima kad odraste a svog misa volim i nedam ga nikom...ma otkud znam, fascinirana sam zivotinjkom...u prirodi jede mlade iguane tako sto ih namami na tanke grane odakle nemaju izlaza....ubijaju plen otrovom ali ako coveka ubode samo jako boli...

ma nema mazenja...ako te ujede otruje te i to te jako boli par dana...imam ja psa koga mazim i skocimisa koji grize pa ga opet obozavam...ovo cudoviste me jednostavno fascinira...kao Alien je.....

E pa ako te fascinira onda ce te ovaj forum oduseviti: http://www.teraristika.org/forum/index.php

Gomila korisnih informacija na jednom mestu, na kojem mozes i da je kupis. Meni je dosta pomogao dok sam imala tarantulicu. Dok mi je mace nisu otkrile :sad2:

fascinantna zivotinja....razmisljam da je nabavim...molim odgajivace da podele iskustva na ovoj temi.....

Nikad ne bih mogla da budem fascinirana ovakvom životinjom ... naročito ne posle ovog snimka.... te krvoločne zverke koje jedu druge životinje ne volEm nikako ....

Za mene je ljubimac samo ona životinja koja može da ti na neki način uzvrati ljubav ... koju možeš da maziš, da se igraš sa njom i da budeš sigurna da nikome neće nauditi. Sve ostale varijante kućnih ljubimaca su mi ''out''.

Ne bih sebi dozvolila da držim ljubimca i da razmišljam da li će me ujesti, otrovati ili me udaviti na spavanju ... neka hvala.

E pa ako te fascinira onda ce te ovaj forum oduseviti: http://www.teraristika.org/forum/index.php

Gomila korisnih informacija na jednom mestu, na kojem mozes i da je kupis. Meni je dosta pomogao dok sam imala tarantulicu. Dok mi je mace nisu otkrile :sad2:

hvala puno...:)....kad sam isla u Budimpestanski u zoo vrt obozavala sam da idem u Insektarijum...i tarantule su mi cool a sestra mi ima i kameleona i jastoge i krabe....i sin mi je sklon egzoticnim zivotinjama i on me nagovara da uzmemo kukuruznog smuka (zmija)...eh ko zna...ali ovo cudoviste cu da razmotrim :)....

Back