Ghosting

mekflaj

Poznat
Poruka
8.291
Ghosting - the practice of ending a personal relationship with someone by suddenly and without explanation withdrawing from all communication.

Osoba naglo prekida komunikaciju i odlazi iz života te druge osobe bez obrazloženja, ičega.... Nestaje kao duh...

Da li vam se desilo ili vi tako postupili?

Desilo mi se, da.
Dopisivao se sa jednim zanimljivim likom dugo.
Odjednom je elegantno nestao, povukao se iz komunikacije.
Meni to super potez s njegove strane.
Bez objašnjenja i sranja.
I dan danas imam lepo mišljenje o njemu.

13001105_957409031040723_3518160075864269816_n.png

Ghosting - the practice of ending a personal relationship with someone by suddenly and without explanation withdrawing from all communication.

Osoba naglo prekida komunikaciju i odlazi iz života te druge osobe bez obrazloženja, ičega.... Nestaje kao duh...

Aha.

Vodolije.

:D

Desilo mi se. Posle je ta osoba htela da ostvari kontakt sa mnom, ali ja nisam to dozvolio jer sam se bojao da opet isto ne ponovi. Evo skoro 20 godina ima da se nismo čuli.

Mislim da mi se nije desilo... koliko se sećam. Ali nije da ne bih voleo.

nije mi se desilo da se neko tako ponaša prema meni, desilo se da sam ja tako postupila 1 u životu do sada, nije dosada, nego do sada.
Inače, imala sam sopstveni razlog zašto je dobro da tako postupim, to nije stil mog ponašanja, nisam u tom modu, situacija je išla svemu u prilog, a i u krajnjem slučaju da se ne pravdam, odgovaralo mi je tako da se postavim (((:

da, tako sam nestajala ranije, i sad ukoliko procenim da je potrebno, a svakako je bolje kad se neshto lagano gasi , bilo prijateljstvo bilo ljubav, otici bez velike buke
osim kad je situacija takva da je potrebno raspraviti neshto, ali to je druga pricha, to znachi da josh imam zelju da ostanem sa nekim u kontaktu ili su neke nesuglasice dovele do trzavica u odnosu
lagano nestajanje je ok, ljudi sa kojima sam se tako "rastala" ostaju mi u lepom secanju

Back