крсташ
Poznat
- Poruka
- 8.551
То је постало друштвено прихватљиво.Moraju? Ne, to su kukavice. Ukoliko ne mogu na pravi način da prekinem neki kontakt onda treba da se otuđim od ljudi i izopštim iz društva. To je kukavičluk.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
То је постало друштвено прихватљиво.Moraju? Ne, to su kukavice. Ukoliko ne mogu na pravi način da prekinem neki kontakt onda treba da se otuđim od ljudi i izopštim iz društva. To je kukavičluk.
Vreme je za armagedon.То је постало друштвено прихватљиво.
Питање је да ли је он у ствари он. Има људи којима је досадно и воле да направе профиле за упознавање и то им је разонода. Брдо има лажних пророка, удатих, ожењених, у вези и слично.
Ја се питам да ли је он он а не нека пријатељица која се зајебава.
Типа, муж направио лажни профил и стартовао своју жену, ова се примила, и после 6 месеци запалила да види уживо своју сродну душу, и напустила брак од 10+ година, да би сазнала да је то био њен муж.
Људи јесу болесни.И то је могућа опција. Али је стварно некако..безвезе да се три године дописују интензивно и да он нестане.
Помало је..болесно..
Bravo! Vidiš kako je lako.
Треба и то знати.Bravo! Vidiš kako je lako.![]()
То је постало друштвено прихватљиво.
Gde juri toliko daleko ako nije bila sigurna da će doći i ko zna ko će doći čak ako je htela da ga iznenadi? Mozda je taj bio tu na trenutak i otisao. Svašta moze da bude.This article was one of Herald Travel’s top stories of 2024.
Znaci žena se tri godine dopisuje s tipom i valjda su kliknuli, uputi se avionom do njega (1600 km) i ovaj je ladno nije ni pojavio već je nestao poput duha
Provela sam tri do četiri sata na aerodromu trčeći u krug - i kada sam shvatila da neće doći po mene, otišla sam.
Kakav je to poremećaj i zašto to ljudi rade ?
Pogledajte prilog 1666860
Link
Донесоше Љис на Писхологији и баш их бригаDobro, nemojte više da spamujete. Brišem svaki sledeći spam post.
Ваља додати да је он њој платио карту. Додуше, само у једном смеру. Што има смисла јер она није требала да се врати већ да се усели код њега. Наводно је градио кућу и хтео је да му помогне да је уреди.Mene zanima da li je to sve što piše u uvodnom postu. Tačnije, da li je on ponovo zvao devojku, šta joj je rekao i sl.
Ili je ona odlučila da zaboravi na celu priču sa njim?
PajserДонесоше Љис на Писхологији и баш их брига
Ваља додати да је он њој платио карту. Додуше, само у једном смеру. Што има смисла јер она није требала да се врати већ да се усели код њега. Наводно је градио кућу и хтео је да му помогне да је уреди.
Кад је стигла на аеродром, он јој слао поруке у којима је уверавао да ће стићи а последња порука коју јој је послао је био његов селфи на којем је приметила да вози у погрешном правцу. Онда је она њему послала поруку у којем му каже да не верује да ће уопште да дође по њу и након тога је престао да јој шаље поруке.
Прича објављена Априла 2024-е. Не знам шта је било у међувремену.
Тако се сада понашају и привредна друштва.Nije i neće postati društveno prihvatljivo
Ја се питам да ли је прича уопште истинита или јој је циљ самореклама.Pajser
Ја се питам да ли је прича уопште истинита или јој је циљ самореклама.