ghost rider

Kakav ludak majko mila, prosečna brzina 273 km/h! Dobro je da se nije zalepi u onaj zeleni furgon. Ajd' snimio je to pre 13 godina, nadajmo se da se u međuvremenu opametio, ako nije poginuo.

Ti za Ghosta su limunada.. Ghost nije normalan kad Busi stavi turbo 400ks pa je na 300km/h digne i vozi na zadnjem do ko zna koliko .. Mislim da se zalepio negde a nije ni čudo lik je totalni adrenalin junkie

bajati snimci
obični dokoni bogataški pederčići
al dobro, kako žive tj. voze tako i završe
na to sam se i ja ložio dok nisam natrčo na klip kako motorista gine, pa sam malo gledo drugih klipova na tu temu i onda te paljenje na to mane za kratko vreme

bajati snimci
obični dokoni bogataški pederčići
al dobro, kako žive tj. voze tako i završe
na to sam se i ja ložio dok nisam natrčo na klip kako motorista gine, pa sam malo gledo drugih klipova na tu temu i onda te paljenje na to mane za kratko vreme

Nekada je postojao sajt sa sve slikama ispadnutih creva po putu npr... ukinuli su ga davno...

Ti za Ghosta su limunada.. Ghost nije normalan kad Busi stavi turbo 400ks pa je na 300km/h digne i vozi na zadnjem do ko zna koliko .. Mislim da se zalepio negde a nije ni čudo lik je totalni adrenalin junkie

Izvoli ga

hqdefault.jpg

patrik_1_1_i620x350.jpg

-
Patrik Furstenhoff

ne smeta meni kad budala hoce da pogine

smeta mi kad rizikuje da povede mnogo njih sa sobom u smrt

sta bi se desilo da se motorom zakuca u auto cetvoroclane porodice dok vozi 250

recimo

govedo glupo

Back