GGGGGDDDDDDDEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja cu prvo malo do Sejsela, onda cu svratiti do Krita, pa na havaje sa Andjenilom Zoli, zatim na kubu, Egipat, Krf, i ako budem hteo svraticu do tate (Dzordz Busa) u NewYork, pa onda na Adu. 8)
Ps: Jedino sto je ovde tacno je da sam tacno napisao znake interpunkcije, i to da mi Ada ne gine. Mada ne mogu bas toliko da se zalim ipak idem na kampovanje sa drustvom na Belocrkvanska jezera krajem Avgusta kad mi ortaci i ortakinje poprave ocene oko 21. Avgusta :wink:

Sto rece Rasta - poslom :(
Familija ce mesec dana da se brcka u Grckoj Atina - Korint - Sparta - Olimpija - Santorini - Krit - Rodos - Atina...
A ja cu naotebook pod misku pa navali bato .. :(
Sto ti je sudbina, dok jednom ne smrkne, drugom ne svane ..
Tesi me samo sto planiram na jesen SAM u Grcku, pa nek im rastu zazubice :)

HeBePoBaTaH_:
Code, tada je i najlepše.
More je toplo, možeš da se izležavaš i uživaš koliko voliš, rent-a-car, pa u avanture, bez gužve i cimanja. Ima turista, možeš i da upoznaš nekoga...
I meni se jesen u Grckoj svidja :) Prosle godine sam tako naknadno otisao oktobra meseca....
Ma ne treba mi rent-a-car, idem svojim kolima, ne trebaju mi avanture, samo da se odmorim i pustim mozak na pasu posle cele godine sumanutog tempa posla... Drugari mi uvek ostavek kucu na koriscenje, pa po ceo dan sedim ispod narandzinog drveta i "kuliram" uz dobru knjigu. Na plazu i sa plaze kad hocu i koliko hocu, nema guzve... Tek uvece se nadjem sa drustvom... Milina :)

avanturistik:
majcheki:
joj Ada, nema mora za mene ove godine. I onako ne znam gde bih...
kako do Istre, mozda kolima sa BG-tablicama? kakva je atmosfera prema beogradjanima na Hrvatskom primorju?

u Istri je ok, 101%! To i ostrva - blage naravi i fina klima. Ne savetujem Dubrovnik.
Imaš novi autoput zg - rijeka, stižeš očas posla , ne ide više preko Plitvica nego - samo pravo. Putarina all together oko 20 jura.
Ne znam za tablice, mada su i busevi ok - prijateljica išla nekim makarskim, za 8h stigla do Dalmacije!
Drugi put je preko Foče i Trebinja do Dubrovnika, ali to nije Istra, mada se brzo stiže.
Imaš i avinon do Tivta pa transfer, ima i do Dubrovnika, ali ako nije čarter, bezveze je da plaćaš redovnu liniju. Split isto.

Mene trenutno strašno interewsuje HVAR. Strašno me interesuje!
hvar.jpg

Super je Hvar, letovao sam tamo jedne godine.
Kasnije su se naši prijatelji iselili, bili su zlatari tri generacije na Hvaru...
Letovali smo i u Bolu na Braču, sećam se plaže koja se zove Zlatni rat, sva u borovoj šumi, i nekih slatkih Italijanki...

Za 9 dana idem na Krit. Jedva čekam 8)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back