- Poruka
- 30.119
Видео сам баш на овој теми када сам питао за оне Черкезе.Ti si taj koji redovno izbegava odgovore.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Видео сам баш на овој теми када сам питао за оне Черкезе.Ti si taj koji redovno izbegava odgovore.
Da ponovim, ako dokazi za cerkeze trenutno nisu dostupini na interentu, to ne znaci da ih nema.Видео сам баш на овој теми када сам питао за оне Черкезе.
Али ти зато за њих знаш!!!!!!Da ponovim, ako dokazi za cerkeze trenutno nisu dostupini na interentu, to ne znaci da ih nema.
Na osnovu cega je on osudjen, na osnovu dokaza.Али ти зато за њих знаш!!!!!!
Да их има поставио би их овде, фалсификат и манипулација у циљу доказивања да је Гермоген већи злочинац од Степинца.
Комунистички судови рекли смо немају никакву вредност, а да је тако говори и то што је један Гермоген осуђен на смрт а Степинац пуштен у кућни притвор.Na osnovu cega je on osudjen, na osnovu dokaza.
Odlicno ,sto si ovo napisao, ovo ce mi biti uvod za novu temu.Комунистички судови рекли смо немају никакву вредност, а да је тако говори и то што је један Гермоген осуђен на смрт а Степинац пуштен у кућни притвор.
Sta je manipulacija ? Da ako nesto ne postoji na internetu, da to ne postoji uopste ?Наравно кад год си ухваћен у манипулацији ти отвараш другу тему.
Тема већ постоји и тиче се комунистичких монтираних процеса и рехабилитација.
Не филозофирај у празно.Nista, vi ovog ustaskog patrijarha proglasite za svestenomucenika i milijarditu zrtvu zlih komunista. Ako moze pop Maca koljac da bude svetac moze i jedan ruski raspop i Pavelicev patrijarh.
Да ако не постоји доказ сада за изнету тврдњу да она није тачна, таковможемо да измишљамо у недоглед.Sta je manipulacija ? Da ako nesto ne postoji na internetu, da to ne postoji uopste ?
Ako ne postoji dokaza SADAНе филозофирај у празно.
Да ако не постоји доказ сада за изнету тврдњу да она није тачна, таковможемо да измишљамо у недоглед.
Да нема доказа а да ли ће га имати врло тешко па о томе нема сврхе расправљати.Ako ne postoji dokaza SADA