Borna
Aktivan član
- Poruka
- 1.778
Pozdrav svima, imam jedan neodređeni zdravstveni problem već jako dugo - naime stvara mi se jako gusta slina u ustima koji često i otežano gutam. U međuvremenu mi je nađen helico bacter koji sam uspješno sanirao i testirao se i više ga nema. Također sam popravio sve zube - imao sam problema i sa time. Osjećam se bolje međutim problem mi nije u cjelini riješen. Pored toga imam osjećaj nekada da ne mogu udahnuti zraka koliko mi treba, a normalno dišem, imam metalni kiseli okus u ustima ujutro kada se probudim (kao osjećaj truljenja) , a u rijetkim trenucima kada se dogodi da sline nema jezik me učasno peče.
Prošao sam doktore ORL medicine, stomatologe, krv sam vadio , radio briseve, sve ok.
nisam liječnik, ali po nekom mom laičkom istraživanju ovo bi najbliže odgovaralo gastro refluksu ? Da li netko ima slično iskustvo ?
Prošao sam doktore ORL medicine, stomatologe, krv sam vadio , radio briseve, sve ok.
nisam liječnik, ali po nekom mom laičkom istraživanju ovo bi najbliže odgovaralo gastro refluksu ? Da li netko ima slično iskustvo ?