Bari'91
Poznat
- Poruka
- 7.855
Milun je odlican u ovakvoj postavci jer sakrijes sve njegove mane....sjajno skace beskomromisan je raste kroz mec a ima iznenadjujuce dobru tehniku na tu visinu pa kako raste kroz tekmu i samopouzdanje i postane pravi komandant odazi se da je i povuce....i sa 3 nazad je super kao cistac...problem je kad zvezda igra visocije kad on ostane na vetrometini a spor je i onda se u takvoj situaciju uvuce nesigurnost u njega pa gresi i u nekim osnovim stvarima sto je za ocekivati...Odlican bio i Erakovic ono sto je odigro...Vuka glumio beka bukvalno i dobar bi ******....Falcineli odlican sve je maximalno izvuko sto moze....ali kao sto rekoh mi smo igrali jedino sto mozemo i uspeli rutinirali ih bukvalno falila nam 4 kljucna igraca....Iznenađujuće dobro. Očekivao sam i nadao se remiju, nešto 1:1 ali ovo je ispalo fenomenalno. Skoro niti jednu priliku nam nisu napravili a mi im uvaljasmo dva gola ni iz čega. Obezbeđeno proleće dva kola pre kraja. Baš lepo. Milunović najbolji. Začudo , fizički nisu pali kao dosad.
Mister Grande Mister raste rekoh posle Omonije nek svi misle da sam lud ali ja vidim da od njega mozemo napraviti trenera...