Gent - Crvena zvezda

Iznenađujuće dobro. Očekivao sam i nadao se remiju, nešto 1:1 ali ovo je ispalo fenomenalno. Skoro niti jednu priliku nam nisu napravili a mi im uvaljasmo dva gola ni iz čega. Obezbeđeno proleće dva kola pre kraja. Baš lepo. Milunović najbolji. Začudo , fizički nisu pali kao dosad.
Milun je odlican u ovakvoj postavci jer sakrijes sve njegove mane....sjajno skace beskomromisan je raste kroz mec a ima iznenadjujuce dobru tehniku na tu visinu pa kako raste kroz tekmu i samopouzdanje i postane pravi komandant odazi se da je i povuce....i sa 3 nazad je super kao cistac...problem je kad zvezda igra visocije kad on ostane na vetrometini a spor je i onda se u takvoj situaciju uvuce nesigurnost u njega pa gresi i u nekim osnovim stvarima sto je za ocekivati...Odlican bio i Erakovic ono sto je odigro...Vuka glumio beka bukvalno i dobar bi ******....Falcineli odlican sve je maximalno izvuko sto moze....ali kao sto rekoh mi smo igrali jedino sto mozemo i uspeli rutinirali ih bukvalno falila nam 4 kljucna igraca....
Mister Grande Mister raste rekoh posle Omonije nek svi misle da sam lud ali ja vidim da od njega mozemo napraviti trenera...

Zapusio mi Njegos usta. Ako, neka uvek to ucini necu imati nista protiv. Ali cemu se radovati. Lalat preuzeo Gent i odigrao klasicnu sklanjalicu. Terza namestio, Vucic platio. Sve vec vidjeno. A ova pobeda je ionako u senci planetarnog uspeha gromade koji je u kolosalnom okrsaju savladao nikad jaci Metalac u kupu. Jer da se ne zajebavamo, Metalac je projektovan da vaskrsne Maradonu.

Zapusio mi Njegos usta. Ako, neka uvek to ucini necu imati nista protiv. Ali cemu se radovati. Lalat preuzeo Gent i odigrao klasicnu sklanjalicu. Terza namestio, Vucic platio. Sve vec vidjeno. A ova pobeda je ionako u senci planetarnog uspeha gromade koji je u kolosalnom okrsaju savladao nikad jaci Metalac u kupu. Jer da se ne zajebavamo, Metalac je projektovan da vaskrsne Maradonu.
I ko ti sad pobrko terapiju?
Uzivaj slavi ubedljiv prolaz na prolece.

Ru

Blateci komšiju vez da te iko diro?

Nije tebi lako. Ni najmanje.

Blateci komsije koji kampuju na nasim temama i prelivaju svoje ludilo koje pisu na svim drugim temama. Inace meni je lako, a jos mi je lakse i lepse kada vidim kako kukate. Koliko se vas, nicim izazvan, svakodnevno javlja da malo opljujete po nama, a onda da po hiljaditi put glumite zrtvu. Bas sam tebe citirao tvoj post od pre neki dan kada smo pobedili Vojvodinu, kao reprezentativni primerak psihopatologije.

Kapiram ja vecina nas ne obraca paznju na vas i ne trudi se da prva zapocinje neka prepucavanja, a vi to shvatate kao znak slabosti i uvek krecete u internnet dzihad. Evo danas sam slobodan, ne radim, pa mi doslo malo da vas podbodem i da uzivam kada citam odgovore. I posto mi se svidja kako to ide, pokusacu malo cesce to da praktikujem.

Osim u slucaju nekog velikog debakla srpskih klubova u Evropi sledeceg leta, Zvezda je ovim rezultatima skoro izvesno osigurala Srbiji pet klubova u Evropi i dva u kvalifikacijama za Ligu Sampiona u sezoni 2023/2024. Tako da, ima neka korist i od vas.. Cigana. A za sledecu sezonu, treba dosta stvari da se poklopi.. Ali tesko

Blateci komsije koji kampuju na nasim temama i prelivaju svoje ludilo koje pisu na svim drugim temama. Inace meni je lako, a jos mi je lakse i lepse kada vidim kako kukate. Koliko se vas, nicim izazvan, svakodnevno javlja da malo opljujete po nama, a onda da po hiljaditi put glumite zrtvu. Bas sam tebe citirao tvoj post od pre neki dan kada smo pobedili Vojvodinu, kao reprezentativni primerak psihopatologije.

Kapiram ja vecina nas ne obraca paznju na vas i ne trudi se da prva zapocinje neka prepucavanja, a vi to shvatate kao znak slabosti i uvek krecete u internnet dzihad. Evo danas sam slobodan, ne radim, pa mi doslo malo da vas podbodem i da uzivam kada citam odgovore. I posto mi se svidja kako to ide, pokusacu malo cesce to da praktikujem.
Psihopato, ko je u ovoj temi, utakmice gent c zvezda, blatio vas tim?

Naprotiv cestitke su usledileni uz jednu rec blacenja igre.

Dakle idiote o cemu ti??

Osim u slucaju nekog velikog debakla srpskih klubova u Evropi sledeceg leta, Zvezda je ovim rezultatima skoro izvesno osigurala Srbiji pet klubova u Evropi i dva u kvalifikacijama za Ligu Sampiona u sezoni 2023/2024. Tako da, ima neka korist i od vas.. Cigana. A za sledecu sezonu, treba dosta stvari da se poklopi.. Ali tesko
Bravo za njih, i srpski fudbal...

Dakle idiote o cemu ti??

O, pa osim sto smo glupi, pravimo se i ludi. Dobro, daj onda da ti i to "nacrtam" da cak i ti razumes. Jedini razlog sto na ovoj temi nije bilo blacenja igre je taj sto smo pobedili i najverovatnije se plasirali u narednu rundu takmicenja. Inace bilo koji drugi ishod sluzio bi vam kao izvanredan povod da lecite nakupljene frustracije.

A to sto niko nije bio dovoljno lud da se oglasi na ovoj temi po zavrsetku utakmice ne znaci da ste isto tako racionalni bili i na drugim temama. Da li je potrebno da ovde postavljam sve bolestine koje ste ti i tvoji drugari objavljivali nakon svake Zvezdine utakmice u Evropi, a o domacem prvenstvu i da ne govorim. I to na dnevnom nivou. A sada kada vas neko malo pecne odma krece plakanje. Uglavnom pati i ti i tvoji drugari sa psihijatrije.

Dakle idiote o cemu ti??

Dzaba se trudis. Ja jos nisam provalio sta bi njemu bilo ok da se napise o CZ. Ama bas sta god da napises, on ce te napasti i izvredjati kao zadnje pseto. Zato, pusti.
Cestitke. Uspeh je za srpski fudbal, bodovi za isti, a Partizan od ovoga nema nista lose. Zato je dobro da se doguralo do proleca u Evropi. Igrali su dobro i nagradjeni su za to. Nemamo mi sta vise tu da dodamo kao navijaci najljuceg rivala.

Dzaba se trudis. Ja jos nisam provalio sta bi njemu bilo ok da se napise o CZ. Ama bas sta god da napises, on ce te napasti i izvredjati kao zadnje pseto. Zato, pusti.
Cestitke. Uspeh je za srpski fudbal, bodovi za isti, a Partizan od ovoga nema nista lose. Zato je dobro da se doguralo do proleca u Evropi. Igrali su dobro i nagradjeni su za to. Nemamo mi sta vise tu da dodamo kao navijaci najljuceg rivala.
A sta veli Zheks duhovni vodja 🤣🤣🤣...Lakovic namestio penal katastrofa sudija oduzima loptu igracima Genta 🤣 ovo ne moze da se trpi svojevremeno je Franko
sa Realom bioo mala maca i on bi se postideo ovoga 🤣🤣🤣

A sta veli Zheks duhovni vodja 🤣🤣🤣...Lakovic namestio penal katastrofa sudija oduzima loptu igracima Genta 🤣 ovo ne moze da se trpi svojevremeno je Franko
sa Realom bioo mala maca i on bi se postideo ovoga 🤣🤣🤣
i ti vise nisi normalan, posto si ko onaj debil fobos

da li vas je iko u ovoj temi ovde, a tema je bila utakmica protiv genta, provocirao icim?
dali je iko ovde govorio kako je gent slab ili omalovazavao vasu odlicnu igru i pobedu?
da li smo mozda propustil ida vam cestitamo od srca za bodove koje nam donosite'

ajde ti manje visi na internetu i forumu a vise jebavaj sojke mladicu.

ti si bar bio normalan.

i ti vise nisi normalan, posto si ko onaj debil fobos

da li vas je iko u ovoj temi ovde, a tema je bila utakmica protiv genta, provocirao icim?
dali je iko ovde govorio kako je gent slab ili omalovazavao vasu odlicnu igru i pobedu?
da li smo mozda propustil ida vam cestitamo od srca za bodove koje nam donosite'

ajde ti manje visi na internetu i forumu a vise jebavaj sojke mladicu.

ti si bar bio normalan.
Pa poslusaj sta Zheks prica druze a mene su ubedjivali ovde kako je to realan covek 🤣🤣🤣 i sta se ti naso prozvanim

Ima i od vas musavaca - da sedite i pratite šampiona ;)

Back